14

Анонимен

преди 3 години

Днес не ти бият ваксината и утре ти бият камбаната.

13

Анонимен

преди 3 години

Аналгинът някога струваше 20 стотинки. Сега е 2 лева. Кой аналгин е по аналтин?Не е важен цветът на котката, важното е хваща мишки.При Астрата проблемът не е цената, а това, че я прилагат на над 55-годишните. Не е тествана и сега, тези хора просто участват в експеримент с неясни и за производителя последици. Хората били не разбирали какво им се говори, хайде бе...

12

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните с грипоподобни симптоми заразни ли са? Трябва ли да се карантинират?

11

До 9

преди 3 години

Защото не се дава никакъв шанс на човечеството само да достигне стаден имунитет. Вирусът далеч не е от най-смъртоностните, но всичко се сведе до използването на препарати на определени компании, защото трябвало бързо да се действа.И не, и аз неодобрявам Monte Carlo Simulations и Protein docking при разработването на ваксини. Просто трябва време и тестове, за да се отсеят добрите препарати и да се опишат добре граничните случаи на приложение.

10

Анонимен

преди 3 години

Няма ни една логична причина да се ваксинира преболедувал. Освен да си продължат с експеримента и да видят как действа на повече хора новата химия.

9

до 6

преди 3 години

И защо реши, че имунитета след прекарано заболяване е по-добър от този придобит чрез ваксина? Всички лекари се инунизираха вече и твърдят точно обратното. Ти някакво ниво светило в областа ли си? Земята плоска или кръгла е? Кацали ли сме реално на луната? Не ви ли писна да се правите на експерти по всичко бе да ви имам олиготата

8

Проблема е

преди 3 години

Проблема е, че все още почти нищо не знаят какво ще се случи в бъдеще с вируса и как ние реагираме към него. Няма опит и от там идва всичко. А повечето от хората не са лекари и няма как да разберат какво им се говори и защо им се говори. Трудно е ,не става с вълшебна пръчка.Т.е ако не сте лекар не е необходимо да задълбавате. Просто си сложете ваксина когато можете,ако нямате противопоказания и изчакайте повече време даже над 90 дни,ако сте били заразени.

7

доообре

преди 3 години

Днес ти бият ваксината, утре ти бият камбаната.

6

Анонимен

преди 3 години

С две думи, никой няма шанс да оцелее без ваксина:)Точно тези, които са го прекарали би трябвало имат собствен имунитет, по-добър от изкуствено вкарания. Иначе се става комсомолска ваксинация. Искаш, не искаш членския внос трябва дасе плати.

5

Генерал Зима

преди 3 години

Колко требе та бие тока, да си вкараш в организма непозната субстанция за два лева?!Та това е цената на един течен аналгин. *** нещо гледам ентусиазма и опашките секнаха.

4

Доктор ОхБоли 2

преди 3 години

..... По скоро - до няколко години - очаквайте "СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ" от тези НЕизследвани до край ваксини .......... А тези "странични ефекти" няма да бъдат много добри ....... В това може да сте повече от убедени ! ...... Може би , ще спрат в известна степен Корона вирусната инфекция , но ще "активизират" нещо друго ....... Което няма да е по - леко ..... Примерно автоимуннно или онкологично заболяване ..... Нали знаете , че БЕЗПЛАТЕН ОБЯД - НЯМА ?!?! ..... :( :( :(

3

Koko

преди 3 години

Хич не ме кефят тея антиваксъри. Едно време какви ваксаджии имаше, обувките лъщяха. *** откакто тръгнаха теч антиваксъри все с мръсни чепици ходя.

2

Доктор ОхБоли

преди 3 години

Ваксинацията не е лоша идея , по принцип ! Но НЕ и по начина , по който го предлагат в Европа , и България. И не с продуктите , които предлагат. Ваксини , "приготвени" в такива кратки срокове срещу нещо , което се твърди че е МНОГО НЕПОЗНАТО , без почти никакви Изследвания и почти веднага "хвърлени" сред Хората за да бъдат "имунизирани" и да се вземат Милиардите едва ли ще доведе до ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ , както се очаква от заблудените "ваксинирани" ! ...... :( :( :(

1

Анонимен

преди 3 години

Браво на 96-годишнияДано доживее поне до 196год !