8

Анонимен

преди 3 години

Репресират противник на режима. Европейският съд по правата на човека защо мълчи?Къде е Външно да заклейми арестите на опозиционни лидери срещуу режима в Испания?

7

Анонимен

преди 3 години

Ако това се случи у нас разни велета и други оплаквачки ще опищят всичко как сме нямали демокрация и колко много бой изяли горките протестиращи. В Испания според двойния стандарт всичко е наред и боят не се брои.

6

Анонимен

преди 3 години

Свобода за Каталуния

5

От Русия

преди 3 години

Къде сте Европийските лидери???В Русия също пеят Рапари с не много удобни песни,нали има свобода на словото,или в Европата тази свобода свърши отдавна ???Навални беше задържан и осъден,защото подкопава националната сигурност на Русия,Навални е предател за всичко имаме доказателства.Европийските лидери сами ще се унищожат!!!Народите им скоро ще ги изтрепят с камъни!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Как да не е? Винаги призовава привържениците си да протестират. Едоин камикадзе следван от 10 жени с камери се хвърля срещу 100 полицаи. После изрязват кадрите в които се вижда че той напада полицаите и пускат клип на който се вижда как разбираш ли полицаи млатят някакъв.

3

Цирк ЕС

преди 3 години

Задържани и бити са стотици, къде са "пазители те на демокрацията и човешките права" сигурно са заети с нови провинции в Русия.

2

Факт

преди 3 години

Защо мълчи ЕС, двойните стандарти ще разбият ЕС...

1

Анонимен

преди 3 години

Този прочит на "демокрация" и "гласност" устойчиво води към тоталитаризъм. Кой е чел история знае. Испания, Германия, Чили, Турция за справка.