44

СТУДЕНТ

преди 3 години

Горд съм, че най-способният историк, издигнал ИФ като най-добрия факултет в СУ е на най-избираемото място. Според мен Нинова няма нито уши,нито очи, за да види с какви хора се обгражда.Точно защото е посочен този измислен доцент и престарели спортисти няма да да я подкрепя.

43

Бравос

преди 3 години

Веднага предлагам-Кокала-министър на външните работи или на финансите! Задължително трябва да подкрепим изтрещялата простотия! Значи имало и нещо по-зле от фигуранта..ЕДно обаче няма как да не се признае на ***-винаги може да ни изненадат с някаква нова простотия-то не бяха 18 годишната приватизаторка,то не бе Мая Костинбродска,човека без ден трудов стаж и т.н..Ама с Кокала засега удрят тотално дъното,едва ли можат да намерят някой по -***!Е, ако се разшътат-ще намерят де..

42

Анонимен

преди 3 години

Никога не е късно да станеш за резил.

41

Анонимен

преди 3 години

НА ДЕН НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СПОРЕД ДЕМОГРАФСКИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ООН НАМАЛЯВА С 350 ДУШИ,НА СЕДМИЦА С БЛИЗО 2000,НА МЕСЕЦ С ПРИБЛИЗИТЕЛНО 8 000 ЧОВЕКА,КОЕТО ПРАВИ НА ГОДИНА 96 000 БЪЛГАРИ ПО-МАЛКО!ЕТО ТОВА Е ВСЛЕДСТВИЕ НА 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!

40

Анонимен

преди 3 години

Кокала иска да кокъл!

39

Анонимен

преди 3 години

и тои иска да се докопа до кокъла АФЕРИМ

38

Анонимен

преди 3 години

Така е, Кокале, знаеме ги тия врътки. От един дол дренки сте. Бих се учудил ако беше в листите на ДСБ, СДС или Демократична България. То и не си го представям де.

37

Българин

преди 3 години

Не се чудете за Кокала, жена му Бояна е внучка на Боян Българанов, партизанин, директор на "народната" милиция от 1945 до 1947, когато са избити хиляди достойни българи.

36

Анонимен

преди 3 години

От безпаричие човек на *** става----

35

Дядо Мраз

преди 3 години

Пропуснах да напиша за ветеринара - докато преди 2 г Корнелка ни заливаше с плам от телевизорите как правителството съсипва животновъдството с мерките които приема срещу чумата , ветеринарчето от сегасният списък пък ги подкрепяше мерките. нема лошо, БСП, парите не меришат, нема нужда вие, БСПарите да имате принципни позиции, щото не сте принципни хора, а сте народни изедници.

34

Дядо Мраз

преди 3 години

дочентчето - освен че е съавтор/сканьор на пропаганден материал озаглавен български народни песни за Русия и Съветския съюз какво да кажем - Путинче. Следващата, бургазлийката - нямам мнение, стара партийка. На края с кокала дето не пръщи от акъл, да не кажа хич го няма. Както и в тая октровенно антибългарска партия, БСП.

33

Маг Минчо

преди 3 години

Ще изхлопат като гол кокал в тенджера..

32

РАБОТНИК

преди 3 години

Не мога да повярвам,че с подобни имена Нинова смята да спечели.Вместо млади,успели, умни,способни хора между 30-40 годишни,тя избира пенсионирани професори и възголеми пенсионери-спортисти.Да не говорим пък за някакъв си Беров-"най-способния" в историческата гилдия.Тя за *** ли смята българските граждани?

31

Дядо Мраз

преди 3 години

Оф, ми какво да кажем за тоя списък - първитя в него виден нескопосан и за радост бивш шеф на БНТ, направил доста поразии в нея през 1995-96, също и сътрудник на ДС. Вторият - уволнен директор на пирогов за злоупотреби през 2012г, говори се за палат построен с парите ни за здраве. Третия - футболист, много акъл не се иска, както и за четвъртия военния, там да натискат копчетата и толкова.

30

Анонимен

преди 3 години

Дотам ли я докараха? Те,кандидатите от футбола, ако имаха акъл навремето, нямаше да си трошат краката ! Сетили се сега...

29

Анонимен

преди 3 години

Какво ми хвалите Кокала- посредствен треньор и футболист. Айде много ви моля. Да става депутат, дружка на Нищоправещия.

28

Анонимен

преди 3 години

До 24Тичай, че мама те вика:))))))))))))

27

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРЕПЪ НАРЕЧЕ ГЕРБ ХУНТА- А В МОЛДОВА КЪДЕТО МАРОДЕРСТВАШЕ ФИРМАТА НА ЧЕРЕПЪ И ОВЛАДЯ 85% ОТ ДОХОДИТЕ И ГИ НАПРАВИ ЛИЧНИ ПАК ЛИ УПРАВЛЯВА ХУНТА...

26

Анонимен

преди 3 години

Мене Джолана по ме кефи от Кокала!

25

Анонимен

преди 3 години

ПП БНО- МАНДАТОНОСИТЕЛ НА ЧЕРЕПЧЕТО- ЩЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ"ХУНТАТА"- ТИ ДА ВИДИШ КВА БОРБА ША ПАДА, РАДЕВ ДАЛИ ЩЕ НАПИШЕ НОВА КОНСТИТУЦИЯ С ЧЕРЕПА С ОРЯЗАНИ ПЪЛНОМОЩИЯ- ТИП"ФИГУРАНТ"- АМАН ОТ НАТОЧЕНИ ДА РЪФАТ И ГЛОЗГАТ БЪЛГАРИНА- СРАМУВАМ СЕ ОТ ДЕМОКРАТИТЕ КОИТО ЦЯЛО ЛЯТО МЯТАХА ЯЙЦА, МАРОДЕРСТВАХА И УНИЩОЖАВАХА СОФИЯ, РАЗНАСЯХА БЕСИЛКИ И КОВЧЕЗИ- ТОВА ЛИ Е НОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ- НИ ВИ Я ИСКЪМ- ХАИРСЪЗИ БАНДИТСКИ- БОРЦИ ПРОТИВ ХУНТАТА БИЛЕ.