64

4epa

преди 3 години

А КАЗА ЛИ НЕЩО ЗА ФИГУРАНТА !!!!!!!!!!!! А ФИГОРАНТА СЕ Е СКРИЛ ПО КРАЙ ШПИОНАЖИ И НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ !!!!!!!!!! ДА НЕ СИ Е ГЛЪТНАЛ ЕЗИКА !!!!!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Малий- ко нъ чака, до вчера мутри- ДНЕС ВИДНИ БОРЦИ ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! КОЙ НЕ Е ИЗБЯГАЛ ОТ БГ, СЕГА ЩЕ ГО НАПРАВИ, АКО ТИЯ БОРЦИ ЗА СВОБОДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

62

СУ 47

преди 3 години

България се управлява от бандата ГЕРБ и ДПС Пеевски Доган комплект,Дано РАЯТА се събуди на 04.04.Г-н Радев обяви правилно по най бързия начин МАРШ.

61

абсурд

преди 3 години

ако гласувам пак ще е за АТАКА,а пък нека на Волен да му викат болен.няма нищо читаво на екрана

60

Анонимен

преди 3 години

До Новата партияГАЩИ ДОЛУ!!!!

59

50лв+

преди 3 години

ОТ- ВРАТ!!!!!!!!!

58

Новата партия

преди 3 години

Ще се казва "'Българско национално лятно обединение'' !

57

Анонимен

преди 3 години

За Възраждане писаха, че стои някакъв мингянин зад партията, който е бил в чужбина и сега се е върнал и иска да краде еврофондове, дали е вярно, не знам, но явно дори Коцето не знае кой стои зад партията му реално.

56

до Иван

преди 3 години

Ванка да не си милиоционер бе ?

55

Анонимен

преди 3 години

И Бойко -Ипона ,по добър вариант от кое и кой е......?

54

до Иван

преди 3 години

Иване на държавна службичка си май ?

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60"Нека да е лятооосамо да е лятоотопло и зеленоокато горски мъх ..."И да си спомняме за позорното лято на платените протести и това никога да не забравяме червената чума, която се опитва да се върне.

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлави е вреден за България и идва от мутренските среди

51

Иван

преди 3 години

Този само едно си знае - хунта, та хунта! Уж много умен, а ограничен от към анализи!Стига с тия душмани на България и българите!

50

Анонимен

преди 3 години

БОЖКОВ ТОВА ГО ОСТАВИ АМИ КОГА ЩЕ МИ ИЗПЛАТИШ ПЕЧАЛБАТА ОТ 50 ЛЕВА тогава така се зарадвах и накрая нищо как да ти повяраме

49

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа много хора на които им взеха имотите или бяха неудобни, част от тях се разболяха или умряха или техни роднини,не вярвам,че герберите или депесарите са искали подобно нещо, явно това върви отнякъде другаде. Нинова и Ал. Симов бяха започнали да ги облъчват,ако не бяха започнали протестите и те щяха да се разболеят и си отидат,не знам защо ,но имам вяра в БСП, обаче след като и ЦЦ е в ляво със социалдемократите, не знам,ситуацията е зле.

48

Анонимен

преди 3 години

Откровени престъпници,Чалгаря,Маноловица- сетра Галева,оная с тишината в спалнята,Ристю Маджов лодкаря,Пикаещия във фонтани,Гаргамел и мнооого русофили дето са готови и майка си да продадат в името на Русия - е тия са хукнали да ни управляват.СРАМ и ПОЗОР.

47

Анонимен

преди 3 години

Ама какво ,,лято",каква зима бе хора.Този е за затвора,партия създал??? Дали на Ал Капоне или Джон Готи е било разлешено подобно нещо!?!?Вместо екстрадиране и съдене ,той ще определя правилата ! Нали уж ,,Мутри вън",пък те искат ВЪтре във власта!Само това остава и смятайте че Радев е победил!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте само за ГЕРБ или само за БСП,АБВ и за никакви патерици!

45

Гуци-Муци яж боклуци

преди 3 години

Говори се,че другаря Костя Копейкин, лична капия и творение на другаря професионален крадец Гуци, повече известен с открадването на партийната субсидия(за да си "напазарува" 3 в 1 - нова вила, нов апартамент и нова лека кола), е започнал на получава много щедри финансови "инжекции" от другаря Божков - Черепа.Товарищ Черепаха е един виден спонсор и дарител на Партията столетница, в настоящия момент свила се до само 15-20 Хил. активни членове в цялата държава.Редом с други "светли" имена на дарители като: другарите Баневци, Минюстайковци, Герговци и още много БГ-герои на капиталистическия т