43

А сега сериозно

преди 3 години

Как няма да отива нагоре, като накараха Байдън оттегли САЩ от аконкуренцията на пазра.За радост на Москва и арабите.

42

Е

преди 3 години

Нека Байдръндаристите да обяснят що взе тъй да става при техния любимец - докато управляваше Тръмп, се радвахме няколко години на незапомнено ниски цени на горивата !

41

Анонимен

преди 3 години

да изметем това недоразумение мухобойко

40

До 43 Пейо

преди 3 години

Така много рекламираният Закон за търсенето и предлагането, е начин за прикриване на дефицита и реално е закон за платежоспособното търсене и предлагането. Когато дефицит няма, а търсенето намалява, действа друг неписан закон - закона за печалбата, цените да се повишават докато осигурят същите печалби, както при предишното по-голямо търсене.

39

вечната дружба

преди 3 години

ни принуди да станем зависими от СССР, а пишман демократите с нищо не промениха статуквото - боко тиквата прекара руска труба която да ни снабдява в бъдеще с най-скъп петрол в ЕС за да не би някой друг да започне да ни снабдява с по-евтин петрол от руския.

38

Пейо

преди 3 години

Повишено търсене води до повишаване на цената и обратно!ЗАВРШИЛ СЪМ ОНЛАЙН: НОВ БЪЛГАРСКИ И БИБЛИОТЕКАРСКИЯ УНИВЕРСИТЕТИ !

37

Анонимен

преди 3 години

Баварка, Мерцедес,... комплексарска работа.Цените на горивата се вдигат, заради намалялата им продажба. Колкото по-малко се купуват, толкова по-високи цени.

36

Реалист

преди 3 години

Магарешки,къде си да намалиш цените,че хвръкнаха нагоре.

35

Stoyanov

преди 3 години

До до 24"За да дава 30/100 е много стар модел. Карам в момента GLE, който е много тежка машина и над 12/100 не мие е давал..........======================================================AMG 6.3 - 12/100 ти имаш ли представа изобщо от коли бе?

34

Тонката

преди 3 години

До До тонкатаМи аре бе "ИЗТИПОСАЙ":):)) ги:):):ИЗТИПОСАМ:):):)

33

До тонката

преди 3 години

Не се прай на много остроумен,че ще ти изтипосам и двата телефона тука :)))

32

Анонимен

преди 3 години

Шофирам една Баварка тройка.Модел 1980 година и е карбураторна-Солекс.Харчи ми 20 на сто като я настъпя с 200 ,но живея в ГФР-то и не ми пука.

31

Тонката

преди 3 години

До До тонкатаБъркаш ме с некой:):):)Къв Росен бе?:):):)

30

Тонката

преди 3 години

До До тонкатаТам отдавна го продадох апартамента:):):)

29

Православен славянин

преди 3 години

Разхлабвайте джобовете ,че капиталиста не може да се наяде !

28

Истукан

преди 3 години

А Магарешки тръби, че имало голям ефект от неговото присъствие в парламента, видиш ли дизелът, бензинът и лекарствата много поевтинели заради него. Ако не бил той в парламента и нямало да има видиш ли толкова ниски цени и затова трябвало да спечели изборите и да влезе в парламента. Какъв ***. Поддържа само ГЕРБ.

27

Хората отдавна знаят

преди 3 години

Газта е за готвене.Нафтата за отопление.Бензинът за каране.

26

Тонката

преди 3 години

До до 24А твоето GLE щом харчи 12/100 съм сигурен,че е скопеното 350D:):):):)Вземи си едно над 500к.с.и ела при мъжете:):):)

25

Тонката

преди 3 години

До до 24На Златкo Баретата двете Gкласи къде денонощно са пред Фантастико на Черни Връх до Кръговото също са на газ:):):)Зареждат долу на ЕКОто:):):)Не се прави,че много разбираш:):):)

24

до 24

преди 3 години

За да дава 30/100 е много стар модел. Карам в момента GLE, който е много тежка машина и над 12/100 не мие е давал, а го натискам яко. А и нормално един *** човек със стар Мерцедес да налита на газ. Уж кара гековица, ама няма 2 стотинки в джоба- ММА боец или тираджия.