203

xaxsas

преди 3 години

Че нали основното предимство на демокрацията била свободата да не работиш и да псуваш правителството? С такъв манталитет сме ги закърмили и такива ще си ги гледаме. Ако ще ги промивате да работят върнете комунизма поне да има някакъв филтър на коментарите че и словото му е в повече на средностатистическят българин.

202

Анонимен

преди 3 години

До ИсторикТе макетата затова приеха набързо новото име, защото всяко име ще им дойде добре...Несъществуваща държава да я узакониш, това само у ЕС с наше и гръко-сръбско спонсорство може да стане. А руснаците и американците се забавляват колко сме про.сти.

201

Анонимен

преди 3 години

И тая като направи тая карта какво?!Ще пише,че трябва да работят ли?!И как да работят,като тук около моя блок наблюдавам няколко момченца на по 22-24 г, за които знам,че се водят сервитьори,охрана на нощни заведения и бармани,за които разхождането на кучето с чашка кафе рано сутрин е вид работа.Събират си се да си лафят колко е хубав живота и ковида,а му.т.ро-правителството им плаща по 24 лв на ден,за да не работят... вместо да ги извозят до някое село,да покопаят и да си заслужат парите.

200

Анонимен

преди 3 години

Защото са глупави и ограничени.

199

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

И на мен, държавата, да ми поеме разходите по ток, вода, топло и да ми плаща кинти, във вида на социални помощи, колкото една средна работна заплата, също няма да работя !

198

Анонимен

преди 3 години

Щом човек може да оцелее без нищо да прави, за мен този човек е гений.

197

Зомбирана нация от и

преди 3 години

Не са виновни младите,че няма работа виновни са старите които имат за врагове младите и искат да векуват.Старите са заели всички работни места и разрушават бизнеса.Направете си извод колко от тези безработни имат роднини и получават редовно или са получавали траншове от чужбина.И не е лесно да си безработен изисква голяма психическа стабилност.И не обвинявайте безработните те са жертвите ами погледнете в какъв старчески дом живеете и на какво ви правят умопобъркани старци.Не сте застраховани

196

Анонимен

преди 3 години

Е какво да учат, то ние трябва да се учим от тях да постигаме максимален резултат с минимални усилия. Спокойно могат да си поделят "Нобеловата награда" по "Икономика" и още няколко категории.

195

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая снимката и съдържанието на статията имат връзка.

194

Анонимен

преди 3 години

Не само, че не работят, но са и сто пъти по-щастливи от бачкерите. Дай Боже всеки му! Ама пуста завист, все са им трън в очите.

193

Справедливост

преди 3 години

За какво им е да работят. Утре ще си купят един ТЕЛК и ще взимат повече пенсия от работещите 40 години будали. Никое правителство не прави нищо по проблема. ТЕЛКаджиите без стаж трябва да взимат помощи, а не пенсии и то само ако не работят и са в България, а не да работят в чужбина.

192

Мексико

преди 3 години

Повече са над 800 000 до над милион са безработните и не са само младежи.Много хора млади хора на средна възраст не работят.Понеже старческата словоч разрушава бизнеса и управлява държавата.Това означава много близка гражданска война.Бюрата по труда са залети с държавни неграмотници общините преливат от калинки Държавната администрация върви с по 3 полицая на човек и армия от съдии прокурори До това води множенето на държавнаи бюрократи като Сачева. Флавели.

191

Ромарио

преди 3 години

Бразилските младежи не работят, такава е традицията при нас

190

Анонимен

преди 3 години

карта на младежи? тия съвсем изкукаха.

189

Бай Ламбо

преди 3 години

Ромските си имат схема по която си осигуряват стабилни доходи. Пращат щерката в германдъ сервитьорка да работи, тя праща по 200-300 евро. Другите вземат помощи, но всъщото време работят без договори. Отделно ако има тийнейджър който продава тревичка или бонбони щото е малолетен не носи наказателна отговорност. Има и друга схема, младо семейство с 2 деца под 14 години, и задължително и куче с паспорт, отиват в Германдъ там се регистрират като социално слаби. Само за кучето получават 120 евро.

188

Adam

преди 3 години

160 хиляди, дето все другите са им криви - американци, европейци, евреи, масони... ***, жертви на собственият си мързел, оправдаващи всяка теория конспиративна и всяко зелено човече неземно...

187

БатеЕ

преди 3 години

За съжаление не са само ромите ! Познавам доста бг младежи- на 20-25 г които просто ги мързи да живеят. Аз вика, нема да им работим за 600лв. Ми брат, тя *** работи за 600лв за да те издържа щот живееш при нея.

186

Софиянец

преди 3 години

Стоят сто "швейцарци" на площада и крещят: - Искаме работа! Искаме пари!Спира една кола, слиза мъж по работни дрехи, приближава се към най близкият алармаджия и казва:- Трябва ми работник, давам 50 лева на ден.Оня седи, гледа го и вика:-Да си ... късмета! От сто човека, баш мене ли избра бе братчето?

185

Анонимен

преди 3 години

"Идентифицират ги в карта, за да търсят начин да ги ангажират"По-голяма смешка отдавна не бях чувал.Ангажират = бачкане без пари.Не е толкоз тъпо младото, даже напротив. Ако не беше така, то и досега щяхме да сме на ниво маймуни, че и по-надолу даже.

184

Пеевски и Божков

преди 3 години

Интересно защо има толко безработни това е мистерия