19

Ангел

преди 3 години

Ако кристиян беше убил някой неизвестен нямаше толкова много да плюете по момчето.Но вие самите признавате че мизерния ви животец струва по малко от живота на пишман журналистите .И най-вероятно сте прави !!!

18

Анонимен

преди 3 години

Молим ви, не ни занимавайте с всяка хрумка, щъкнала в нечия глава.Едва ли остана човек у насу който да е гледал клипа.Той, шофьорът, направо напираше да помогне на пострадалия - слезе, извади го от колат и го задърпа да го води в болницата.Хайде спрете с журналистическите си писанки. Не сте интересни никак.

17

зер

преди 3 години

лекнцата лъжат и мажат.

16

86203

преди 3 години

За да излъжеш, са необходими много качества, но главното е да вържеш здраво драматургията. Тези дрънканици са толкова нескопосни, че даже не си струва човек да им обръща внимание. Трогателен е споменът отпреди години, когато видяла Кристиан да пробва да пуши марихуана, но не му харесало. Може да си е променил вкусовете и да е избрал други дроги. А образът на обувката под главата на Милен и изкуственото дишане направо разплаква... За толкова време мозъчният тръст на защитата това ли скалъпи?

15

Тя лъже най-нагло

преди 3 години

За възпрепятстване и лъжесвидетелстване какво отрежда законът? Само не казвайте, че нищо.

14

сигурно

преди 3 години

Няма оправдание, няма да посмеят.

13

ДДРОнег

преди 3 години

До тъй деАбе чакай, то още една година не е минала, остават още поне десет години, много обързаш :)

12

тъй тъй

преди 3 години

Малката не е ли бая позакъсняла с тия обяснения!?

11

Шшш моля?

преди 3 години

Моля, моля я пак? Тая да не е дала показания напушена, че и идват тия приказки от страната на чудесата?

10

ДДРОнег

преди 3 години

Ей, ако не бях гледал видео с катастрофата о не бях чел доста статии, май щях да ѝ повярвам, доста добре приказва момето :):):)Мда, ще го оправдаят кристианчо, я какво добро момче бил, за пример ,,,Наш'та съдебна система - най-добрата система в света - колкот си платиш, толкова и ще получиш, всичко е честно, нали ???!!!

9

Анонимен

преди 3 години

За светец да го обявим- Свети Кристиян покровител на наркоманите.

8

Анонимен

преди 3 години

Тази друсалка пропуска факта, че катастрофата е документирана от 5 видеокамери. На нито една не се вижда това което тя се опитва да излъже.

7

Гашо

преди 3 години

Тя тая какво друго да каже. Чака с нетърпение гаджето да излезе оправдан, мама да му купи нов по- мощен жип и да копува подаръци от мола.

6

Анонимен

преди 3 години

Айде сега и гаджето на убиеца да получи едно обвинение за лъжесвидетелстване и да влезне и тая друсалка в затвора. Срам нямат.

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо не знаете. Милен сам се катастрофирал, а наркоманчето е пило само кладенчова водичка.

4

тъй де

преди 3 години

Абе тоя кияк още ли не е обесен, ами го разкарват насам-натам като панаирджийска мечка?!

3

Ангел

преди 3 години

Момчето е невинно по обвинението за умишлено убийство , ако прокурора не плеквалифицира обвинението на убийство по непредпазливост Кристиян ще бъде напърно оправдан и ще осъди държавата за времето излежано в арестта !

2

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖЕ!!!! ТЪЙ КАТО Е ВИД СЪУЧАСТНИЦА ИЗБЯГАЛА ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО И ЛЪГАЛА ПРИ ПРЕДИШНИТЕ СИ ПОКАЗАНИЯ!!!ТЕЗИ КОИТО ЛЪЖАТ ВЕДНЪЖ ЛЪЖАТ И ПОВЕЧЕ!

1

Анонимен

преди 3 години

Да му беше дал малко от амфетите, можеше да го върне към живот!