197

Анонимен

преди 1 година

Ще, ще, ще допълни Сачева.И понеже всички знаем какво ще бъде е минало време в бъдещето!

196

Анонимен

преди 1 година

те тия ,,младежи'' докато станат на 15-16,и току станали баби и дядовци.Та до колко години им е ,,младежката'' възраст е малко спорно.

195

Интегратор

преди 1 година

Значи вече няма да им казваме роми , а швейцарци ? Предлагам веднага да ги изпратим в Швейцария - всиачки ще съберем пари за билетите им ! Час по-скоро ! Миличките "швейцарски" работници ! Много искам да прочета след това какви са ги надробили в Швейцария . Ама много !

194

Хмм

преди 1 година

Защо само братчедите гледат? Я да видят и другите? Има нещо вярно, че младите малко ги мързи. Всеки иска да е инфлуенсър или някаква друга звезда... е да де ама ни стаа така. Едно време когато бах млад джасах по 12-15 часа на ден за да имам опит в дадената сфера. Сега добре се отплаща. Без да си давам толко зор взимам едни добри пари за БГ. Както казваше Камата - аз съм бачкал кога е требвало. Никой не се сеща, че като работиш като млад се изплаща като поостарееш

193

Анонимен

преди 1 година

На кой му се работи за 800 лв? Младите не са будали.

192

Анонимен

преди 1 година

Познати наскоро ми казаха, че в Търново има завод, май беше ЕкстраПак или нещо от сорта, който търси поне 60 работници. Предлагали 1000+ заплата. Било ОК за града, ако не плащаш жилище.

191

Анонимен

преди 1 година

стават все по-вече и по-неграмотни.

190

Приморски хотелиер

преди 1 година

Я елате пиленца при батко да ми бачкате сладко сладко.Къде си батко къде си батко да ти работим за без пари сладко по 12,13 часа и без осигуровки.

189

Пижо

преди 1 година

Ура! намериха още един начин за точене на пари! Сега ще цицат от Швейцария. За повече от десетилетие свиха милиарди под мотото: да образоваме си ганите. то не бяха медиатори, то е бяха стипендии, храна, какво ли не. А реален резултат няма. И няма как да има след като целта е една: да тъпчем партийната каса и личните джобове като поддържаме неграмотността на нашия електорат!

188

Ангел

преди 1 година

Умните хора работят за себе си,прос.тите изкарват парите на някой друг .Света в момента е пълен с хиляди начини да печелиш докато си стоиш пред компа.Дали ще играеш на борсата,търгуваш с крипто ,правиш клипове в youtube ,bonus hunting със спортни залози ,онлайн търговийка или купуваш от алибаба и продаваш в амазон или ebay .Има още поне 1000 начина за които незнам .Важното е че варианти за доход много.Закакво им е да ходят на работа като последните *** !!!

187

Анонимен

преди 1 година

ne e pravilno da kasvate ne rabotiat. tezi 160 000 dupeta rabotiat non stop 24 po 7 po 365...i zatova sa jivi i zdravi...poneje imat otgovornost kam koremite si...

186

Анонимен

преди 1 година

До БаварияМи чети коментари в немски форуми.Там няма ли?Що те дърпа към българските?Пак казвам - добре си дошъл. Не те гоня.

185

Анонимен

преди 1 година

До ЗапознатМай правиш реклама на криптовалути, а?

184

Бавария

преди 1 година

Чета коментарите вечер за разтоварване докато жената приготви вечерята.

183

Анонимен

преди 1 година

До БаварияА колко време ще живееш в Бавария и ще пишеш в БГ форуми?Не че е забранено, ама явно имаш някакво раздвоение.

182

Запознат

преди 1 година

Не работят, защото светът се побърка и се научиха да изкарват пари без работа. Синът ми преди половин година ми поиска 1700 долара. Колкото и да се опъвах накрая му дадох. Преди два дни ми върна 2000 и ми каза, че тогава за тия пари си купил Етерими от КОМПЮТЪРА ( Не знам как става) и преди два дни ги продал с десетократна печалба. Е затова ще се срути светът. Искат да изкарват пари без да работят от КОМПЮТЪРА.

181

Анонимен

преди 1 година

До ДжоВерно.Трудно ще намерим работа на толкова миячи на чинии.

180

Анонимен

преди 1 година

До истинатаЩо?Ти стана ли милионер с миене на чинии извън България?

179

Бавария

преди 1 година

Споко. Никой не мисли да се връща.

178

истината

преди 1 година

Всеки ден по един нов милионер в Бг ! 10% обират Всичко - хазна,фондове,европейски пари,програми и тн - другите мизеруват .Трябва да си пълен кретоноид да стоиш и да робуваш в Бг ,ако си мбад,здрав и поне с малко мозък.