27

Анонимен

преди 3 години

В държавата на мутрите е така.

26

Анонимен

преди 3 години

България, брат. Ако си откраднал мили и си бизнесмен, обаче тежко ти, ако се е оказало, че заради някакво закръгляне си платил 1 ст по-малко. До дупка ще те съдят!

25

бг

преди 3 години

преди 200 години турската държава е продавала данъците на бегличкии , който се издължавал на държавата , а след това гледал да си събере данъците с горница и да е на печалба. Случая с ЧСИ е точно такъв -плащаш дължимото и генерираш печалба на ЧСИ.Дали пък да не си припомним до какво доведе тази османска практика !

24

мдаа

преди 3 години

в такъв случай на потърпевшия не му остава друго освен да предаде горещи поздрави на мамките на общинските служители и следващит път на изборите да им покаже пръста между показалеца и безименния.

23

Адвокат

преди 3 години

Това става редодвно. Не са м лко случаите, когато бивши собственици на апртаменти ги съдят за задължения, натрупани след продажба на имота, само защото новият собственик не е сменил партидата.

22

Мафия

преди 3 години

Общината е обществена организация, ЧСИ е ЧАСТЕН съдебен изпълнител, който паразитира с помощта на Общината, която му възлага да събира общинските недобори.Озаконени мафиотско срастване между обществена организация и частник.

21

House M.D.

преди 3 години

Нийче, ЧСИ не може да осъди никого.

20

Анонимен

преди 3 години

И после питат защо хората държат парите си у дома, а не в банка.

19

Анонимен

преди 3 години

Надушвам че има лично отношение към тази жена отстрана на общински служителкмета трябва да отстрани някой

18

Активист на БСП

преди 3 години

,, Община поема разноските по делото,, !!! А чии са парите на Общината??? На кмета ??? Нееее!!! На общинските съветници??? Нееее!!! На ГРАЖДАНИТЕ !!!

17

ала бала

преди 3 години

***....клоака отвсякъде

16

Жоро

преди 3 години

Всички институции в България са изгубени в превода ,един не чул ,друг не разбрал ,трети не видял и така до края на света

15

21087

преди 3 години

През последния месец имях повод да се убедя колко негодни чиновници раотят администрацията. те тероризират граждани, които са изрядни, но спрямо кръшкачи и тарикати имат друг подход. как се получава това? Дали тарикатите не си уллесняват "казусите", като предразполагат чиновниците? Там, кето служителите и техните началнници си разбират от работата, няма никакви проблеми.

14

Анонимен

преди 3 години

Сега заслужават да ги осъди тия и общини и чсита.

13

Таня

преди 3 години

Няма политическа сила, която да има в програмата си премахване или поне ограничаване на ЧСИ. Всички са в кюпа.

12

Анонимен

преди 3 години

Сега да плащат, тоя бирник е трябвало да се информира , дали е истина , но като знае че никой няма да го търси си прави каквото си иска

11

До Хюго Бос

преди 3 години

Майчето Манолова на няколко пъти го игра доброто ченге и предлага ограничаване на ЧСИ-тата, а Парламентът отхвърляше предложенията й. Всъщност играят в комбина и приказките на Майчето служат за имитиране на съпротива и изпускат парата през свирката.

10

Анонимен

преди 3 години

Такива бирници и по турско робство не е имало!

9

Парламент

преди 3 години

Поне 3 пъти Парламентът е отхвърлял закони за ограничаване правата на частните съдебни изпълнители.Имаше и предложение, разходите по събиране на дълга да не надхвърлят размера на дълга. Да не е да дължиш 50, а да ти вземат 1000, както е сега, а ако дължиш 50, да ги натоварват ги с административни разходи най-много за още 50 и да ти вземат 100. Не, отхвърлиха го мизераблите от Парламента. А случаите, когато всъщност даже не дължиш, а дългът ти съчинен с разни врътки, хич не са малко.

8

Баба мара

преди 3 години

и още колко такива случаи има цялата държава е в подобно положениекъдето разбуташ вони мислете на изборите