17

Решение на проблема

преди 3 години

Да сложат на пусия няколко авджии с двуцевки. Появат ли се тези лигльовци - отстрел на месо !

16

1234

преди 3 години

Става въпрос за ЛИДЛ. Всяка вечер постоянно влизат и излизат коли на момчета пияници. Лидъл не желае да сваля бариерата. Полиция не проверява дали тези момчета карат пили. Изобщо сега не е нужно пак да окриваме топлата вода. Нямаме полиция, нямаме институции. Имаме само едни охранени търтети и нищо друго.

15

Валери

преди 3 години

До 17, само да добавя че и не е задължително да е нервак за да им види сметката на тези лигльовци. В Харманли картинката е подобна през пролетно-летния сезон. 10 *** лигльовци, които по цял ден спят, лежат и пър.дят тормозят целият град нощно време, освен това има и такива с разширени ауспуси които нарочно вдигат шум. Като добавим и че градът е станал непоносим кучкарник и въобще човек не може да се наспи нормално. А такива като мен са работещи и плаащащи данъци в *** ни държава.

14

факт

преди 3 години

Някой недоспал нервак с карабина ще ги надупчи и има да реват след това...

13

Анонимен

преди 3 години

Само гейове могат да дрифтят!

12

Анонимен

преди 3 години

Ами като сте мишоци , в 7 сутринта затваряте входа към магазина , като останат без оборот и още на другия ден ще са намерили решението

11

Анонимен

преди 3 години

А Ушев си бърка в носа...

10

Анонимен

преди 3 години

Решението е конфискация на каручката, две години без книжка (ако имат такава), търг на каручката (дрифтаджиите също могат да участват в него). Ако няма желаещи на търга - каручката на скрап и парите в бюджета на съответната община.

9

Анонимен

преди 3 години

Moже и легнали полицаи или колчета между местата по паркинга, така че да пречат на дрифта и ще си намерят друо място младежите

8

Анонимен

преди 3 години

До 1Всяко чудо за три дни. Народа забравя ...

7

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че полицията не прави нищо. Ако кажеш на дрифтарите, че не е правилно и ги помолиш за тишина, по стар български обичай, ще ти вдигат цяла вечер 2 пъти повече шум, а ако преценят, че са повече и по-силни, ще те набият.И полицията няма нищо да направи.При редките случаи, в които някой дрифтър изяжда два шамара, идват 20 полицаи, прокуратура, следователи, даже и кмета е там. И едва тогава "има закон".

6

Анонимен

преди 3 години

Не знам къде "община Ямбол търси решение на проблема". Сигурно много далеч. Обясненията на полицията будят, меко казано, жалост.А хората дали са опитвали да решат проблема с тухла-четворка върху покрива на някоя от въпросните коли?

5

Анонимен

преди 3 години

Проблема идва от това, че чичко ушев си върши работата за 2 мин. на смяна. Ако седеше по 4-5 часа, то проблем нямаше да има. Важното е милиционерите да имат бонуси, че са на "първа линия" в борбата с китайската чума, 13 и 14 заплата и тн.

4

Анонимен

преди 3 години

До 1Ти сериозен ли си, бе? Или се подиграваш с нас? Всички ценности, които така старателно си описал, ни сполетяха далеч преди Румен Радев да стане президент, още от 10.11.1989 година.

3

Анонимен

преди 3 години

Търсят решение? Нарича се ОГРАДА или бариера с видеонаблюдение. И някоя синя ризка да не пие кафенца и да пуши, ами да си свърши работата!

2

Анонимен

преди 3 години

ВАЖНОТО ЧЕ НЕ Е ГЕЙ ПАРАД (все още)!!!

1

Анонимен

преди 3 години

управата на магазина търсят решение, което се оказа, че не е в техните правомощия-Видеозаписи нямат ли? Достатъчно е да пуснат запис във Фейсбук и ще се вдигне вълна от недоволство към милиционерите които очевидни прикриват извършителите.Стигне ли се до национален ефир - край с чадърите, че оня от София (Банкя) вижда