63

Анонимен

преди 7 месеца

до 63 Ми ти си разбирача, бе снайпере. Те ония си ги измислят тия километри. По тази логика кой е измерил разстоянието от 224 милиона километра? Марсианците ли?Това е най-далечното разстояние. Обърка се здраво като написа че в най-добрия случай ще са на такова разстояние, а трябваше да напишеш В НАЙ-ЛОШИЯ СЛУЧАЙ! Защото никъде няма да прочетеш за по голямо разстояние от тия 220-225 милиона км. Разбра ли?За

62

Анонимен

преди 7 месеца

Стигнахме дотам да се вълнуваме на мъртви планети повече от това да се възхищаваме на нашата синя планета.Щом е така се питам ,колко ли години ще ни трябват да станем червена планета като на Марс.

61

снайпера

преди 7 месеца

До 57В нета има от 50 до 80 милона.Ама не съм ги чел, и затова те питам как са измерени тия раэтояния?!

60

Анонимен

преди 7 месеца

до 62 Че що да не стои?

59

Анонимен

преди 7 месеца

За снайпера пак:В миналото най-близкото приближаване, регистрирано някога, се е случило през 2003 г., когато Марс е бил на 55,7 милиона километра от Земята. През 2018 г. беше на 57,6 милиона километра. Очаква се, че през 2035 г. планетата Земя ще бъде на разстояние 56,9 милиона километра от червената планета.Аре у лево!

58

Анонимен

преди 7 месеца

Снайпере, аз даже съм превишил километрите...Чети статия от октомври миналата година:През тази седмица планетата Марс е в оптимални условия, за да бъде наблюдавана по-внимателно от астрономи, учени и аматьори. Червената планета постепенно ще се приближи до Земята и днес ще се позиционира на 62 милиона километра разстояние твърде близо, предвид орбитите на планетите, съобщава Дойче Веле.

57

Само питам

преди 7 месеца

Защо проруските тролове се толерират? Сайта кремльовски ли е или на НПО НД "Русофили"?

56

Анонимен

преди 7 месеца

до 54 Снайпере, Какво уики те гони бе. Има хиляди статии в нета на колко най- близко се приближава Марс от нас. И точно когато искат да пратят хора там ще гледат да изичслят така че да хванат това разстояние от 80 милиона километра. Затова и пътят ще е 6 месеца иначе отива над година.

55

MaйMyнaтa

преди 7 месеца

НАСА много бързо се възроди с новият президент, и следват върхови постижения в космоса. А американския народ ще ги отгладува, тези велики космически новини!

54

Анонимен

преди 7 месеца

до ЧебурашкаНормален човек също не би се гордял с предубеденност като твоята, че който е против краварите значи е русофил. Нито милея за Русия, нито за САЩ.Обичам си България само! Ъндърстейнд ми,?

53

Русия е изостанала

преди 7 месеца

Развитите държави разработват хибридни автомобили, руснаците хибридни войни. Кой каквото може...

52

снайпера

преди 7 месеца

И укето дето четеш с рулетка ли ти ги иэмери, или работи с лазер

51

Анонимен

преди 7 месеца

Снайпере, Марс в най-добрият случай се приближава на 80 милиона километра от Земята.

50

Анонимен

преди 7 месеца

до 49 Те краварчетата ще кацнат, но ние няма да доживеем да го видим щото ще е в края на тоя век най-рано.

49

снайпера

преди 7 месеца

До 49224 000 000 км. В най добрия случай!

48

Анонимен

преди 7 месеца

Кравари във форума, вашите хора не могат да кацнат на Луната дето е на смешните 400 000 километра, пък ще кацат на Марс дето е на 100 000 000 километра. Смях в залата!

47

Различни светове ...

преди 7 месеца

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

46

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

До Анонимен 43:Комшията има,аз нямам...засега.

45

Анонимен

преди 7 месеца

до 45 И да се чуди човек как с онези технологии са кацнали краварите на Луната, а вече 50 години минаха и не са стъпвали с днешните технологии.

44

И смешно и жалко

преди 7 месеца

Русия е много изостанала. Американците кацнаха на луната през много далечната 1969 година, а руснаците повече от 50 години по-късно още не могат...И смешно и жалко.