136

Анонимен

преди 3 години

Четейки коментарите тук,стигам до заключение,че българите сме доволно п.рост и злобен народ,който не заслужава да има лекари и учители.

135

komitata

преди 3 години

те заплатите и 3 бона да направят същата -реформи в сектора няма .контрола е нула и образованието нула-пенсионери с придружаващи болести работят ,частните уроци си вървят в сенчестата икономика а млади учители няма .Искуствени паралелки с по 12-14 ученици много и после нямало учители -то като видиш кой е начело на синдиката да ти стане ясно всичко

134

реалнафантазия

преди 3 години

До В никакъв случай,Да има стимули, къде са младите учители и какъв процент заемат от общият брой учители, м? Да, рано или късно старите ще бъдат заменени, но колко души ще запълнят тази голяма дупка, която ще се отвори до 10 години?Каква е мотивацията на млади учители да работят в смесени или изцяло доминирани от етноси училища, каквито се очертават се повече да бъдат в провинцията, поради отлива на българи зараждат деца, освен знаем кои? Има прослойки, които не подлежат на интеграция.

133

В никакъв случай

преди 3 години

До реалнафантазияЖивееш със задна дата драги! Материалното стимулиране при учителите е вече доста добро и прилива на млади хора е осезаем. Така, че тези за възрастните не ги пробутвай! Колкото до ваксините да се плашат старите баби бива, ама грамотни и интелигентни, каквито трябва да са учителите, когато това е световно решение с гаранции, ти да ми пробутваш подобни аргументи не вървой! Освен, ако не ти се иска системата съвсем да зацикли!?

132

реалнафантазия

преди 3 години

До 139,В крайна сметка какво предлагате?От една страна част от учителите искат присъствено, другата ДО.Малка част от учителите искат ваксина, повечето не...Но и учениците не спазват мерките нито присъствено, нито учат от вкъщи както трябва.Е, след като няма разбирателство, защо просто не поискате да се обяви учебната година за нулева?

131

Анонимен

преди 3 години

И е пълна лъжа, че осигуряват ДО на децата, ако по желание откажат "присъственото". Повечето училища-директно ти отказват и оставаш БЕЗ абсолютно никакво обучение!! Въпреки, че в заповедта на министър Вълчев, изрично е записана тази възможност!!! Да, но де факто- Д.О. НЯМА и така си принуден да ходиш насила "присъствено" в бациларника !!! Безбожници!!

130

Анонимен

преди 3 години

И родителите на големите са за онлайн!! Новият щам поразява и младежи и е с тежки усложнения за тях - сърдечни и съдови, а в някои статии излезе, че остават стерилни задълго след преболедуване. Какъв е проблема големите да учат онлайн, бавачка ли им трябва или не работят с компютър?? А в училищата:никой не е с маска, дистанция нула, кой здрав-кой болен, никой не прави тестове!!! ни Т се мери, после се пренася заразата по автобуси,метро, в семейството, а сега и заведенията отварят!

129

реалнафантазия

преди 3 години

До В никакъв случай,Може би макар и не на първа линия учителите смятат, че са, и че са опитни мишки с тези експериментални ваксини, които след време организма на хората поставили си ги ще покаже имат ли страничен ефект.И не няма кой да заеме техните деца по простата причина, че младите учители са малко, а скоро почти половината от учителите ще се пенсионират. Направи си изводите колко застарява е средната възраст в тази система. :)

128

Анонимен

преди 3 години

За това, че отвори гимназиите, точно когато трябва да затваряш. Затова, че постави живота на хиляди деца, учители и родители на "каквото дойде". Този експеримент с човешки животи, никога няма да ти го простим!!

127

реалнафантазия

преди 3 години

До Учителката,В крайна сметка каква дейност извършва МОН, учители и директори?Защо спада мотивацията на преподаватели и ученици към учебният процес? Заплатите се увеличават, а резултат никакъв...Дали проблемът не се корени в това, че учителите вече имат само задължения, а учениците само права? :)

126

Учителката

преди 3 години

До реална фантазия: Питате в какво училище - едно от няколкото добри училища в областен град, ученици 8-12 клас. Но същото е и в езиковата гимназия. От етноса нямаме - само няколко от 600 ученици. А в училищата на етноса .....е, там е все едно ДО или присъствено - учебен процес просто няма.

125

Ваня

преди 3 години

Айде стига вече манипулации и театри една година, затлъстяхте и залиняхте пред компютрите. Децата деградираха тотално, стига спектакли, СТОЙКИ И чалъми. Да се стегнем и мобилизираме психически и физически, че ще се превърнем съвсем във зомбита и михлюзи.

124

Анонимен

преди 3 години

Не знам къде учите, та сте изцяло на ДО? В момента много от децата учат присъствено, а повечето частни гимназии и училища преминаха изцяло на "присъствено"!!

123

реалнафантазия

преди 3 години

До 129, Вие видяхте ли катастрофалните резултати на седмокласниците по математика? Дори средно за страната не беше 3ка, а чиста двойка, но знаем, че не се оценява при 50% + 1 за 3 в България.А сега ми кажете след като изцяло преминаха на дистанционно заради кризата, какви ще са резултатите тази година, след като при присъствени са показали ужасно слаб резултат.... на мен не ми се мисли за тази година, а на вас? :)

122

Анонимен

преди 3 години

Докато има риск да здравето и живота на деца, родители и учители-децата да учат само онлайн!! Който не иска да учи и 24/7 да стои присъствено в училище, пак нищо няма да научи!!!! Има болни по училищата, никой не прави тестове! Хайде стига експерименти със здравето и живота на хората!!

121

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този зор да се учи присъствено с цената на жертви не знам. Големите ученици са преносители на заразата по семействата си.Освен това се създават струпвания по училищата,градския транспорт метрото,магазините в близост до училищата.Тези струпвания неминуемо водят до заразявания.На самите учители също.Трябва да се учи онлайн докато населението на държавата не премине достатъчна ваксинация,а не да се симулира дейност нарочно,и с цената на човешки загуби!!

120

Анонимен

преди 3 години

На тези учители им дойде добре да си стоят в къщи и да си получават пълна заплата. Не искат да са в училище, но не искат и да се ваксинират. Който го е е страх да не се зарази да се вксинира има вариант, но в къщи си е най- добре.

119

реалнафантазия

преди 3 години

До Учителката,В какво училище преподавате г-жо? И говорите ли за определен етнос, че не желае да се включи в процеса на работа или това са деца на българи? :)

118

Intel Inside

преди 3 години

Присъственото е новото развлечение. Като няма заведения и дискотеки - има присъствено.

117

Учителката

преди 3 години

Родителите не се ли притесняват, че новият щам поразява и младежи и е с тежки усложнения за тях - сърдечни и съдови, а в някои статии излезе, че остават стерилни задълго след преболедуване. Какво толкова ща научат за 10 дена, та те само ПРИСЪСТВАТ. Никой не е с маска, въпреки заповедта на министъра. Санкции нула. Дистанция нула. GSM-a под чина, слушалката в ухото, Hell-a в ръка. Но ПРИСЪСТВЕНО.