99

да

преди 3 години

До анонимусДоста от пътищата са оправени. На практика всички първокласни пътища са добре. Новите магистрали и те са добре. Редно е да си плащате застраховките и данъците. Аман от тарикати. Жалки сте.

98

да

преди 3 години

До Един.Да, добре е да си плащате сметките. И досега се искаше гражданска, но такива тарикати като теб минаваха метър.

97

Анонимен

преди 3 години

До Данъкоплат НепризнатНе всички българи са *** и алкохолици.

96

Данъкоплат Непризнат

преди 3 години

Един ГТПарец в МОЛ България ми пише-време е!Да се проверим,въпреки,че след предишната проверка не ми работе лампа на късите(какво е гледал?).Оставям за пореден път автомобила и заджитквам на МОЛба.След 15 минути глас на учителка ме уверява,че не съм си платил данъка и ГТП-то е невъзможно.От офиса ме уверяват,че съм платил,но имам задължение 0.20 лв(20 стотинки).ГЕРБ-служителката,докато нанесе плащането ми са минали...дни.С по-печени ГТПари платих през тях 20 ст.+1.20 такса и готово.Успех!!!

95

Един.

преди 3 години

Слевдащата година, ще се минава на преглед само след удостоверяване на:1. Платен данък сгради.2. Платени сметки за вода и електричество.3. Справка от данъчното за задължения.4. Свидетелство за съдимост.5. Брачно свидетелство - ако сте в брак.6. Кръщелно свидетелство и подписи от трима Попа, че имате Кръщение.7. Справка от работодател.8. Справка за доходи.9. Васерман за СПИН.10. Завещание в полза на КАТ.На печелившите - Горчиво! Добре дошли в Чалгаристан!

94

анонимус

преди 3 години

А пътищата кога ще ги оправите, крадци?

93

До цървулана!

преди 3 години

Ц ърволане от село, ти нямаш кола, имаш трактор за село, кой ти кара вече дизели, които отдавна са забранени на запад, даже и производството им е спряно. Бил дал 1000 лв. за части, тя цялата ти кола не струва толкова! Хайде карай си трактора на село и не се опитвай да коментираш, не ти се получава!

92

еб@ го

преди 3 години

Х***зната е празна и държавата има нужда от кешовица която идва от глоби такси данъци за да може да се дава на мелеционери државни служителе и на новодомците от индииския субконтинент другите да се опраат как могат ...яш@ бе боко нашия тарикат

91

Анонимен

преди 3 години

До Писна ми от ***!В карса е пълно с коли като моята, искат им по 1300-1500 лв. Аз колкото дадох миналата година за смяна на стари части - щях да си купя една от карса. АМа за кво ми е, като и нея ще правя. Моята е рядко запазена в околността и много са искали да я купуват. Аз съм й втори собственик, карам я повече отколкото я е карал италианеца. Купих я 2008 година и никъде не ме е оставила, не харчи много и НЕ ПУШИ. Чист дизел е - 1,9 мотор. ЖЕЛЕЗЕН двигател, по него нищо не съм правил.

90

Анонимен

преди 3 години

До Писна ми от ***!Ей, цъpвул, я не ми се прави на голям тарикат. Като казваме кошница, имаме предвид... кошница а не автомобил. Аз карам 20 годишна, но стегната отвсякъде. Няма да лопа или тропа. Всичко по нея е пипнато и сменено (което се е обадило разбира се, здрави части не сменям), с чисто нови гуми е през година. Двигателя пее, само остана цялостно боядисване и е готова. Само миналата година дадох 1100 лв по нея, за смяна на части с нови + обслужване.Карам я от 12 години тази. Тъй че..

89

Писна ми от келеши!

преди 3 години

Какво ми се правите на отворковци, бараки, каци, голямата работа, като ги слуша човек, все ес класа карат. Като сте ***, плащайте и пълнете чекмеджетата на мутрите, те точно такива балъци искат, а не виждат пътищата какви морги са. Затова сме на това дередже, защото много отворковци се навъдиха! Убита работа, лош материал!

