21

Анонимен

преди 3 години

До хехеКакви предатели те гонят? Думата предател в този контекст не е "предател на нацията" (каквото и да знаичи това), а "враг на интереса на нашите хора".И твоят народен съд, ако бъде въведен, ще е ОТ тея същите хора, срещу които го искаш. Първо ще си разчистят враговете, псоле ще си разчистят приятелите, а накрая и по-шумничките като теб ще изчзнат. А ако оставят семейството ти живо, след 60-70 години, някой твой внук ще ги плещи същите.

20

kmet didi tervelska

преди 3 години

imam paritriagivko smeta taka me e u4ilsega go slogix v migtervel-krusarikrade se i za umrelie

19

Тервелска мафия

преди 3 години

Не трийте коментара.елатеда се разпавяте с нас.защо ми триете истината за тая община Тервел.мафиоти.

18

хехе

преди 3 години

До връзкарщо преди 1944 в България не са крали и не е имало връзкари....аре бегай ....Те не напразно комунистите въведоха НАРОДЕН СЪД ..щото положението е било същото като днес ...оплетени черва ...връзкарски и роднински историй....далаведжий ...предатели ..про-гемански...про-австрийски....про-английски.....предатели всякаквиСкоро пак ще се въведе НАРОДЕН СЪД ... като гледам съвременните ни бизнесмени и политици ..няма друг начин да се оправим .....

17

връзкар

преди 3 години

Краденето и корупцията са наследство от комунизма, но тогава му викахме "връзки"

16

Анонимен

преди 3 години

'' Гешев какво направи с чекмеджетатау че не разбрах? ''.................чекмеджето ви влезе квадратно ... ето това станаправоъгълно с остри ръбове и пирончета ви влезе в червените а*ну*си ... а съвсем скоро и цялата кухня ще ви влезе

15

Анонимен

преди 3 години

До 10Гешев какво направи с чекмеджетатау че не разбрах?

14

Анонимен

преди 3 години

"...двамата са привлечени като обвиняеми за това, че Радослав Асенов ръководил, а неговият заместник Н.С. участвал в организирана престъпна група, създадена с користна цел."Каква е разликата между чекмеджетата на Б.Б., напълнени очевидно с користна цел и това, което е правил този Радослав? Иванчева демонстративно е арестувана за много по-дребни уж присвоени от нея пари, а този с чекмеджетата ....?

13

Анонимен

преди 3 години

95 % от кметовете в България са като него , корупция до шия на всички управленски нива

12

Анонимен

преди 3 години

Това е чиста лъжа. В София има само една ОПГ и тя е на Лойко......

11

Анонимен

преди 3 години

до ТонкатаПОсле да не кажете пак,че прокуратурата била политическа бухалка и действала само срещу хора от така наречената опозиция:):):)-------Тапигьоз, повдигането на обвинение не е спечелено дело.

10

Анонимен

преди 3 години

KOга ще заключат Пеевски и Бойчо,малките кокошкари ги хващаме за голеите мълчим и викаме Европааааата.Елена Йончева дао успе с ревизята на ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 3 години

Гешев си върши работата и затова срещу него е впрегната цялата мафия.От Дайнов до Радев.

8

Гроби Таласома

преди 3 години

До ТонкатаСамо заради изключително аристократичната и одухотворена физиономия на въпросният ваш кадър бих му дал 10 години първоначален много строг тъмничен затвор, а вие сте го направили кмет!;))) Та, Бойкоратурата сега се е усетила за грешката си, нали сега новата линия е ГЕРБЕнтелегенти;)))

7

Анонимен

преди 3 години

айдееи това кметче от герб си изгоря за предизборен пиар останалите крадци да са спокойнитова е сакралната жертва на гербавата чета от крадцикато минат изборите всичко ще си дойде на мястотоако е давал достатъчно на когото требе тихо ще се измъкнее къде бляха толкова време та чак сега преди изборите -

6

до Тонката

преди 3 години

Нарича се симулиране на дейност. После като го пуснат без обвинения, пак ще си говорим. Не е първия гербаджия отървал се по същата схема.

5

благоев град.

преди 3 години

а нашия кмет алкохолик гога.защо.вас. още го бави и не обиявиява решението си та ни държи в неведение с този полукмет.да видим .вас.как ще се оправдават ако си променият собственото първоначално взето вече решение.защото вече замириса на корупция.

4

Анонимен

преди 3 години

Само Боко Тивата може да краде злато с джипката и направо в чекмеджето. Никой друг няма право да ви краде и да ви лъже, като Боко, защото не е аристократ, като Боко. Папата лично го е благопомазал и затова правото му да ви краде и да ви лъже му е дадено свише от самият Бог.

3

Тонката

преди 3 години

ПОсле да не кажете пак,че прокуратурата била политическа бухалка и действала само срещу хора от така наречената опозиция:):):)

2

Анонимен

преди 3 години

"Той е обвинен като ръководител на престъпна група в София"Освен това е издигнат за кмет от друга престъпна група оглавявана от един известен пожарникар.