248

Наблюдател

преди 3 години

Боко моко тиква миква ама за 4 април си подгответе памперсите другари комунопитеци хо хо хо

247

Странджата

преди 3 години

Баце голем си !Ама не забравяй какво се случи на бай Тошо накрая го предадоха уж най близките около него ! А за 4ти април приготви големия пожарникарски маркуч за огладнелите комунопитеци !

246

Анонимен

преди 3 години

До 262 Първо се научете кога се пише и и кога й ,и тогава обиждайте премиера. Елементарно.

245

Доктора

преди 3 години

Браво, Бойко. Това са фактите. Но нека ваксинираме наред. Искам ти лично да удариш една игла на Мангъра, барем спре да лае по телевизора. Докато не ваксинираме Мангъра няма да се справим с пандемията. И туризъм, и заведения, въобще всичко ще страда и ще се умангъри яко.

244

Анонимен

преди 3 години

Тая мутра сеща ли се, че първо трябваше да се ваксинира рискована група, а не така айде юруш на маслините. Възрастните хора дали могат да отидат да викат по опашки на улицата, а инвалидите. Никаква организация само самохвалство и обиколки с джипка за които плащаме.

243

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте масово за БСП, ББ и ЦЦ се разделиха на две части - единия в дясното(ББ), другия(ЦЦ) в ляво със социалдемократите, така ви поставят в шах и от двете страни и в менгеме, дори и Радев подкрепете, герберите се страхуват от Радев, ако не гласувате масово за БСП, ЦЦ може да вземе надмощие в лявото и това ще е края на всяка опозиция,така ще ви затворят в капана си тези двамата, от който няма да има измъкване или опозция,това ще е края на държавата ни,тя ще стане тяхна и край.

242

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за БСП или ДСБ или АБВ, ББ и ЦЦ се разделиха на две части - единия в дясното(ББ), другия(ЦЦ) в ляво със социалдемократите, така ви поставят в шах и от двете страни и в менгеме, дори и Радев подкрепете, герберите се страхуват от Радев, ако не гласувате масово за БСП, ЦЦ може да вземе надмощие в лявото и това ще е края на всяка опозиция,така ще ви затворят в капана си.

241

Ананас

преди 3 години

Всички пишещи тук сте върха на сладоледа. Премиерът нищо не разбира, а вие- всичко. Браво! Ами кандидатирайте се тогава, предстоят избори. По неграмотността ви разбирам, че ще "оправите "България! Освен злъч и злоба не притежавате нищо друго, за съжаление.

240

Анонимен

преди 3 години

Колко спряли развитието са хората на земята щом вярват в тази измама! Сложиха им маски.Създадоха им криза и безработица.Лъжат ги постоянно всячески от телевизията за измисленвирус.Вируси винаги е имало и ще има, но най големият вирус е невежеството на хората!Като се осъзнаят ще е късно.

239

Анонимен

преди 3 години

Джаста праста премиер! Браво баце!

238

Пурко

преди 3 години

Ако краденето и дебелеенето са един процес, то Бай Тиквун е човечето , което не е изключението от това правило.

237

Щирлиц

преди 3 години

...Да нямаш друг Премиер освен Мен,защото Аз ще ти осигуря дозата.

236

Анонимен

преди 3 години

за втората игла ваксини имате ли бе? или ще провалите въобще цялата ваксинация.

235

Анонимен

преди 3 години

Колко прав е бил Пеевски и правителството на Орешарски преди години, трябваше още тогава да ви вкарат в затвора, а не ББ и ЦЦ да тормозите българския народ и народа да живее в страх!

234

Шушака

преди 3 години

"Експерта по всичко" пак се изказа .....ама ако го пиате колко букви има в българската азбука едва ли ще може да отговори правилно !

233

Анонимен

преди 3 години

А тиквата с какво се ваксинира?

232

Даскала

преди 3 години

Тиквите умират разцепени!После ги стържат , завиват и пекнат на фурна и ....чак тогава ги ядат , като ***!

231

Анонимен

преди 3 години

Интересно как в арабските страни има различни ваксини, дори и спутник, а тук овцете дето са в ЕС само Астра зенека.

230

помнещ

преди 3 години

Според "политиката: на ЕС .Щом те го решават.Всички са добри нали?А ти с тоя кожен шлифер.На времето Вермахта носеше същите шлифери бе др Борисов! Пагоните ти липсват само и мустачките на сещаш се кой! Хайде да се Уволниш вече от властта а? Ще те уволним на пролет! Бита карта си вече Лицемере! Тия пируети които игра с Патриотите ,мислиш ли че не вдянахме! Не е нито морално! Нито Хийгиенично да си начело във властта! Пътник си!

229

Анонимен

преди 3 години

Спите ли ,защо няма пречиствателна станция и всички отрови се изливат в реката?Защо тровите природата и водите,няма да се налапате,докато не превърнете България в пустиня!Ненормални ли сте,бавноразвиващи ли сте,действайте веднага и спрете замърсяванията докато тоя не изгради пречиствателна станция и да пречисти района ,който замърсява!https://facebook/jordan.gavrilov/videos/4066838826668117/.