8

Анонимен

преди 3 години

* някой проблеми . абе научете се да пишете бе

7

Анонимен

преди 3 години

Тия, ако имаха малко акъл, щяха още миналата година да са затворили, разпродали и избягали от тоя бизнес :)

6

Анонимен

преди 3 години

Колко залежала храна ще бъде пробутана първата седмица на март, не ми се мисли :)

5

Анонимен

преди 3 години

Имунизационни паспорти за персонала от готвача до чистачката! Готвач и сервитьор само българи! Пос терминал и касова бележка задължително. Отлична хигиена, добра храна и спазване на дистанция също. Сигурен съм, че ще имам избор и ще бъда много прецизен. Мърлявите заведения и техните тегоби не ме интересуват.

4

Анонимен

преди 3 години

Тия никой не ги задължава да отворят на 1 Март, разрешават и да отворят тогава. Като не са готови да отворят на 1 Март 2022-ра,2023-та.. Когато станат готови тогава.

3

Инспектор

преди 3 години

Пундела.

2

Ами

преди 3 години

Като им е трудно да стоят затворени, бе!Няма задължително изискване за отваряне на кръчми.И за какво беше тоя рев и вой да отпаднат ограниченията, като е толкова да отворят???

1

Анонимен

преди 3 години

*** 'горките' да ги оплаче човек. щом им е 'трудно' нека да не отварят на 1 март, да отворят на 1 юни , 1 септември или на 1 декември докато се подготвят.