37

Анонимен

преди 3 години

Абе Вие нормални ли сте бе, журналистчета? Какви двуколесни и едноколесни самолети????!!!

36

Iordan ivanov

преди 3 години

Във връзка с съобщения за активизиране на проучвания от военно терористична мафия свързани с засичане на земни уреди на МАрс вчера след 16 часа София констатирахме обемно проникващо обсебване на малко помещение от военно терористична мафия. В помещението нямаше опасна техника вкл телефони,часовници,камери..В съседно има стар телевизор цветен..След проветряване биосферата в помещението се въстанови до защитна.

35

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Проучвания на нарочно инсталирана черно чумно обемно обсебваща техника на новите boing super max777 .На този самолет на снимката има подобна по маломощна в сравнение с публикувани снимки от 2018 година..само в пилотсkата кабина.Техниката е от типа 5 G Black death and cancer terror..НУжно е БОИНГ да обезопаси самолетa и да смени новата контролирана от военно терористична мафия /Anti MARS tehnika..До 2018 година се гордеехме с безопасни самолети ..

34

Ани

преди 3 години

Руската пропаганда е пълзи по българските сайтове от всички страни както през 1913. Сърбия, FYROM, Гърция, Румъния, Хора с турско самосъзнание, подопечни на Хелзинския комитет и какви ли не.Просто трябва да държим здраво бръснича и да не се поддаваме.Америка си има своите проблеми, но през последните 200 години всичко добро по света е дошло от там.

33

Анонимен

преди 3 години

Боинг не може да фалира защото произвеждат самолети които другите не произвеждат.777 се представи чудесно на практика 20 годишен самолет се запали,изгоря един от двигателите,пилотите спряха горивото към проблемният двигател,пуснаха му пожарогасителят и кацнаха като пътниците са напуснали самолетът сякаш слизат от нормален полет-с пътническият ръкав.Самолетът се е представил повече от добре казват че бил стабилен и управляем единствено другият двигател трябвало да работи почти на пълна мощност.

32

Анонимен

преди 3 години

"различни модели двуколесни Boeing"?! Двуколесен е самолетът U2. Мисля че от времето на бипланът Stearman, Boeing произвеждат самолети с повече колела, само.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"От САЩ нищо не става.. Е така започнаха проблемите на СССР"Проблемите на СССР започнаха когато нападна Авганистан, а проблемите на Русия започнаха когато нападна Украйна.

30

Мда

преди 3 години

Инженерите май свършват в САЩ.Студентите предпочитат да се занимават с еднополова любов,вместо да учат...

29

Анонимен

преди 3 години

Боинг има много сериозен проблем и това е съветското самолетостроене което бълва 100% сигурни, икономични и бързи самолети мечта от серията Владимир Путин супержет.

28

Анонимен

преди 3 години

Нашите дупедавци , дали няма да поръчат "доброволно" 15-тина Боинга за след 20 години със сегашно плащане , че май имаме нужда.

27

Bili

преди 3 години

защо не си поправят сега статията след като ги светнахме на английски...? още един жокер - контрол+Ф ако не ви се препрочита тва дето го избълвахте...

26

Анонимен

преди 3 години

Началото на самия край на фащ.

25

airbus

преди 3 години

Каква стана тя? Някои се смяха на китайските стоки, че били евтини но изключително чупливи. А то излезе, че американските самолетчета били най-скъпи и се чупят във въздуха.

24

Христо Христов

преди 3 години

До Христо Христов /26Копикат, до неотдавна могъщият "Роскосмос" се надсмиваше на спейсдрагона на Мъск, а сега оттам се чува оглушително мълчание!

23

Анонимен

преди 3 години

Големите пари се правят не със самальоти а с криптовалута. Биткойн за 55хил$...

22

Анонимен

преди 3 години

Блек лайф метърс, боинг не метърс, нека падат като гнили круши.

21

Анонимен

преди 3 години

да пътуваш с боинг е повече от рисково нямат бъдеще а и в миналото са обиждали афроамериканците затова нека фалират

20

Анонимен

преди 3 години

И още по лошо ще става. Трва е само началото на края.

19

Анонимен

преди 3 години

с тия 31 пола и неконтролираната лубоф към добитъка и безопасността се скапва

18

браво

преди 3 години

Не се чудете на текста, просто Краб-Трее е постъпил на работа в сайта, като преводач.