49

Тарильома

преди 3 години

"Защо милиардите, хвърлени за мисии до Марс, някога ще ни се отплатят?" В целия текст няма никакъв отговор, дори и най-незадоволителен защо и как ще стане това.

48

ДДРОнег

преди 3 години

"Ако е съществувал живот на Марс, тогава знаете ли какво - живот би могъл да съществува в цялата Вселена."А ако не го откриете на МАрс, ще започнете ли да цените още повече замния Живот ???!!!

47

Анонимен

преди 3 години

Милярдите в НАСА отиват за произвотство, заплати на хора и развитие на технологиите и остват на земята.

46

Анонимен

преди 3 години

"Защо милиардите, хвърлени за мисии до Марс, някога ще ни се отплатят?"Защото УБИВАМЕ ЗЕМЯТА и ЧОВЕЧСТВТОТО. Само каква ирония жвълят се ТРИЛИОНИ да се търси ЖИВОТ извън планетата, защото ЖИВОТЪТ НА ПЛАНЕТАТА е застрашен от съществуване

45

Анонимен

преди 3 години

"предавани от 134 милиона мили от сондата Mariner 4 и оцветени от учен,"***, като ще преписваш чужди статии и ще ги превеждаш с Гугъл преводача, поне си нарпави труда да обръщаш мерните единици в официалните за България и Европа.

44

Анонимен

преди 3 години

Продължавам си коментара от 52, та никакви милиарди няма да ви се отплатят, по никакъв начин. Напротив, ще ви се иска сметка за оставените деца, гладни, болни, онези в нищета и в нужда които са имали наистина нужда, но са оставени да гният заради...Марс, заради така нужните войни по целия свят, заради златните куполи на Ватикана...идва деня в който ще ви се иска сметка и този ден ще е тежък!

43

Анонимен

преди 3 години

Исус Христос е почти дошъл втори път на Земята. Това е факт, времето описано в Библията е ФАКТ, за онези които искат да го разберат. Папството в Рим е злото на планетата, антихриста. Сатанизма и педофилията са така навлезли в обществото че няма връщане назад, само очистване с огън. Политиците във Вашингтон, политиците в Европа, кралските семейства, висшите банкери, ПОВЕЧЕТО са трафиканти на деца, изнасилвачи, педофили и сатанисти, принасящи в жертви дечица. Това са факти, които говорят за края.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Може пък ти да си падал на главата си като малък... и двете полукълба на мозъка ти да са разменили местата си.

41

Анонимен

преди 3 години

Марс някога е била жизнена планета, но при сблъсък с огромен астероид си е изместила орбитата и заменила с тази на Земята. Затова сега е мъртва планета. Прочетете Документите Тера.

40

Анонимен

преди 3 години

Унищожавайте природата и си мислете, че някога може да се спасите на пустинната планета.

39

пецата

преди 3 години

всичко е п.у.н.та мара на американците с което таксуват всичките си колонии и продават обещания, хващам бас че нищо няма на марс а тея марсоходи снимат от някоя пустиня в африка , обаче как по друг начин американците ще си изплащат дълга - разработване на космоса което струва трилиони и фалшиви пандемии с които продаваш ваксини на целия свят , кажете че не са хитри , в космоса нищо не ни чака за съжаление там е непригодно за нас както и да въртят старата плоча

38

пияница мистик

преди 3 години

Марс няма електромагнитно поле, което да пази от Слънчева радиация. Интересно как ще се реши този проблем. Изобщо аз ако бях, щях да инвестирам в някой звездолет, който да може да е самоподдържаща система и да го засиля за хилядолетия към съвсем друга слънчева система и планети, а не в нашата

37

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, това са смешни пари. Например, само двореца на Путин струва един милиард. Бюджета на ЕС за програмния период е трилион евро. На фона на тези цифри, няколко милиарда разходи за да се направи проучване на Марс е нищо.

36

Българин

преди 3 години

Марс е мъртва планета. С няколко роботчета на колела няма как да бъде съживена. Ние нямаме технологиите да спрем глобалните климатични изменения на нашата планета, а сме тръгнали Марс да гледаме. Реално по-голяма вероятност за условия за живот има в горните слоеве на атмосферата на Венера. А и има засечени признаци на биологична активност.

35

Активист на БСП

преди 3 години

Българските милиарди са в чекмеджето на Чекмеджан Кюлчев

34

Анонимен

преди 3 години

не съм чул българите да са хвърляли милиарди за мисии до Марс напротив, напрактика българите живеят на гърба на европейските граждани като присвояват евросубсидии и си ги разпределят връзкарски предимно на некадърни партийни бизнесмени, От заглавието ви едва ли не излиза че българите вече изследватт и Марс да ама не недаърни мутри връзкари няма как да правят това

33

антивсичко

преди 3 години

Някой ден, ние неваксинираните ще си ходим на Марс.Само спрелите мозъци още не са се светнали, че хората идваме от Марс и трябва да си го фикснем.

32

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГравитацията на Марс е слаба и няма течно желязно ядро, което да създава магнитно поле. И да се създаде атмосфера, което е абсолютна фантастика, тя ще изчезне отново, отнесена от слънчевия вятър.---Ами тя звучеше напълно логично и обясни как да се създаде атмосфера на Марс чрез химични процеси, но каза,че това ще изисква доста време, мисля че беше от около 4 милиона годиниНе виждам смисъл, по-добре да пазим Земята и не я замърсяваме!

31

ЦИНИК

преди 3 години

До36.Нимой дъ няаа гравитация ! Иначе толкоз роботи кадя ги пратия и кацнаа с парашути и те ша отлетът у космоса.

30

Анонимен

преди 3 години

Трюман изказва една синтенция(още преди да стане президент),която синтенция сега не ми се рови да я търся в нета, но беше в смисъл,че искат да завладеят не само Земята и света,но и Луната,Марс и Космоса.Интересното е,че Рузвелт е убит,а след това Трюман става президент.Като имат пари, да ги харчат за каквото си искат, ние като нямаме,ще гледаме.А и по-добре се чувстваме на Земята.