9

До 7

преди 3 години

Не, не може да попиташ! Други въпроси?

8

Рапид

преди 3 години

Един от най-силните и многостранни музиканти в БГ. Много ми е жалко за Димо и семейството му. И ми е жалко за хората без вкус, но те не са виновни. Обществото в момента е много ограничено и се учи от това, което масово му се транслира... Тоест, безвкусицата и кича. Не се сравнявайте със западните звезди. Уважавайте това, което имате, гордейте се! Не завиждайте, не плюйте, ако нямате талант. Помнете цитата: "Ако хвърляте кал, може да не улучите мишената, но ръцете Ви ще останат мръсни..."

7

Драго

преди 3 години

Може ли да питам защо толкова се шуми за посредствен музикант от посредствена група?! Той да не е единствения починал от Ковид?!

6

До 1

преди 3 години

До Хронология за ДимоТакива като теб незабавно трябва да ги ваксинират! По възможност и с трите налични ваксини едновременно!

5

Анонимен

преди 3 години

Приятели, живеете в помия. Желая ви от сърце да се отървете от чернилката в главите си, за да живеете по-добре и вие, и ближните ви.

4

Анонимен

преди 3 години

То и за вас беше важно да коментирате поста на един комплексиран индивид. Щото и Димо ни е много важен! Добре, че задължиха радиата да пускат и БГ музика, да разберем какви световни таланти имаме..

3

До 1

преди 3 години

След като си изля помията, дали стана по - велик? ИздигнА се в очите на околните... Аман от комплексирани индивиди, които само дебнат някой пост под който да се изходят.

2

До 1

преди 3 години

Много ли ти беше важно да се изкажеш?

1

Хронология за Димо

преди 3 години

27.11.2020-концерт09.12.2020-в болница с ковид22.12.2020-с краката напредА вие след това си записвайте колкото искате.П.П. Погребението беше пълна простотия с нарушаване на всякакви мерки за сигурност - то не бяха песни, то не бяха танци, огромна тълпа без маски.... Вместо да се героизирате трябваше всеки от вас да отнесе по една безобразна глоба, че да ви влезе малко акъл в плоските кратуни.