38

ъъъ

преди 3 години

Та какво е решението - нека се осигури ваксина на всеки, който иска да се чувства в безопасност от Ковид. Нека, който желае, да си носи и по 5 маски. Но, моля ви, погрижете се за собствената си безопасност и оставете останалите да си живеят живота. Ако вярвате в ефективността на ваксините, би трябвало също така да сте убедени, че те не могата да ви навредят.

37

Анонимен

преди 3 години

А с ваксивираните, дето също разнасят вируса без да го усещат, и те ли ще получат сертификат за годност?!

36

ъъъ

преди 3 години

Защо не искам да се ваксинирам - ами ето го нормалното ми обяснение, ваксините са експериментални и никой не е наясно дали няма да има неприятни изненади в дългосрочен план. От моя гледна точка горната вероятност се равнява на вероятността да заболея тежко от Ковид - мн. малка. Но пък ваксината дори не гарантира, че не си преносител на заразата, което да ме накара да поема риска заради близките си. И не на последно място - дори и да се ваксинирам днес, след 10 мес пак ще съм без защита.

35

Анонимен

преди 3 години

Тези хора тотално се побъркаха, какви ваксинационни паспорти бе?Ами, тези които са преболедували и имат антитела, тези които не могат да се ваксинират поради някакви заболявания, или защото и да искат засега няма ваксина за всички, а и при положение, че не е ясно въпреки, че си ваксиниран дали не пренасяш пак болестта, те никакво пътуване ли? Тия се оказаха много гладки мозъци. Сложете сто катинара на великата ви Гърция, никой да не стъпва и си стойте вътре здрави!

34

Анонимен

преди 3 години

Малаките се чудят как да изкарат някой лев от туръм, че в цяла Гърция не е останало и едно предприятие... Като при нас, междувпрочем....

33

Анонимен

преди 3 години

Маляките, аз и доста мои близки см ги зачеркнали за дълго, не че им пука, но принципите са си принципи. Тия свикнаха да им дават готови пари от ЕС и после да си ги делят с Брюкселските параззиитти

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Лично аз не виждам причина да се ваксинирам, защо ли ? ами защото имам имунитет изграден след прекарване на ковид, и в интерес на истината даже и не съм разбрал кога съм преболедувал "страшния" ковид, просто си направих тест за антитела преди около месец и така се оказа

31

123

преди 3 години

Имам чувство,че ше искат да си с паспорт дори ксто ходиш на разходка в парка

30

Анонимен

преди 3 години

Министъра явно не е чел, че и имунизираните са носители и могат да те заразят, само че те ще изкатат по-леко и без усложнения короната, евентуално. Та идеята му май няма да мине.

29

Атанас Велмазов

преди 3 години

Ба.й ***.я нема да мъкне касетките с домати, пастет и самуни хляб в багажника това лято ахахахахахахаха

28

Анонимен

преди 3 години

няма как да се въведе подобен паспорт за ЕС, 1-во много голяма част от хората са преболедували и са изградили имунитет по естествен път, 2-ро самите ваксини все още нямат пълно одобрение и 3-то има групи хора, за които не се препоръчва ваксинация, това означава те да бъдат лишени от право на придвижване

27

емиграция

преди 3 години

300 млд. .....опростили. Пишете глупости и неверни лъжи. Няма такова нещо.

26

Ако приемат

преди 3 години

Това условие. Няма да ходя в Гърция. Няма и да ми липсват. Само те имат море и туризъм.

25

Анонимен

преди 3 години

И как ще се прилага това при семейства с деца под 16 г, за коите нито една от ваксините не се препоръчва.

24

Анонимен

преди 3 години

ако трябва да се ваксинирам да отида в Гърция да стане няма да им стъпна

23

Анонимен до 24

преди 3 години

Бау сега в анонимност ли премина ?Абе голям *** си да знаеш колкото и да агитирате освен Герберските овце друг нормален не би се ваксинирал.

22

Анонимен

преди 3 години

Бау е поредното платено изпражнение за агитация да се ваксинираме.Има ли новина за ваксиниране и цопва като в клекало.Може и да е ваксиниран, нали онзи *** борисов им се скара и те като овце се юрнаха на студа да се ваксинират.

21

ГРЪЦКИЯ ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

получава повече от германския. Странен фалит

20

Анонимен

преди 3 години

То не беше ли тва целта от самото начало с тия ваксини? Уж доброволни, ама за да излезеш- задължителни?

19

Анонимен

преди 3 години

До БауЕ, аз съм. Нали трябва да ме разпознаваш. Рак за теб, болен!