93

Vako

преди 3 години

Отворете кокушарницитеда калвът прости кокошки ГМО прусо

92

Анонимен

преди 3 години

До 80 "като ви чета писанията"- ей червей, че кой мизерно живеещ ЧОВЕК на земята няма да е злобен след като управата го е принудила да живее в мизерия и нищета бе кр'етен ? Само мазни и наведени същества като теб могат да изблеят такава ид'иотия ! Овца !

91

Анонимен

преди 3 години

Ще отворят кръчмите за да позволят на електората си да си начеше крастата мятайки салфетки и гюбеци преди изборите.

90

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКръчмите може изобщо да не ги отваряте. Без това са тотално безполезни!Ами кой те кара да хоиш на безполезни кръчми, като са безлполезни ще стоят празни, защо да не ги отварят.

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе може здравето на цяла нация да е заложник на един бизнес - ресторантьорския, само защото там мутрите са дилъри и престъпници и първи авери на Боко,Нацията не е задължена да ходи на ресторанти и да си дава парите на мутри и престъпници. Сега е демокрация и всеки сам си решава за кой да гласува и за какво да си дава парите. Щом нацията си дава парите за ресторанти, какво са и виновни мутрите за здравето?

88

Анонимен

преди 3 години

Кръчмите може изобщо да не ги отваряте. Без това са тотално безполезни!

87

Анонимен

преди 3 години

Не може здравето на цяла нация да е заложник на един бизнес - ресторантьорския, само защото там мутрите са дилъри и престъпници и първи авери на Боко, а сега явно ще отчитат и за изборите. Първо - расте заболеваемостта, второ - тече масова ваксинация, трето - най-вероятно ще поработят 1-2 седмици и пак ще им ударят катинара, защото положението ще е пълна трагедия. Събрали се един куп професори, мазни подлизурковци и те акъл ще ни дават на нас!

86

Анонимен

преди 3 години

До 10-15 дена всички желаещи да се ваксинират ще го направят. После кабинетите ще пустеят. Не повече от 20 процента ще се ваксинират. Кой е ще рискува да си сложи ваксина, която не е изпитана за странични ефекти достатъчно дълго време?!?

85

Демократ

преди 3 години

Западните ваксини са най-доброто срещу ковид-19, но българите са долна гмеж и развиват теории за конспирации. Срам ме е от вас, срамувам се!

84

Анонимен

преди 3 години

На това мазно, безгръбначно мекотело му остава още малко време на власт, преди да отиде на бунището на историята.

83

Mnogo me e strah

преди 3 години

Ако си вземете ваксина преди 01.03.21г. получавате само сега резачка за дърва и туба с бензи!

82

Алис

преди 3 години

До БаткоНе е въпросът дали ме е страх, дали вярвам на ваксините или в силата на ковид по принцип, а дали държавата ще затвори отново с цел "да запази живота на гражданите си" - което ще се случи отново, ако не се намали броя на болните, а засега това май само с ваксинации ще стане. Та тези 18 милиона дози може и да не стигнат в следващата 1 година, особено ако се въведат ваксинационни паспорти като в Израел, където само ваксинираните ходят на мол и ресторант.

81

Фин

преди 3 години

В Чехия вече е задължително да си с две маски. Да почват да леят стоманени маски и ще ходим на море с тях. В морето задължително с тях.

80

Като ви чета писания

преди 3 години

Виждам прости и злобни хора, ***, *** и неуки, и ме хваща срам, че такива простаци ще гласуват за моето бъдеще!!! Вие, простаци, не заслужавате нищо добро! КОЙ ВИ НАСИЛВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ? НИКОЙ, НО ТАКА СА ВИ КАЗАЛИ И ВИЕ, ПРОСТАЦИ ДОЛНИ, ПОВТАРЯТЕ КАТО ЖИВОТНИ! ДОЛНА ГМЕЖ, УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ 4/5 ОТ ЕАС СА ***...

79

Ганчовски

преди 3 години

Ако намерите, гледайте какво става в Брюксел! Пълно затъмнение! По улиците пеят и се веселят хора, най-вече изгубили работа и бизнес, както и млади хора. Казали са, че оттук нататък няма да се съобразяват с никаква пЛандемия! Фашизираните власти са в нокдаун и се чудят как да провокират и да обезсърчат ХОРАТА.

78

Батко

преди 3 години

ДО АЛИС - Аз много добре знам, че трябват по две дози ваксини на всеки - но за населението ни трябват 12 милиона, но предвид факта, че много няма да се ваксинират за какво са им още 6 милиона, като му дойде времето ще си купят, но е важно далаверите да вървят. Ако те е страх от вируса се затвори в мазето и стой там докато отмине, което няма да е скоро!

77

House M.D.

преди 3 години

Другарю Ангелов, смени си дилъра!!!

76

J

преди 3 години

Юмииии .... тъкмо салфетките ми беха домъчнели

75

SS

преди 3 години

С настоящата му заповед.......хахахахахаах. Припомни си онова видео където вожда ти смига с очи и тогава помисли чия заповед е това.....хахахаЛимонени глави навсякъде

74

Анонимен

преди 3 години

като мишки се крийте .Аз ви казвам някой трябва да бъде 00безглавен от гербарската иззмет