88

Анонимен

преди 3 години

До До онзи, койтоВсе едно, да знам че кацата няма дъно а аз да наливам вода в нея, с мисълта че ще я напълня. И това няма как да стане. Като знаеш че кошницата ти не става за нищо, защо изобщо ще плащаш ГО и защо изобщо ще я "носиш" на преглед?НАДИН и тва е, няма ко да се прайш на тарикат.

87

Анонимен

преди 3 години

До До онзи, койтоНаписал съм го и пак не разбирам това което ти си знаеш и ми дрънкаш. ЗАЩО ЩЕ ПЛАЩАШ ГО И ЩЕ СЕ МЪЧИШ ДА МИНЕШ ГТП, СЛЕД КАТО ЗНАЕШ ЧЕ КОШНИЦАТА ТИ НЕ СТАВА ЗА НИЩО И НЯМА ДА МИНЕ ГТП? ЙЙ ТВА НЕ РАЗБИРАМ. ЗАЩО ЩЕ ПЛАЩАШ ГО?????Или той гань си мисли "Аз ще платя и ще пробвам да мина, те там будали и ще мина между капките". Да ама не и после реве че бил платил ГО а не минал ГТП. Ми как да минеш бе, то кола няма, ти ГТП искаш да минеш. Няма как да стане, разбираш ли?

86

До онзи, който

преди 3 години

не разбира! А какво става с кошницата ти, която си занесъл за преглед(не си мислете, че карате нещо повече от кошници, защото всичко внесено в България са кошниците на "Запада"), ако прегледа я отхвърли, какво ще правиш с гражданската си, след като вече си я платил предварително?

85

Анонимен

преди 3 години

Все едно да си купиш хляб и след 2 дни магазинера да дойде да ти го вземе, само защото не си купил и сирене за да ядеш хляба... някак си не е добре, но повечето хора се връзват и си траят. Щото видиш ли, закона бил такъв. Къв закон? То всичкото е измама, къв закон?И това го измислиха застрахователите, защото има коли, които не се карат и нямат ГО и следователно няма пари за застрахователите. Гледат да влачат кой откъде може, тва е цялата история. Лошото е че е на гърба на обикновения човек.....

84

Анонимен

преди 3 години

Никой няма право да ви маха регистрацията на колата, само защото не сте си платили застраховката. Застраховката не е задължителна, ако колата седи в гараж и не се използва. Изобщо - каква е връзката между застраховката и регистрацията на едно МПС???? Никаква.Още повече - регистрацията е платена от собственика, регистрационните табели - също са платени. Няма как да ти ги свали някой си, щото не си платил ГО и оня така решил.Ако ми се случи - да ми върнат парите които платих при рег. на МПС.

83

Анонимен

преди 3 години

До Тези простаци,Ако колата ти не мине ГТП - отиваш, оправяш си кошницата и се връщаш в пункта за ГТП. А и като не знаеш че колата ти не е наред и негодна, що изобщо ще я караш в пункт за ГТП? Направо се обаждай на НАДИН и толкова.Кое му е сложното, не разбирам?!?!?!

82

Анонимен

преди 3 години

До До НякойИ кво аджеба ще прави на тоя пункт за ГТП, дори и транспортиран с репатрак, след като няма ГО???? Ше го изтръскат там и ще го оставят. Ко прай после, като няма ГО? Ще кажеш - "Ами прави си ГО и минава." Окей брато, но за кво му е тогава тоя репатрак да го мъкне до там? Неможе ли да си направи ГО и да си закара колата сам? Ако го спрът - фиш от 5 до 25 лв (ако колата не е на негово име) или фиш от 10 до 30 лв. (ако колата е на негово име).И тва е, нищо друго не могат да ти направят.

81

До Някой

преди 3 години

В техните простотии не се предвижда как ще отиде колата на преглед, а директно искат -гражданска. Колата може да е била спряна от движение и години да не е била ползвана, защо първо ще искат гражданска, а после преглед!? Като са толкова загрижени, да направят така, че след като проведат техническият преглед, на място да направят и гражданската отговорност( тя става чрез компютърът им) и колата автоматично се пуска в движение.

80

komitata

преди 3 години

свършиха мангизите почват нови такси ,стикери и т.н. остан а да н е мошеж да минеш преглед ако нямаш винетка което е следваща стъпка