44

Анонимен

преди 3 години

На Баневи лично съм свидетел как им взеха доста от имотите по морето. Направиха фалшиви пълномощни после им разпродадоха имотите на поставени хора и сложиха делта гард да пази достъпа до имотите. Заградиха дори общински пътища.. мафиотска държава от всякъде. Върви доказвай че документите са фалшиви. Пък и същата мафия държи и съда. Робите да бачкат и да плащат данъци. Бате Бойко има грижа за големите пари и за големите бандити

43

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта вече изказа ли се за участието на Черепа в изборите, нали беше против мутрите?Или инструкциите от Москва не му позволяват?

42

Анонимен

преди 3 години

Не гласуваш за ляво и БСП,получаваш Борисов, не гласуваш за дясно,получваш Цветанов, тези са ни поставили в ситуация на мат!Каквото и да изберете, все от прекараната страна ще сме,даже като гледам как се оформят нещата,много по-малкото зло е Бойко, пред Цветанов,Цецо ще ви разкатае,мамичката ви ще разплаче,именно Цецо е причината, хората да обърнат гръб на ГЕРБ,а Бойко просто е притискан,той е между *** и наковалнята.

41

Ganjo

преди 3 години

Тези ако съберат и 20 гласа много е. Неможе да се разчита само на проститията на българина.

40

Анонимен

преди 3 години

Само да изчакат съветския съд да оправдае мъченицата Банева и тя ще бъде начело в листите на Божков,без друго с тия по арестите са от едно котило,това на БСКП!!Разликата е че Божков е на топло ама в Дубай!

39

Анонимен

преди 3 години

Навремето отказаха на Слави ,с повод за името ,тук защо им отказват май герба ги е страх )

38

ответен удар

преди 3 години

Може би съм пропуснал. - не си спомням госпожа Евгения да е развявала тоалети из Европарламента?!? Или поне не като евродепутат , нали . . . . . . . Това не се брои за предизборна прогноза ! ! !

37

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОня с асансьоритре , не е плащал 2 години заплати на работниците си и също на подфирма,която му е изпълнила поръчка, дим без огън няма!Бил е скръдза, лишил е хората от залати и хляба им и... след това знаем историята.

36

М да а

преди 3 години

Ривъ с глас

35

Анонимен

преди 3 години

Вървим все по надолу! Царя > Станишев > Бойко > а сега Славчо чалгата и Божков мутрата.

34

Анонимен

преди 3 години

Той е по умен ,от Бойко ,Гешев ,Пеевски и Цацаров взети заедно ! И сега води дела за милиарди срещу държавата в лицето на гореизброените ......!?А и спомена за друг по бърз варият в едно интервю

33

Анонимен

преди 3 години

Гешев ,плешив, сега Божков ще ти намери психиатър !? Абе Каскет ,къде е Божков ?

32

До 23

преди 3 години

Гарван гарвану око не вади !

31

Анонимен

преди 3 години

Българският Навални се бори с режима.Шефовете на партията с регистрацията вече са милионери.Честито.

30

Дубайска есен

преди 3 години

Е от тоя по-голям интригант едва ли има !

29

Анонимен

преди 3 години

До Death MetalНа практика това означава1. Значи всички:тия от "прехода" са същите отпреди това, сообено в партии като БСП)2. Националния интерес на България е ДЕМОКРАЦИЯ,няма такъв филм "със-със"3. А българите без средно образование?4. Няма такива закони,това е терор5. Кой ще раздава правосъдие,улицата ли?6. "Народа", който си няма идея от правораздаване ще избира съдия по компетентност. Видяхме "народа" как избра Президента7. Спорт?А наука?8. Откъде?9. своеволия10. Нищо не измисли

28

Анонимен

преди 3 години

Започва да става интересно да видим сега какъв номер ще му скроят за да го прецакат, че току виж влезнал в парламента.

27

до 25

преди 3 години

Може и да му се вържат зависимите от хазарта. Не подценявайте факта, че в България има много зависими хора. От хазарта не са по-малко от другите зависимости. Империята му с билетчетата от моментните лотарийни игри превърнаха доста хора в ко.мард.жии.Сега онези комар.жии трепнат в очакване да се върне и да подпу-кат отново търкането на празните му билети.Освен това Божков имаше над 500 000 работника.Затвораха лафките и пунктовете.Те също го чакат. Нали ги видяхте как излязоха на рождения му ден?

26

Хахаха

преди 3 години

Вижте по другите сайтове, Георгиев се е снимал абсолютно гол с тиква, само днес бг не е пуснал снимката

25

Народната милиция ни

преди 3 години

Ченгешите изиграха и този олигарх.