108

Анонимен

преди 3 години

Гореизброените ще си купят по 2 бутилки вино с тези пари. Те 500 лв ги имат за джобни. Така са свикнали от време оно. Само кеца може да си купи един чифт кецове. :D

107

Богат народ

преди 3 години

Тези всичките в списъка под къща в Бистрица, не приемат да живеят, а държавата ги подмамва с 350 лв.Ако им знаехте палатите щяхте да унищожите списъка...

106

Койчо

преди 3 години

А на времето бай тодор апартаменти им даваше

105

Анонимен

преди 3 години

А за бай Кольо овчаря,дето цял живот бачка и храни тези "звезди",него кучетата го яли нали? Защото на тези са им малки хонорарите? Това е подигравка с останалите хора. За пример..Васил Найденов..да каже колко загуби в КТБ! МАЛКО НАД МИЛИОН! А сега ..плачат за 500 лв! Срамота!!!

104

Българин

преди 3 години

Защо поет като Борис Христов не е в списъка, а мляскащият "поет" Недялко Йорданов е?

103

Минувач

преди 3 години

А Орхан Мурат и Милко Калайджиев кога?

102

Vako

преди 3 години

Никой от тоз списък е известен 1 киометър зад границакакто АББА от Швеция.Да не говорим за Ерос Рамацоти дето пее на роден език и известен в цял свят.но той е кадърен и не чака на трохи подаяние

101

Така де

преди 3 години

А другите будали да бачкат и да се осигуряват на мах.!А тези само си припявАт,дано,дано!!Извод:прочетете приказката"Щурец и мравка!

100

малко им са парите

преди 3 години

те възпяваха светлото бъдеще на българския народ по времето на Тато и последвалите башка-демократи от ДС службите, а когато от ДС им подадоха тон крещяха по площадите Времето е Наше и сега имат увреждания на гласовите струни и на белия дроб, както и черния дроб им е увреден от редовните партийни запои. Вечна дружба със СССР другари! Слава на другаря Путин! Дайте им пари бе проссст народ, те вашто будеще възпяваха!

99

ТАКА ЛИ Е?

преди 3 години

ВАСКО КЕЦА ЕТИЕН ЛЕВИ, А ОН НЕ СЕ ДЪРПА

98

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Значи взимате от моите данъци за да подпомагате разни милионери с по 500 лева на месец?

97

Анонимен

преди 3 години

Ако дават,да дадат на всички свързани с артислъка по онова време. Архивите на концертна дирекция (ги) изгоряха,но имаше съюзи на артистите,на музикантите и прочие. А това да даваш на 50 човека-земи да пиеш едно кафе,че много те харесвахме- е субективно!

96

Анонимен

преди 3 години

Доста изпълнители по онова време получиха от държавата апартаменти за заслуги по разни соц. фестивали,че и стаи отгоре за кабинети! Това никой от наградените не споменава! А бе имаше ядене, пиене и пачанга по онова време! За старост почти никой не мислеше. ЗащоЛили Иванова има,а останалите дърпат цицки!?

95

абсурдистан

преди 3 години

Кой на кого защо дава ? - тъпотиистанПърво трябваше да им проверят материалното състояние , и ако някой е изпаднал в мизерия да го подпомогнат !За тея персони 350лв или 500 лв са нищо , ама за някой бедняк са си средства за животец

94

Анонимен

преди 3 години

Едно време циркови,вариететни артисти,танцьори,музиканти и певци получаваха категории за работа. Според категорията се плащаха хонорари за изяви. Имаше тарифи за заведения,за концерти, за телевизията. Плащаше се данък общ доход - от 4% в началото на годината,до 11% в края в зависимост от заработените пари. Освен това имаше 20% данък обществено осигуряване и ергенски данък между 5% и 15% в зависимост имаш ли деца или нямаш и на колко си години.

93

Защо липсват

преди 3 години

Защо в списъка липсват:Михаил Белчев,Силвия КацароваХристо Кидиков ...вероятно има и други...

92

Анонимен

преди 3 години

тази държава ще се оправи като пукне и последния член на бкп! иначе няма шанс.

91

мак

преди 3 години

Поредна недомислица. Като дават пари, да дават еднакви суми. Как определиха, че еди кой си има по-големи заслуги от друг? По партийна принадлежност, стаж?

90

we

преди 3 години

А, ако притежават скъпи имоти и коли, пак ли ще има даваме помощи??? Например имоти до НДК?

89

SS

преди 3 години

май никой не си е направил усилието да проучи колко от тези "творци" са си всъщност милионери