128

До 134

преди 3 години

Рашидов е световно-признат скулптор, но явно теб такива неща те интересуват дотолкова, колкото да можеш да оплюеш някого !

127

???

преди 3 години

Никога не е късно да станеш за резил...Цял живот да градиш име и накрая да се наредиш в списък за пари,от които нямаш нужда...

126

Не е лошо

преди 3 години

След 35 години здрава работа и осигуряване така стана, че се пенсионирах по ТЕЛК. 212 лева точно !!! За 35 години работа!!! 212 лева!

125

Анонимен

преди 3 години

каза Рашидов.ТОЯ ПА РАШИДОВ КОЙ Е ? ТВОРЕЦ ЛИ Е ? ХРАНТУТНИК НА ПОЛИТИЧЕСКОТО КОТИЛО НАРЕЧЕНО ОЛИГАРХИЯ

124

ПАРТИЯТА ВИ БЛАГОДАР

преди 3 години

ИДРУГАРЮ ПРЕМИЕР

123

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ Митко Питко Щерев 20 г не пише песни,но не се отказва от 500 лв.Кой ти ги дава.Аргирови са мното по-известни от 70% от хората в списъка..,но кой ти гледа.Въпросът не е толкова за парите,а за признанието.Кидикът продавал прахосмукачки...ами да си купи гребен и да си реши веждите,ако е на държавна заплатка...та тъй.

122

Избягал

преди 3 години

Аз не виждам нищо лошо в определените премии. Сумата не е бомбастична, но има полза от това мероприятие.Първо, показва нивото на умствения потенциал на управляващите (от всички партии).Второ, това е един отличен тест за морала на хората получили премията. Интересно ми е колко от тях ще се откажат или ще я дарят за благотворителност. Въпреки, че са богати и пре-богати.Предполагам никой... Да видиме

121

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден гледах Митко Щерев в БНТ който се ядоса , какви пенсий искат тея творци след като не се осигоряват . Кидика 30 години продавал прахосмокачки и искал награда . Братя аргирови и те 20 години не пеят и те искат пари . Смешници , тея 500 лева повече отколкото взимат 40 % от пенсионерите . И още ходи по участия Кеца . Две песни има

120

Анонимен

преди 3 години

А за обикновените пенсионери, КОГА?

119

ДРУГАРЯ ПРЕМИЕР

преди 3 години

КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕТОВА НЕ ВАЖИ АЗ КАТО ГИ КУПУВАМ

118

Анонимен

преди 3 години

А Лили МакКлауд защо не е в списъка? Или се страхуват, че ще живее още 2-3 хил. години и ще фалира системата. Да не говорим, че още си получава пенсията, която и отпусна Рамзес Велики навремето.

117

---

преди 3 години

Другари!Идват избори!След потупването по рамото, вече знаете за кого да гласувате!А сега: Пейте за партията -майка!

116

Анонимен

преди 3 години

Постсоциалистическа кавърверсия на "активни борци" - андрешковски капитализъм !

115

Анонимен

преди 3 години

В мизерна държавица като нашата да раздаваш помощи на най-имащите е цинизъм. Пребогатите Карадочева, Найденов и с-ие няма да усетят тези дребни пари, но със сигурност ще си спечелят недоволството и неприязънта на средностатистическия българин. Вечно мрънкащи примадони, това са "културтрегерите" ни. Щерката на Грънчаров, лека му пръст, така орева медиите, че баща й тъне в недоимък, а забрави да спомене, че самата тя е милионерка омъжена за висаджия, а баща й живее в палат. Нечистоплътни "творци

114

Анонимен

преди 3 години

С хонорари от по 2-3 участия на ден плюс заплата и да не са правили пенсионни осигуряване значи ни правят на ***.Това, което са получавали на ден е било заплата на месец за 80% от населението.

113

Анонимен

преди 3 години

А Слави Трифунов кога? И той е от "Епопея на забравените" творци.

112

Ясъмкон

преди 3 години

Абе коя е тая Нова Йотова? Не е ли Нона? И ако искаше някой да ти направи гадно не ти ли подаряваше билет за нейн концерт?

111

Анонимен

преди 3 години

Кои са тези в списъка *** прекръстени *** (седесари ,ндсв -ари)верни гербера/. сти (децата и внуци на кому/ня/.ги)Бойко сигурно им е казал "и да не ме забрайте, а?"

110

соц-капитализъм-БГ

преди 3 години

Потресен съм отново! Раздава се ей така..Това е пряко доказателство, че капитализъм има само за някои, за други още има развит социализъм. Представяте ли си да раздадат помощи с федерални пари в Холивуд на заможни артисти? Там има правила и има социални служби за помощи. Държавата може да даде медал, грамота, снимка пред строя.., да въведе правило да излъчват музика и да се дава % на певец

109

До Vako

преди 3 години

А защо според теб трябва да са известни зад граница, това са български изпълнители и творци, създавали цял живот хубави моменти за собствения си народ ! Кажи сВако да те чуем.. !