43

Анонимен

преди 7 месеца

до 35 Ми на Марс има вятър, за разлика от Луната, но американското знаме се вееше забито от Армстронг. Е как няма се вее...в пустината Невада си има вятър. :)))

42

Анонимен

преди 7 месеца

До 40 Гошо...ТъпотоИмаш ли там барбекю и басейн ? Да я наемеме за две седмици

41

Ха-ха

преди 7 месеца

До Анонимен 33Доказано е, че не от всеки става космонавт. Изискват се много качества, както и сиво вещество, които малко хора притежават

40

Анонимен

преди 7 месеца

Доста позната снимка ! Като нея преди време показаха от Венера ! Поне да направят нови фотошопски изпълнания а не да показват една и съща снимка от различни планети.

39

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

Малко по-надясно,на горната снимка е...вилата ми,построена от дялан марсиански камък.Братчеда,който е...кореняк и я строил,ми я продаде за 15 марсиамски...биткойна.Със следващата...совалка ще се преместя там.Тишина,чист...въздух и безкраен марсиански пейзаж ще са пред очите ми.В момента братчеда качва в Гугълмапс кадри от селището.Ако някой иска да види нещо...подобно тук на Земята,да хване пътя от Говедарци за Мальовица и вече на 2200 метра височина ще е...същото;приказен пейзаж.(платена..р-***)

38

гост

преди 7 месеца

Продуктово позициониране, ха ха ха.....

37

Много отдавна

преди 7 месеца

Великия ссср прати сонда до планетата Марс и от там бяха изпратени снимки на Маркс и Ленин. Американците пък пратили снимки на ненакви каменье.

36

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименНе го слушай Мъск какви ги разправя. Това, дето го прави в Тексас, надали ще е готово за 4 години да лети с хора до Марс. Това десетилетие не е и особено подходящо за пращане на хора до Марс, защото сближаванията между двете планети не са оптимални. Сигурно ще прати някой и друг кораб за тест или с някакъв товар, но хора ПОНЕ 10 години натам няма да тръгнат.И тука говорим за мисия тип "забиване на знаме". За колонизацията изобщо няма смисъл да говорим на тоя етап.

35

гост

преди 7 месеца

на мен пък ми е странно, защо толкова кабели се виждат? Не трябва ли всичко да е капсуловано? Ветрове, температури. Някак и по филмите е по-прибрано и изолирано!

34

Анонимен

преди 7 месеца

До ЧебурашкаПратиха снимки как се вее руското знаме от ветровете на Марс.

33

Край

преди 7 месеца

Ми за плаж става - ама къде ще се къпем.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Какви хора на Марс сънуват тия? Те само от дългият път ще са смазани психически, ако преди това не са се самоубили от депресия. 6 месеца в капсулата където има всеки лично пространство 2 на 2 метра как се стои? И след това още 6 месеца назад ги чакат! Фантасмагории отвсякъде.

31

NEW WORLD WORDER

преди 7 месеца

Космическите технологии на NASA са ненадминати от феодалната наука на диктаторските режими, защото Америка притежава извънземни технологии, а тези технологии са и военни и точно те ще видят сметката на феодалните примитиви...

30

dido

преди 7 месеца

до 23Ние (човешката раса) сме по жалки и от микробите , унищожаваме собствената си планета дори се самоунищожаваме и ние не заслужаваме въобще да се пренасяме накоято и да е планета , животните са по отговорни колкото ние.

29

Анонимен

преди 7 месеца

До 25 ЧебурашкаСнимали са те тебе наведен как та оправя един марсианец но не са имали енергия да изчакат за да видят дали ще забременееш

28

Анонимен

преди 7 месеца

Руснаците не са пращали апарат НА Марс а такъв който обикаля около Марс. Чат ли си ?

27

Верното е

преди 7 месеца

Верното е , че арабската ракета от ОАЕ е в орбита от 2 седмици около Марс и скоро ще пускат сонда. Американската сонда е може би фалшива , защото хамериканците си имат Холивуд и това всичко го правят на кино. Требва да се верва на арабската наука и технология, нямат холивуд и всичко , което правят е много точно. Вервайте другари

26

Анонимен

преди 7 месеца

Само фалшификации от наса и нищо истинско . Не ме учудва изобщо тъй като те си имат модерни студия и правят хубави снимки и видеоклипове. Преди време бяха пуснали как някакъв уж марсоход си направил колаж от селфита ама него го няма на снимката

25

MaйMyнaтa

преди 7 месеца

Тия пратиха там эа 15 години 10 марсохода, напълниха я с жилеэа тая клета планета.Ако е истина де, че се съмнявам

24

Анонимен

преди 7 месеца

Нещо ти хлопа дъската, няма хора които да гладуват в Америка. Бездомни има но няма гладни. Америка си я виждал само на карта като ти чета тъпните.