51

Анонимен

преди 3 години

kirius a.burla se nauchil kak da pravi virusite impotentni...ooo, yeee...kakav progres za izrael!...hem sha sa impotentni, hem i s zeleni zvezdichki she podskazvat otdaleko...;-)))

50

Анонимен

преди 3 години

***...zatui im slagate astrata na bulgarchetata v malkata bulgariika...;-)))

49

Анонимен

преди 3 години

Който се ваксинира с ваксината на pfiszer рискува да остане без поколение или генетична мутация

48

99 км/ч

преди 3 години

Установено е, че за буквално минимално заплащане, нашите ЕКСПЕРТИ ще кажат буквално всяко нещо, дори противоречащо на налични факти и информация, дори наопаки на цял клон от медицината, дори срещу официалните съвети на самите производители. Може да се слагат "ваксини" на болни, на преболедували, на бременни, на сто годишни, на бебета, дори на ембриони. Само напишете на един лист какво ЕКСПЕРТНО мнение ви трябва.

47

до 26

преди 3 години

За всеобщ наш късмет генетичният ни код не е сглобен в някой длнопробен китайски цех от работници с по 3 мозъчни клетки и не се променя!Ако беше така за 50 години щяхме да сме мутирали 250 пъти.А и ваксините които се предлагат също не са китайски!Не знам и не искам да знам какви са китайските-заклех се докато съм жив нищо китайско да не купувам!Китайски е само вируса-ваксините не са!За да се отървем от вируса трябва да се ваксинираме.Няма друг начин.

46

Басач

преди 3 години

Фащам бас че се носи и предава.

45

айде СТиГА сТЕ

преди 3 години

ЛЪГАЛИ БЕ!!!!ТАЗ "ИЗКОРУБЕНА" ДЪРТА бабичка и ТЯ "ПРОФЕСьОР" - да ви имам "ПРОФЕСОРИТЕ" под път и над път!!!Тя ДАЛИ Е ЧЕЛА за Израел в сайта Ynet,за ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРИ на нЕТАНЯХУ с ВАКСИНАЦИИТЕ И ЗА ЛОШИТЕ РЕЗУЛТАТИ след "пФАЗЕР",там ПИШЕ,ЧЕ СЛЕД ВАКСИНАЦИИТЕ ЗАРАЗЕНИТЕ СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ С 50%,а в ПАЛЕСТИНСКИТЕ ГЕТА(ТАМ има ГЕТА!!???!),детО не са ВАКСИНИРАНИ!!?? заразените са ПОЧТИ "ИЗЧЕЗНАЛИ",ЧЕТЕТЕ ЧУЖДАТА ПРЕСА бе ХОРА аз НА НАШИТЕ КУПЕНИ МЕДИИ изобщо НЕ вЕрвам!!!!и ТО МНОГО ОТДАВНА!!!

44

Striker

преди 3 години

Драскачите, български не знаете, барем английски да понаучите малко, а? НЯМА такова животно ПФАЙЗЕР!!! Има Файзер или Pfizer.

43

Коко

преди 3 години

До Коко 41Ай кажи защо Пфайзър отказват да дадат коментар на запитвания дали след ваксата им вируса се предава или не. А?

42

До до Коко 41

преди 3 години

Чета там където ги пише тез неща в научни издания, бе шу шляк. Ти си чЕти масовките и си мисли че си мега информиран.

41

До забрана

преди 3 години

А на кого да се дава гласност и на кого да вярваме ?На заварчиците ли ?

40

До коко

преди 3 години

А ти пък как разбра бе,анонимник ?Кой си ти бе ?

39

Коко

преди 3 години

Нищо не е установено бабе. Пфайзър прави някакви изследвания в Израел дали ваксинираните предават вируса или не и преди 15 часа информираха че още нищо не е установено от това изследване. Ти как разбра? В пенсионерския клуб ли си раздумвахте за това? Ай по добре си говорете как да правите лютеница, по файда ще има.

38

Анонимен

преди 3 години

А аз за стотен път задавам простичкия въпрос,на койти никакви мастити "специалисти" не дават отговор:КЪДЕ,ОТ МАРТ 2020Г.ДОСЕГА ИЗЧЕЗНАХА ВСИЧКИ ДРУГИ БОЛЕСТИ И ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ И ЗА КОИТО УПОРИТО МЪЛЧАТ И "ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ" И УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ?!И да добавя още един въпрос,във връзка с обявената от НОЩ в средата на януари 2021г,за мен зашеметяваща констатация,че,ОТ МАРТ 2020 Г,ДО СРЕДАТА НА ЯНУАРИ 2021Г,ЧЕ ВСИЧКИ НОСЕНИ ШАЛОВЕ,ШЛЕМОВЕ И МАСКИ,СА БИЛИ БЕЗПОЛЕЗНИ -НЕ ПРЕКАРАХМЕ ЛИ ВСИЧКИ ВИРУСА

37

Анонимен

преди 3 години

Само глупав човек се дразни от честите изяви на различни лекари...Ами не ги гледайте бе :)))

36

забрана

преди 3 години

Крайно време е да престанат да дават публичност на всякакви доценти,професори и подобни. Всеки си тиражира своето мнение и си др*ънка каквото иска и по този начин объркват хората съвсем.Трябва да им се забрани такава изява.Всеки учен, по-учен от другия,по-умен и не знам си какъв. Колкото учени, толкова и мнения, и всеки бил прав.А хората се чудят кой да слушат и какво да правят,кое решение или мнение е правилно. Това не са избори,че да решаваме за коя партия да гласуваме под агитацията им.

35

Хахахаха

преди 3 години

Прав си. Другите знаят....

34

До 32 Хахахаха

преди 3 години

След като не разбираш тази тема и не ти достига умствен капацитет защо се мъчиш да се правиш на интересен ?

33

Tiger

преди 3 години

Бабче, как разбра че всички ваксини са много добри?Минаха години на изследване на страничните им ефекти, или просто вожда те накара да се излагаш като кифладжийка пред цяла България.Недей така, не ти отива на възрастта.Твоето поколение поне имаше някаква съвест и идеали, за разлика от днешните разсипници.

32

Анонимен

преди 3 години

Значи пфайзерите ще махат маските? ха-ха