73

1

преди 3 години

До ЗозоСтрани, които не са се опарили от обещанията на комунистите за "светло бъдеще" тепърва ще разбират с какво си имат работа. Повечето от тия страни ще се окажат на опашката по ваксинирани много след като държавите разчитащи на западните ваксини са си решили проблема. Тепърва ще четем за тръшкания от тия страни, че нещо не е както трябва. Цирковете ще ги гледаме оттук нататък с години.

72

Зозо

преди 3 години

...от Аржентина до Филипините, са подписали договори за близо 2,5 милиарда дози...ХАХАХХАААААААА, а колко доставиха до сега, а? Там е въпроса :))))))))))))))))))))))))))Те за тях си не могат да произведат, та за износ :))))))))))))))))))))))))))Руското ЩЕ цапа и мирише. Новата Волга кога??? :)))))))))))))))))))))))))))))

71

1

преди 3 години

Аре бе, някой русофил няма ли да даде данни за това къде и по колко от великия Спутник е доставен? Нали Блатото много помагаше? Дайте да видим колко много!

70

Калеко Алеко

преди 3 години

Казах Ви и преди, че С.путника се произвежда в секретни лаборатории за биологчино оръжие съвместно с новичока, във фабрики с технологии от времето на ВСВ ... !!!

69

Срочно проверка

преди 3 години

Диверсанти нанесоха огромни щети на РУСИЯ <СССР И ИСТОЧНО Европейските страни предимно с т н "Ваксини".ДО поразяване с тн"Ваксини" на Юрий Андропов /СССР процъфтяваше..СЛед заразяване на Николай Чаушеску и Елена Чаушеску Румъния изпадна в тежко положение .Пострадаха и стотици милиони источно европейски граждани родени за награда на Земята ...

68

...

преди 3 години

2%?Стадото не бърза за стадния имунитет.Чака Овчаря да даде пример...

67

Анонимен

преди 3 години

на чужд гроб плачете нещастници...вижте и пишете какво става у нас...ваксината на корупцията Майдел ....всеки ден по 50 починали....опашки за липсващи ваксини ....2 / 1000 ваксинирани.....успех до успеха....

66

към 69

преди 3 години

България е във финансов борд от края на миналото хилядолетие. В борд е, защото българските правителства не са способни да управляват българската икономика и финанси и се осланят на външно управление. Цялата тази несамостоятелност не пречи на управляващия вожд да се бие в гърдите и да се хвали, че мат'рялът процъфтява и благоденства. На този фон Крети се загрижил, че Аржентина е фалирала?!?!?!

65

Анонимен

преди 3 години

Ваксините за ковид са мерило за просто тия. Гледах едно сръбско предаване - ами те вервали в руснаците и затова ще се ваксинират със Спутник. Други пък вервали в американците и затова ще си набият американски физиологичен разтвор.

64

1

преди 3 години

До Анонимен 64Май и Руския го можеш колкото и грамотността: т.е. хич.

63

Анонимен

преди 3 години

До Ако.."Ако позволят пътуване до Москва, с цел ваксинация и издават документ за имунизация, първи пътувам за там!"Ахахахахаа. Полетите до Москва не са спрени и срещу съответната сума ще те ваксинират без никакви проблеми.Кога заминаваш?

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Ако ти пукаше за българския нямаше да лижеш ботуша на Отровителя, тъй че за теб е точно Кремлин.Аржентина е фалирала, явно си неграмотен. Те руснаците само на такива страни си пробутват ***: които нямат пари и вероятно руснаците са им дали и "заем" да си "купят" ваксината. После жестоко ще съжаляват, но те така или иначе са в киреча, щом са опряли до Блатото.Нещо май не можеш да четеш: питах те за конкретни цифри: къде и колко? Имаш ли ги или цяла вечер ще тролиш?

61

Анонимен

преди 3 години

Само Спутник V

60

Анонимен

преди 3 години

Стимула трябва да е водка. На сладолед няма да кандисат.:D

59

Анонимен

преди 3 години

До 1Крети, на папищашки може да е Кремлин, но на български се казва Кремъл!Аржентина - бедна страна? Ти със всичкия ли си2 Мощнастрана с развито селско стопанство и индустрия, туризъм, риболов, винарство.Мексико получи първите партиди "Спутник V". Сан Марино - също. Куба, Гайана, Р С Македония, Сърбия, сертифицирана в Киргизстан, Унгария. Ще се произвежда и в Украйна, и в Германия.Чудя се, защо се хванах да ти правя справка! Нито съм рекламен агент, нито ти ще вденеш нещо!

58

Ако..

преди 3 години

..я докарат в България, първи се ваксинирам с нея! С останалите не, мерси! Ако позволят пътуване до Москва, с цел ваксинация и издават документ за имунизация, първи пътувам за там!

57

Анонимен

преди 3 години

До 1Дурачок, посмотри что написал - ни одно правильное слово!Не се наемам да ти превеждам, а и защо ли?

56

Анонимен

преди 3 години

Щом гейтаците разпенени *** , значи мечешкият е дебел и го усещат, дори и да не си признават.Колкото повече ваксини продадат братушките ,толкова по-малко ще набутат враговете ни от запад.

55

Анонимен

преди 3 години

До 53/56Тоест, тя дори не е направила годините за пенсия и се е пенсионирала по болест. Т.е. пенсията й не е пълна пенсия.Та, за какво говореше?

54

1

преди 3 години

До Анонимен 57Идеално, значи точно ти си човека да ми преведе какво значи репликата която постнах в пост 60.