58

От 63

преди 3 години

Интересно думата Г _а н ю защо е поставена под забрана във форума,?!

57

Анонимен

преди 3 години

Гърците щели да фалират да щото *** нямало да ходи на море там. Хахаха голям виц. Целия свят ще се изсипе там това лято, ама без нашия всезнайко туризмът им ще се проведе катурне безславно.

56

Додо

преди 3 години

Ако етиопците наистина направят вакса задължителен за вход в Гърция, абсолютно съм сигурен, че Lаньо ще се литне да го дупчат с 200! Точно както миналото лято се юрна да си прави Пи Си Ар тестове. Бъдете сигурни! За Lаня по-голям кеф от това, да напълни багажника на разтропания таралясник с десен волан от Кауфланда в Сандански и да си носи ядене и пиене на плажа в Гърция няма!

55

Левтер

преди 3 години

Мисловната дейност не е силната страна на Тони, очевидно.

54

ТОНИ

преди 3 години

МАЛИИИИИИИИ, КВО ШЕ ПРАВАТ НАШРЕНСКИТЕ ''ТУРИСТИ'' С БУРКАНИ ЛЮТЕНИЦА, ПРЕОЦЕНЕНИ ДОМАТИ, КРАСТАВИЦИ, БАХУР, ПАСТЕТ, ХЛЕБЕЦ И ЛИДЪЛСКА БИРА, МАЙ ШЕ РУЧАТ НА БАЛКОНА ! ГЪРЦИТЕ ПРАЗНУВАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

стадният инстинкт

преди 3 години

Утре някой ще се самоубие, защото получил видеопослание (или видение) от Задгробния Свят, че там е много гoтино, и всички ще започнат масово да се самоубиват нали?

52

Анонимен

преди 3 години

"Няма да умрат от глад, ами ще се юрнете като луди да се ваксинирате." - предпочитам цял живот да не стъпя повече в Гърция... Заради едната екскурзия и/или почивка опитна мишка не ставам... :)

51

Анонимен

преди 3 години

Гърция иска да фалира.Пак.

50

И тук да го напиша..

преди 3 години

Много ме кефят тези, които агитират да се ваксинираме, защото видиш ли в белите държави правели така. В белите държави приемат нелегални мигранти, ние трябва ли да го правим? В белите държави *** политиката върви с пълна сила. Ние трябва ли да го правим? В белите държави вече еднополови двойки осиновяват деца, ние трябва ли да го правим? В белите държави 80% от хората живеят под наем. Ние трябва ли да го правим? ... и т.н. ... Я да кажат ваксърите, какво мислят по тези въпроси...

49

Анонимен

преди 3 години

"Гърция иска ваксинационни паспорти ще умрат от глад".Няма да умрат от глад, ами ще се юрнете като луди да се ваксинирате.

48

до 49

преди 3 години

Нали ако си ваксиниран си предпазен, как аз като неваксинирам те заплашвам? ... хахаха ... Откъде се пръкнаха такива гениални хора, че чак и съвети за това какво трябвало и какво не трябвало дават... Гледай си телевизията, ваксинирай се и не се изказвай по-добре, защото най-много да разсмееш някой. Всъщност смехът е здраве, така че... пиши, няма проблеми, ние ще се смеем... :) ... Даже ако искаш си сложи от всички ваксини по 6-7 дози за всеки случай... :) ...

47

Анонимен

преди 3 години

Само тази държава ли се грижи за гражданите си, бееееееееееееее

46

ььь,

преди 3 години

Прав си!В дългосрочен план ваксините ще имат като вторичен ефект порастване и изявяване на рога,които жена ти ти е сложила,но ти не си разбрал!!

45

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

*** нидейти тъка ва бракя Гърце?!Мъ как шъ ми убиждати илектуратя и шъ *** задължавъти със съртификати!!Ми ний сми усобен род чирвени дива нета и квуот мислим чий хубаву зъ нас,то тряба да й убаву и за гърцити и за ивреити и за целия свят!!Ний сми ногу придирчиви!Ку ни дадът ваксинътъ на Астра Зинекъ,шъ я уплюим кактоу бихми уплюли и пуследния модел Мерцедес!Щот таковънкъ ний пудърен бизплатну,а туй и многу съмнителну,дали някуй кат мен с ГРИПЕН ни съй ублъгудетелствал?Зътуй братя гърци,нидейти!!

44

Анонимен

преди 3 години

Гръция натиска, а онези се гънат, но не поддават

43

Анонимен

преди 3 години

Ами така е, трябва да се ваксинират. Всякакво упорство срещу това е излишно. Не трябва една част от хората да застрашават друга част само заради това че така били решили. Като са решили така да си стоят изолирани у дома, а не да ми се шляят по улици, заведения и курорти. Щом за тютюнопушенето може да се въведат такива забрани заради здравето на околните, редно е и за неваксинираните да се въведат подобни ограничения.

42

Фантомас

преди 3 години

До 46. Тези, които искат да налагат нещо, са политиците и държавните чиновници, не хората, които са против ваксините. Ти, ако искаш, се ваксинирай сто пъти.

41

Анонимен

преди 3 години

А как се налага мнението агресивно? Просто искам да не ме задължават да се ваксинирам а който иска да си го направи. Това агресия ли е?

40

Анонимен

преди 3 години

Старият спор между антиваксърите и останалите с нова сила. Характерното за антиваксирите е, че не признават чуждото мнение и агресивно налагат своето.

39

Селянин

преди 3 години

До 32Тези ваксини нямат чипове, но вече се говори за възможността за ижектиране на такива. И ако сега ваксините станат задължителни в бъдеще ще могат да те задължат да се инжектираш с такава за твое и "общото добро".