27

ДядоСтою

преди 3 години

ГОСИН ИКСПЕРТ КАК НЕ СА НАМЕРИ ЕДИН ЕКСПЕРТ ДА КАЖЕ КОКЛКО ДНИ НЕ МЕСЕЦИ ДАВА ИМУНИТЕТ ВСЯКА ВАКСИНА ТОВА Е ТЕМА ТАБУ НИКОИ НЕ КАЗВА ЗАЩО ЛИ??????????

26

Анонимен

преди 3 години

НИЩЪ НИКОЯ ЩОМ ДВЕ ГОДИНИ САМ ЖИВ БЕЗ ВАКСИНА НЕ МИ ПУКА

25

Анонимен

преди 3 години

dostatachno e...stom e impotentna vaksinata. ste ima sledvasti eventualno potentni vaksini moje bi kato ostaree oste malko upravitelnoto tialo na firmata...

24

А бе

преди 3 години

Пуснете всички ваксини,из*роди!Нека хората сами си изберат!

23

Анонимен

преди 3 години

Притесняват ме основно тези, които всячески се мъчат да закрият дискусии и въпроси по темата. Те са най-опасни.

22

до 29

преди 3 години

Всяка дискусия стига до истината. Но истината почти никога не е удобна. Затова по-лесно е да се затвори устата на някой и стадото да върви мирно -тихо както е удобно на 5-10 човека. Стадото се характеризира с послушание, одобрение и безизборност. То затова върви бавно.

21

Анонимен

преди 3 години

Напротив, дискусията е задължителна, когато говорим за различни ваксини, които масово се прилагат на хората.. Кои са по-добри, по-безопасни, по-ефективни са въпроси, на които задължително трябва да се отговаря еднозначно и ясно след няколко месеца. Хораата трябва свободно да решават какво да правят със себе си въз основа на информирано решение и да имат право на избор на продукт. Спрете да всявате измислените специалисти някакво чувство на вина, че не сме овчедушни и искаме и търсим отговори!

20

Анонимен

преди 3 години

Всяка дискусия е полезна. Затова дискусиите трябва да се насърчават, а не да се борим срещу тях. Когато се забраняват, окастрят, осмиват, биват показвани като вредни и опасни дискусиите - тогава човек вече трябва да е наистина нащрек - тогава най-често някой се опитва да скрие информация и не са му удобни споделени гледни точки и непасваща му друга информация и неудобни за неговата позиция факти.

19

Анонимен

преди 3 години

Възможно ли е да има такава технология технически изпълнима малко парченце от вируса или от неговото РНК,че от сектор като част да бъде инжектирано заедно с някакъв раствор за да се предизвика имунен отговор или да се изгради такъв от предизвикателството,че организма да се замисли,че да произвежда антитела в противовес,което е по-трудното за пренастройване,че възпроизводство по формули,а не е ли по добре да ваксинират вируса щом е наличен за изпитание като начален клиничен стадии

18

Анонимен

преди 3 години

Като намигна с едното око и се отключва колата.Сядам и като намигна с другото пали!Има полза от чипа ей!!!!:))))

17

Анонимен

преди 3 години

Да се изкаже някой ваксиниран с двете дози как им действа чипа.Като влезнат в Лидл маркират ли си главите вместо кю ар код?

16

Гошо

преди 3 години

По добра в какво? Да ни убие по бързо ли? В това всички са идеални. Пък за другото дали действат срещу ковид, не е ясно нищо, никоя не е тествана достатъчно време за да се наблюдава как действа наистина, какви нежелани действия има и тъй нататък.

15

Това изненада ли е

преди 3 години

Както ваксините!

14

Наблюдател

преди 3 години

Аман от експерти. То и по времето на соца ни обясняваха, че дали ще караш Москвич или Мерцедес е без значение, защото и едното и другото е автомобил, но ни принуждаваха да си купуваме Москвичи, Мерцедес не ни даваха. Сега се повтаря същата история.

13

Анонимен

преди 3 години

рррррр овцее рррррр

12

до 6

преди 3 години

Хипнотизират ни! Това е обяснението!

11

до 8 Анонимен

преди 3 години

ти пък нали гори маски... а сега и ръцете не си миеш, защото като ровиш по кофите ще се изцапат, отново, чичо Васил Черепа ви спря издръжката и се чудите какво да правите

10

някой

преди 3 години

Аааа, води, води, ти недей така!Нали чета листовката от официалния сайт на Европейската Агенция по Лекарствата (European Medicines Agency).Там си е написано колко ефективна е ваксината на AstraZeneca: Ефективността и е точно 60%, докато другата, дето я няма, на Pfizer/BionTech е над 90%.Само че тя се дава само на богопомазани. Или по-точно на гербопомазани!Така че ти недей така, спорът нямало да доведе доникъде, защото много добре знаем докъде ще доведе - до 4-ти април!

9

Анонимен

преди 3 години

Проблема е,че за файзер вече се изказа някой,че след имунизация не заразяваш други.Обаче за другите ваксини не се знае.И утре както гърците искат имунизационни картони да въведе ЕС,ще кажат:''Ааа щом си с Астра зенека ти заразяваш''Я плати тука един ПСР тест и чакаме, ако си отрицателен влизаш да почиваш,ако не обратно!

8

Анонимен

преди 3 години

Те дори нямат достатъчно ваксини, но вече някой им спъва мечтата за успеха на европейските фашисти. Иначе се теглят милиони и потъват в нечии джобове с идеята за светлото бъдеще.