114

Адвокат

преди 3 години

Защо тримата пътници в колата-убиец не са на подсъдимата скамейка като съучастници в убийство на невинен човек !?

113

българин

преди 3 години

Каква Симона , бе , каква помощ , нали всичко се вижда на камерата и има 100 свидетеля ?!!!!! Лъже малкото к...е !

112

Анонимен

преди 3 години

Камерите какво показаха. Или записите вече са изчезнали

111

Анонимен

преди 3 години

Е приятелката и приятеля му какво свидетелстват, като са избягали веднага от колата-убиец !И двамата са за съд за съучастие в престъплението, бягство от мястото на катастрофата и лъжесвидетелстване.

110

ХХХ

преди 3 години

Приятелката на убиеца в панделата за лъжесвидетелсване !

109

Анонимен

преди 3 години

оня не е знаел къде се намира помогнал му бил... направо се подиграват

108

Анонимен

преди 3 години

До zerИ е "ако мине"

107

Анонимен

преди 3 години

До zerРеално нулево, защото масово не се дава. Имам познат адвокат, който си има една групичка, дето им вика "нинджите". Нинджи са, защото реллно нямат никакво присъствие никдъе и винаги можеш да кажеш, че са били някъде и са били свидетели. Даже се базикаше, че съдията в окръжния се хващал за лгавата, защото тея са били свидетели на над 50 дела.

106

адвокат

преди 3 години

Колата на Милен Цветков блъсна колата на Кристиан. Пострадалият е Кристиан. Милен вече нищо не го боли.

105

zer

преди 3 години

Какво е наказанието за лъжесвидвтелството

104

Анонимен

преди 3 години

До до 104Много са меки законите. Трябва да седи във верги на площада и да го мерят с развалена храна.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Милен беше трън в *** на много хора от властта, опозицията, общините, бизнесмените и прочие.

102

Анонимен

преди 3 години

До до 104Ба ба .... от моето даскало един преди бала се засили със 110 на улица с ограничение 40, на 3 грама амфети и полвин кило водка, уби един възрастен човек. Дадоха му 6 години, после му преразлгедаха делото, намалиха ги на 4, работел, учил, не знам си кво, депресия, добро поведенеи. Беше му 2 години 4 месеца напкрая присъдата, като след треитя месец го пускаха да си излиза "на работа" , някакви си ваканции, не знам си кво ... Реално 2 години беше на пансион.

101

Пак този?!?

преди 3 години

Ежедневната дежурна доза Кристиян, убил журналиста Милен Цветков дригиран до козирката. В нормалните държави отдавна присъдата да е ясна, а случаят приключен. Днес не е ли поискал да го освободят по някаква банална причина? Каква помощ може да окаже един замъглен от наркотици човек? Та той не е видял цяло SUV пред него и първият половин час едва ли знаел какво е станало. Помощ може да откаже адекватен човек! Истината е една. Коктейл от наркотици, замъглен поглед -> убийство.

100

Анонимен

преди 3 години

Виждам,че и под най-обикновените новини за убийството на един журналист,изпълзяват коментарите на разни платени герберухи-специално тия дето плюят по Милен директно или пък омаловажават неговия случай.

99

Анонимен

преди 3 години

Сега да не се окаже, че не го е убил, напротив-съживил го е.

98

Анонимен

преди 3 години

До до 100Ей! Това българско "ае стига" е причината държавата да ни е жалка купчина от сбъркани закони, разбирания и масова престъпност.И само не ми казвай, за какво да мисля и кое да говоря. Не ти харесва - МИ РАЗКАРАЙ СА ВЕ!

97

до 104

преди 3 години

След 1 година няма да го пуснат, ще лежи ефективно поне 6-7 от 15, които ще му дадат (даже и 15 трудно ще дадат, но поне едно 10 ще му лепнат).

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Значи ... защото не бил идол, казваш няма значение. Значи ... ако утрепя непознат човек, да си свиркам и да си ходя. ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКИ ДА ИМА ПРИСЪДИ И ТО ТЕЖКИ!

95

МНЕНИЕ

преди 3 години

Работата на СЪДА е да отсее Истината от Лъжесвидетелите .Всъщност Истината траее около 24 часа , тогава се събират истиски Факти . След 24 часа всеки се опитва да спаси кожата и измисля Лъжи .