11

Анонимен

преди 3 години

Е нали Пфайзер е най-безопасен за възрастните. Защо не започнаха приоритетно да ваксинират тях с него, а както дойде? За това и хората не ви вярват. Големи капацитети, всичко знаещи,и накрая дойде свети Джипков и ви насвие сармите и почвате да се извъртате.

10

до 7 от 2

преди 3 години

доктор на науките съм от университета Джон Хопкинс, но Винету не съм го чел, нямах време от четене на учебници по химия, биология, физика, дори програмиране за компютърните модели...

9

Pitam

преди 3 години

Kolko 3 meseca imunitet pravqt vaksinite ,che az s rzakiika postignax 15 meseca bez covid 19

8

Бай Пешо

преди 3 години

Ама Бабо, вместо да си гледаш пенсията и службата, и на тебе ли ти платиха някой лев, да минеш да захлебиш с едно експертно мнение. Имаш ли някакви научни доказателства за това, или за пари бръщолевиш, каквото шефа ти нареди. Не ти искам нито шмайзера, нито астрата.Тази година ще ни облъчвате за ваксина, От лятото, ще облъчвате за втора доза, догодина сигурно друга ПЛАНдемия сте подготвили. И така, докато забравим какво е било. Хайде честито на ваксинираните. До новия световен ред остана малко.

7

Анонимен

преди 3 години

До 2 - и да ти го даде какво от това? Ти ще разбереш ли нещо - въобще книга чел ли си да почнем с Винету... научен труд ще чете ха - всичко по темата може да си го видиш онлайн в CDC - center for decease contro на САЩ - там ги има данните, да ваксината е с emergency authorization но все пак са я набили на 20 милиона поне вече и е s rolling assessment - което значи че страничните ефекти се следят в реално време. Ако имаше някакви сериозни проблеми щяха да я спрат от употреба.

6

Муахаха

преди 3 години

между "много добри" и "отлични" разликата е много голяма!

5

ЗЕНЕКАТА с 60%

преди 3 години

ефикасност и при възрастни не казват колко е сигурно 20%. А при младите даже има ли тогава смисъл. Като плацебо. Само прах в очите и гръмки фанфари. Пфайзер НЯМА и няма да има в големи дози до края на годината.

4

ЧЕ КОЙ ТВЪРДИ ДРУГО

преди 3 години

Ние само казваме, че даже в Израел не и вярват 40% не се ваксинират и се страхуват, че може да се отрази на генетично ниво и бременните не искат а се ваксинират. А дълготрайните ефекти никой не знае. Дали няма да има някакви мутации на бъдещите поколения. А СПУТНИКА, който е класическа антигрипна ваксина не купувате, защото няма нареждане от Началниците

3

Анонимен

преди 3 години

Na izkukali plateni babichki ne vqrvam otde izvadixte tolkoz prufesuri 1 mqsto na glava ot naselenieto.I kolko n3 meseca dyrji vaksinata a vi pikam na mozyka

2

въпрос

преди 3 години

и как проф. Радка Аргирова разбра, че "Всички ваксини са много добри", може ли да ми даде копия от Научното си изследване на ваксините, които има предвид?

1

Анонимен

преди 3 години

Ааа,значи само с Пфайзер не го предаваме.А народа като го боцкат с другите,какъв е смисъла?