69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТвой покрив... твоя отговорност....

68

Додо

преди 3 години

Снимките от "Марс" всъщносът са фейк и реално са от са от един канадски остров, казва се Devon Island и просто са "тинтед" с малко червен филтър. Никога, никой не е ходил нито на Луната, нито на Мaрс. НАСА е най-чудовищната, масонска организация, с бюджет - огромна черна дупка, в която потъват над 50 милиона долара на ден (по официални данни от сайта) от парите на американския данъкоплатец. Това е голата истина, доказуема, недвусмислена и безкомпромисна. Трудно е да се преглътне, но е факт

67

И.Б.

преди 3 години

Човешкото същество е обитавало подред почти всички планети на слънчевата система, като с поведението си ги е превърнало в мъртви такива. Сега е редът на Земята да бъде унищожена от животинския вид "човек". Ако същият вид продължи да действа както досега, скоро и Земята ще се превърне в мъртва планета. Процесът е започнал. Не се възхищавайте толкова на т.н. технически прогрес. Съхранете живота на планетата Земя.

66

Анонимен

преди 3 години

Милярди хвърлят за радиоактивни скали а никой не го интересува да помогне че покрива на блока ми тече и наводнява апартамента при всеки по-як дъжд.Какъв е тоя свят бе?На кой му пука за скапания марс? Айде помогнете на хората първо че не се живее...

65

Анонимен

преди 3 години

Бай балканец е стъпил твърдо на земята и на разни дето са стъпвали на Луната и са я видели с очите си не вярва.

64

Анонимен

преди 3 години

Тия от сащ само се фукат ,но не казват как им паднаха 2 ракети миналато година ,и то още при излитането )

63

Анонимен

преди 3 години

Дано да ядосат марсианците,че им навлизат в пространството и да ни заличат. С тия умопобъркани учени които лекарство за един вирус още не могат да открият, а на марс тръгнали да бъркат....светът трябва да се рестартира

62

Анонимен

преди 3 години

Ае стига рев. Тая мисия е 10% от бюджета на НАСА, който пък е 0.5% от бюджета на САЩ.Освен това никой (ако не вярвате на Мъск) не мисли да колонизира Марс, камо ли пък да праща хора. Никога не е имало такава програма. Макар че ако бяха продължили с темпа (и парите) на "Аполо", щяха да пратят хора там още през 80те. По Бушово време имаше една програма "Съзвездия" за Луната и по-натам Марс, но тя не беше финансирана и Обама я уби. Сега Artemis (Артемида) е първото голямо нещо от Аполо насам.

61

Анонимен

преди 3 години

Ако тези милиарди бяха вложени в проблемите на Земята, то планетата ни щеше да бъде рай, а не сега да ни тръшка някакъв вирус! Е, тук се инвестира само за разработка на биологични оръжия...

60

Anonymous

преди 3 години

Знаете ли кога ще живеят хора на Марс- точно никога! Информирайте се първо каква е температурата на тази планета, само се трошат едни пари, вместо да се дадат за борба със замърсяването на нашата планета! Това със заселването на Марс е като лафа изтърви питомното, па ходи гони дивото! Но светът в наши дни не се управлява от много далновидни хора!

59

Anonymous

преди 3 години

Знаете ли кога ще живеят хора на Марс- точно никога! Информирайте се първо каква е температурата на тази планета, само се трошат едни пари, вместо да се дадат за борба със замърсяването на нашата планета! Това със заселването на Марс е като лафа изтърви питомното, па ходи гони дивото! Но светът в нали дни не се управлява от много далновидни хора!

58

Въпрос

преди 3 години

Кой от пишещите тук е навит да ходи да живее на Марс?+ да- не

57

Анонимен

преди 3 години

Щом има вода, друго не трябва, и аз вярвам че Марс ще бъде населен с хора в близките 100 години. Щом живеят хора на МИР, невиждан защо да не живеят на Марс.

56

Анонимен

преди 3 години

на планетата няма кислород и няма налягане. не виждам как това ще се промени някога.мечтите са хубаво нещо.реалноста до сега е че са изхарени милиарди и милиарди а резултатът е -снимки.А да разбраха че има и подземно езеро.

55

Румен

преди 3 години

До59. Зада се стигне до Планетата / която и да е/ се откриват нови технологии и в това е отговора. В миналото преди ВСВ се влагало пари за военни разработки, което е също разход.

54

Румен

преди 3 години

Браво за статията.

53

Истина е

преди 3 години

Със същия успех могат да заселят и вътрешното земно кълбо,което е много по-голямо от външното.

52

Анонимен

преди 3 години

Да бяха насадили един бостан с тикви щеше да е по полезно , се едно сме оправили земята та ще колонизираме марс.

51

h

преди 3 години

Пари хвърлени на вятъра.Надяват се да вдъхновят много *** да участват доброволно и безплатно в опитите за заселването на Марс. За тях е много важно човечеството да има план Б в случай на някое нещастие, което да изтрие живота на земята. Но ако това се случи за да се рестартира цивилизацията са необходими поне 1 милион души а е твърде скъпо да се прехвърлят такива количества хора между двете планети. Голяма част от тях ще получат генетични дефекти и рак вследствие на пътуването.

50

Тарильома

преди 3 години

"Защо милиардите, хвърлени за мисии до Марс, някога ще ни се отплатят?" В целия текст няма никакъв отговор, дори и най-незадоволителен защо и как ще стане това.