177

Джо

преди 1 година

Толкова е хубаво в България че ако се върнат емигрантите от Европа безработицата ще скочи до 80%. Някой да ми отговори защо в България тези които най-малко работят, получават най-много пари?

176

АНОНИМЕН

преди 1 година

Много повече са......

175

Анонимен

преди 1 година

До СифилисчоКъде и какво плащаш като данъци и осигуровки?

174

Иван

преди 1 година

За да работи човек някъде трябва да има 1. икономика 2. държава. В България няма нито икономика, нито държава.

173

Стар набор

преди 1 година

Едно време на ученическите и студентските бригади пяхме "ЕЛАТЕ ХИЛЯДИ МЛАДЕЖИ, НА РОДНАТА СТРАНА НАДЕЖДА..." А сега си мисля: "НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ..."

172

Анонимен

преди 1 година

Същото така и 240 депутати, включително и един "министър председател" който цял ден се разкарва напред-назад с "жипката"

171

Неразбрал

преди 1 година

Абе защо показвате "младежи" от Бангладеш, Пакистан или Индия. Като пишете статия за български младежи, покажете такива.

170

Тоширо

преди 1 година

В България добри работни места няма. Емигрирайте веднага и се евакуирайте!

169

Пешо

преди 1 година

Защо да учат като заплатите са 200 лв? Защо да работят като заплатите са 200 лв?Заради ГЕРБ България тъне в смет. Най-много има в парламента и Министерския съвет.

168

Христо Христов

преди 1 година

До Неработещ/182"карам чисто нова кола купена 2017г..." - интересно разбиране за "чисто нов":)

167

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Нормалния европеец изкарва няколко хиляди евро на месец най-малко, а нормалния българин или е трайно безработен или пенсионер с пенсия 132-300 лв, нормалния африкаец от племената, ловува животни и живее по-добре от нормалния българин а сега сме 2021 година....

166

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Сачева скоро няма да е министър, но въпреки това за нормалните 1 милион трайно безработни българи не мисли, а мисли за нейните роми но дори и ромите няма да гласуват за нея а народа няма да гласува за никой

165

Неработещ

преди 1 година

Играя на борсата , търгувам акции,форекс , криптовалути и други деривати. Никога не съм работил за някой , плащам си само здравните , имам купени 2 апартамента в София и на морето ,карам чисто нова кола купена 2017г ,скоро ще я сменям и попадам в статистиката като лентяй ,безработен!!

164

Краси

преди 1 година

Това са главно бра-зил-ци!От "интегрираните"!

163

Анонимен

преди 1 година

УЧЕТЕ ЗА ДА НЕ РАБОТИТЕ.рАБОТНИКА КУЧЕТА ГО ЯЛИ.

162

Анонимен

преди 1 година

Защо да учиш.После къде ще упражняваш знанията си от това учене.Като няма къде да работиш.Иначе на Толупа му е лесно,да обикаля с джипа *** магистралите,и да дава акъл.

161

Анонимен

преди 1 година

Поне бяха прави с нещо пребоядисаните ***. Стария свят на който са били жители си отива и никога няма да има старото нормално, има новото, там е че тия *** не се връзват с него

160

Анонимен

преди 1 година

Сега, нали сме в ЕС?Знаете ли, колко е Надницата за Един Работен Час в ЕС, а в Бг!?В Малка Ирландия на Час плащат 10,80 за неквалифициран труд!, а цените на хранителните продукти е съпоставима с цените в Бг, че и по-ниска!В Бг за неквалифициран труд ще излезе, че на час заплащат не повече от 2,50 до 3,00 Лева, тоест 1,25 до 1,50 .Е, как тези младежи ще "изгарят" от желание да Робуват?Аз съм Физиотерапевт, няма да ви кажа колко получавам.

159

ПРОСВЕТЕН до 57

преди 1 година

Щял да ме "просвещава"!Гледай малко международни медий със огромен авторитет граден върху здрави основи със правилна визия и реална журналистика (без цензура като в Бг),а не разни поръчкови бг медий, които обясняват как всичко се подобрявало в България със всеки изминал час!!!!Виж международните статистики България къде се намира и какво е реалното положение в страната ,а не разни локални, лафкаджийски и заучени "тролски" фрази!Аз постоянно чета и се информирам от където трябва..................

158

Анонимен

преди 1 година

Те са учени на тарикатлък от раждане. Искат поне 1500 лева заплата без средно образование. Как ще ги привлечете с минимална заплата ?