12

Анонимен

преди 3 години

Нелогичност и непоследователност в действията на правителството. Не е на добре. Пета поредна седмица сме с покачваща се заболеваемост, нивата са като през октомври 2020-всички знаем какво последва 1 месец по-късно.

11

До 5

преди 3 години

Да, пич. Супер е, че ги отварят. Най-после човек да изпие едно кафе в стъклена чашка. Катастрофата е само в главите на смотаняцците, които една година по-късно продължават да се разхождат с латексови ръкавици и маски навън. Оказва се, че градският тъппанар може да бъде и анаеробен организъм, кислород не му трябва. Колкото до опасността - веднъж се умира, но няма да е в тая "пандемия"! :)

10

Анонимен

преди 3 години

378 болни са в интензивни отделения,те са важните,а не всички постъпили в болници от страх и докторите точат НЗОК.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важна е масовата ваксинация и то бързо,ако докарат ваксини де....

9

До между другото

преди 3 години

Това го казваш, живеейки някъде в Европа?Или ей така...от тук ?Няма как народ, който все още си избира да го управляват комунисти и ченгета...който претендира, че на света му трябвало твърда ръка...народ, който мрази всички останали народи...да претендира, че разбира от демокрация повече от Западна Европа.

8

Анонимен

преди 3 години

До Между Друготопропуснал си да разбереш, че нещата в Западна Европа работят, хората имат стабилни доходи и се следва институционалността. Там няма подобни *** многознайковци като в България, които от сутрин до вечер променят неща, които не разбират. Освен това в Западна Европа промяната се извършва от висококвалифицирани експерти, които си знаят работата. Ти колко такива си срещал?

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"сега като пуснат кръчмите ще настъпи катастрофа"Чак пък катастрофа ... Това е почти последното, което ще отворят. На фона на символичните мерки ще е капка в морето като ефект. Гърците си имат вечерен час и какво ли още не. И при тях нарастват случаите, дори по-бързо, отколкото при нас. Това с мерките идните поколения ще преценяват, доколко е смислено (ако има идни поколения).

6

Анонимен

преди 3 години

До Между ДруготоТова което написа, може и да е вярно, но е прекалено "между другото". Каква е връзката с другото, ако не е тайна?

5

Анонимен

преди 3 години

сега като пуснат кръчмите ще настъпи катастрофа

4

Между Другото

преди 3 години

Нека споделя нещо от личен опит ... живея от много години в чужбина и смея да твърдя, че България е много по-демократична държава от Западна Европа ... в Западна Европа е НЕВЪЗМОЖНО за обикновения човек повлияе на правителствено решение, което в България постоянно се случва.Запада не е демократичния запад от преди 60 години ... в момента малкия човек на запад има точно нула тежест за каквото и да било.

3

Анонимен

преди 3 години

'' жа са мре ''................ти сега ли го осъзнаваш ... или досега си мислил, че си безсмъртен ?

2

Анонимен

преди 3 години

Оформяме се като страна с малко открити заразени, но много умрели с корона вирус. В топ 10 в света сме по умрели на глава от населението. Заради цялата върхова организация много хора избягват ходенето до болница.

1

Анонимен

преди 3 години

жа са мре