19

Киро Рамбото

преди 3 години

Докторчето е виновно, в крайна сметка, той е отговорното лице. IQ-то на спортистите не е от значение.

18

Анонимен

преди 3 години

стромба се взима за твърди мускули, тя само пречи на плувеца... треньорът трябва да е луд да я дава той ама виж келеметата да си я вземат набързо от близкия фитнес, за да гонят успехи не е невъзможно

17

до 18

преди 3 години

По професия съм програмист, майка ми е биохимик, а баща ми- физик. И тримата сме майстори на спорта от НСА. Никой и никога никакви хапове не ни е давал! Айде без глупости! Само самозабравилите се "рекордьори" се друсат с какво ли не! Още си спомням титлите ми по ски на времето. Аз мениджър в ИТ сектора, ония се скъсват от допинг и пак ги бия на пистата... Ех... И тия от статията същите ***.

16

123

преди 3 години

Познавам хора от НСА. Хаповете се дават отгоре, да не се правят на луди.

15

до 9

преди 3 години

Баш федерацията ли ще им даде този допинг? И точно на определени лeкeнцa, а останалите ще са чисти? Айде малко реализъм. Някой им е казал, че няма да го хванат и те са взели. Ще си понесат, каквото е по правилник. Няма аз да им плащам състезанията на разни ***, я!

14

Анонимен

преди 3 години

Чупиш национален рекорд, а си някакъв пocpaняк пълен и после те хващат с допинг. Слочаенос? Ен мисла!

13

Анонимен

преди 3 години

Айде, айде... Един прЕател им казал как взимат магическото хапче на Спас- неоткриваемо и чупят рИкордИтИ!

12

Анонимен

преди 3 години

На тези с телешките физиономии и IQ доста по-ниско от средното за арматурист, каквото и да им дадеш в чашката с 36 хапченца, ще го изпият без да питат какво е и без да се интресуват.

11

Анонимен

преди 3 години

Взели са допинг, хванаха ги, бъдете така добри да помълчите защото позорите България и сега заради вас ще накажат и честните спортисти. скапани друсачи

10

Анонимен

преди 3 години

Треньорите са за бой.

9

АнонимеН

преди 3 години

А НА ГРЕШО КОГА ЩЕ СЕ НАПРАВИ ДОПИНГ ТЕСТ СЛЕД МАЧ?????????????

8

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Този станозолол бил за трупане на мускулна масаи къси мощни серии движения, а не за продължително ритмично усилие, каквото е плуването! Рибата се усмърдява откъм главата! Няма как тия момчета да са взели точно това дето ще ги затрие и то съзнателно и самосиндикално! Стара поговорка: С къса клечка в дълбоки л++++ да не ровиш! От самолет се вижда, че в тая федерация л+++++ са прекалено много и прекалено дълбоки!

7

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам да са го направили на своя глава. Вече се появиха сведения от други плувци на практиката в тази федерация да се дават по 30-40 хапчета на всички в чашка след всяка тренировка... Тези тримата са изгърмяли, тъй като само те са били извикани на проби!! Ако бяха тествани целия отбор съм сигурен, че и другите щяха да светят като коледна елха. И тук е задължения на онзе дебелак министъра да нареди целия отбор веднага да даде проба и да спре финансите на тази федерация до изясняване на случая

6

Анонимен

преди 3 години

Да пуснеш в чашката му нещо без да знае си е престъпление.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма да се учудя ако някой от тримата е прочел в гугъла,че това хапче е неоткриваемо за тестове и помага много. Набарал е хапчето и е видял,че се чувства по-силен. После е споделил "откритието" си с другите двама. Докторът едва ли е толкова прос.т да даде нещо което 100% ще те издаде. Няма логика просто. Нали ще му бият шута след един скандал. Във фитнесите е същата работа. Разни пишлемета взимат кой каквото е чул,за да се напомпат. Не слушат никой като им се казва,че е вредно.

4

Анонимен

преди 3 години

Да даваш на професионални спортисти лекарства в чашка е несериозно. Най-безумното е лекарят как обяснява как това е толкова нормално и как го правят от години. Дано поне сега нещо се промени!

3

кофти Анан

преди 3 години

А кофеин броили се питам

2

Анонимен

преди 3 години

При една положителна пробра е много по-вероятно състезателя сам да си е "добавил" нещо, но при цели три нещата отиват в посока треньор-доктор-шев на федерация. Все някой е наредил да се "добави" в чашката още нещо, но с каква цел? Лобиране за конкуренти?

1

Анонимен

преди 3 години

А докторчето и треньора ,кога ще ги изслуша някой следовател