237

Хаха

преди 1 година

До МладежРадваме се за теб, харчи си ги със здраве. Само гледай да не те сполети някоя трудова (или нетрудова) злополука, че тогава ще виснеш на нашите осигуровки, дето ги плащаме за разни непознати, например за теб.

236

Младеж

преди 1 година

6 сутринта е. Най вероятно още си спите ама аз се готвя за работа. Здрава работа, за щастие прилично платена. А, иначе се водя безработен. Не искам да плащам данъци и осигуровки бе! Не искам! Парите ми кеш, на ръка! Който иска да изхранва с осигуровките си непознати за него хора, да си плаща. Аз не искам!

235

СД

преди 1 година

Защо да бачкат за 700 лева? За какво стигат.Държавата е скапана.

234

Емо

преди 1 година

да. Има безработни младежи днес. При Тошово време пък познавах трима , които учеха висше по десетина- 12 годинки. ,,Вечният студент"-така ги наричахме.

233

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Най-ниската прослойка в населението. Тези така ще карат цял живот.Подобно поведение е типично и в ЕС, най-вече за младежи от арабски или турски произход.У нас - за шведите, но има и от юнаците.

232

Анонимен

преди 1 година

Повечето ми познати по няколко висиши изкараха за да не работат.Повечето от младежите учат по документи.

231

Анонимен

преди 1 година

Тези на снимката ако може някой да ги убеди, че е по добре да ходиш на работа от колкото да си взимаш помощи и да си го местиш от единия крачол в другия по цял ден - то такъв гении заслужава нобелова по икономика.

230

Словянин

преди 1 година

Ей, Бай Тошо, Бай Тошо, къде си? Че твоят бодигард разруши Българско под диктата на Запада.

229

интегрирани

преди 1 година

тези, които интегрирате толкова години, сега така добре са се интегрирали в обществото, че започват да ни налагат своя начин на живот.за тях има само права, задълженията са за данъкоплатците.

228

САМО 160к?!

преди 1 година

Абсурд и не го вярвам по никой начин ;) . Поне 500к. са ;( .А другите 1 млн. бачкат на минимална в сивата икономика. Резултатите до 10 години и доста рязко ще проличат. Няма да могат да се скрият каквото и да стане.

227

Роко2

преди 1 година

За кво да учи или работи като може да изкара 100 $ от клип с полугола задна чаастс в социална мрежа

226

Анонимен

преди 1 година

Аман от приказки. В Германия просто те привикват и те питат как се издържаш. От тези млад и хора колко са в чужбина. Като напускаш Германия заявяваш в здр. каса, че отиваш в чужбина и не си в държавата, така институциите знаят. В България това не е така. Няма ясен механизъм кой къде е, защото ще лъсне колко хора реално са в чужбина. В тази статистика са и младежи, които винаги са били в чужбина и просто имат български паспорт.

225

Българин

преди 1 година

Който не работи не трябва да яде

224

Solar Power

преди 1 година

При брезработица 4-5% не виждам смисък от соц помощи освен за инвалиди и пенсионери !Всичко в работеща възраст трябва да си търси работа и да работи.

223

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката не са младежи. Това са ***. Те така си искат - да не работят, а ние да ги издържаме.

222

Анонимен

преди 1 година

242 имаш предвид 2 врати на хладилника и тоалетната

221

Анонимен

преди 1 година

Новите търтей не ве те работят по цял ден като отварят две врати в къщи на хладилника и *** машини за л-- на

220

Анонимен

преди 1 година

До логично Ти така и ще си умреш чакайки твоите шизофренични мечти дето никога няма да станат

219

Анонимен

преди 1 година

БСП да вземат да им намерят работата, ако ми вдигнат данъка прогресивно на 30% и аз почвам да укривам.

218

Логично

преди 1 година

Търтеи без интелект, иначе поне некво вишу щяха да запишат. И са в геометрична прогресия, до няколко години ще се удвоят, после × 3 и така докато завземат целия ла.йнарник българия (с малка буква)