79

Народа

преди 3 години

До Ямболски *** трите са добри

78

Някой

преди 3 години

Като чета статията се сещам за Хенри Форд. След като пуска на конвеер прословутият си "Модел Т" един негов приятел го попитал:-Абе Хенри, много хубава кола, и ефтина. Реших и аз да си купя, но се предлага само в черен цвят. Еми аз искам да бъде някакъв друг цвят. Не харесвам черни автомобили.Хенри Форд му отговорил:-Можеш да си избереш какъвто си искаш друг цвят, стига да е черен.Е така и с избора на ваксините.

77

Щирлиц

преди 3 години

Наближава времето,когато на един чичко с мустачки ще му издигнат паметник.

76

Бай Пешо

преди 3 години

За къде сте се разбързали бе хора? Да не очаквате че като се ваксинирате и ще отпаднат всички ограничения? Е ще ви разочаровам. Това няма да стане. Ще има нови по-вируси и съответно нови по-мутации. Това което е в момента е новото нормално. Капиталистите го спретнаха, за да скрият факта че капитализма като строй се е издънил и изчерпал. В момента затвориха овцете в кошарите, за да помислят пастирите какво да правят. Планетата е една, а ресурсите ограничени.

75

Моля,уточнете

преди 3 години

До По-добре Моля,уточнете кои са по-грамотните според вас и кои са по-висшите?! Според официалната информация по-малко от 30% от лекарите,учителите,мед.сестри и други медицински служители са пожелали да се ваксинират.А медиците най-добре знаят за какво става въпрос. По-малко от 30% са и преподавателите във висшите учебни заведения,също и академиците от БАН.Бъдете живи и здрави всички останали "висши",поздрави от нас "нисшите"

74

Handel

преди 3 години

До Анонимен 71: Ха-ха! Свършва ви далаверата и злобеете, нали? Вместо да пишете по-добре побързайте да се накрадете за последно, чв после вече няма да има.

73

Анонимен

преди 3 години

Майделската далавера да си я бие Боко.

72

Анонимен

преди 3 години

Чакаме Спутник V.

71

Анонимен

преди 3 години

Пазят Пфайзер за хората, които ще бъдат в изборните бюра. Заради "великия радев" , който на инат даде първата възможна дата за изборите, 1 и 2 група стават последни. кариеризмът и злобата на този зелен чорап мина всички граници!

70

До 46

преди 3 години

"Принц Албер II поиска Спутник V за Монако".Нищо ново под слънцето, за принцовете - най-доброто.

69

Баба Кера

преди 3 години

И аз го чакам, баба, ама не идва. На тия капиталисти Файзер, Астрата и т.н. вера им немам.

68

Анонимен

преди 3 години

Кога ще има Спутник V ??

67

Анонимен

преди 3 години

До София 65Лъжец! Ако има Спутник, няма да се ваксинираш също. Направете една заявка за всички, които искате спутник до Министерството на здравеопазването, за да се внесат точни бройки в страната, само желание да има!

66

Анонимен

преди 3 години

До StrikerКомплексното название е модерен оксфордски фазер.Колкото и да избираш през март, модерен оксфордски фазер ще ти дадат.

65

София

преди 3 години

Аз искам спътника, ама нема.

64

До 62

преди 3 години

По-скоро си си избрал заразин плюс умиратин.

63

Анонимен

преди 3 години

... другата седмица очакваме още ваксини на Комирнат и на Пфайзер.Това "Комирнат" какво е?

62

Анонимен

преди 3 години

"РЗИ-София: Всеки ще избира с коя ваксина да се ваксинира през март"Аз съм избрал Неваксинин.

61

Striker

преди 3 години

Драскачите, български не знаете, барем английски да понаучите малко, а? НЯМА такова животно ПФАЙЗЕР!!! Има Файзер или Pfizer. От къде ви намират такива неуки, бре?

60

Алис

преди 3 години

До АнонименНа -70 се съхранява Файзер ваксината, на -40 е Модерна, а Астра Зенека се държи в нормален хладилник :)