102

Анонимен

преди 3 години

Тексас показа, че мечтите за "зелена" енергия са опасна утопия. Мечтите и политиките за масовата електрификация, базирана на ВЕИ технологии, са опасна утопия, която ще ни осигури "прекрасен нов свят", в който периодично да се "наслаждаваме" на капризите на природата и естествения подбор... с всички катастрофални последици за здравето и живота ни.

101

Анонимен

преди 3 години

Първата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните.

100

Дил

преди 3 години

Такива кадри успяват макар и за малко и все по-рядко да ме накарат да се гордея, че съм предсатавител на хомо сапиенс.

99

Анонимен

преди 3 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 150 евро като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му останат 120 евро. Вместо това българските пенсионери ровят в кофите защото парното излиза повече от пенсията и не остава за храна.

98

Анонимен

преди 3 години

И аз не разбрах, защо в Москва и в много градове на Русия имаше екстремни студове и сняг, и всичко беше затрупано от сняг, но рафтовете на магазините не бяха празни както в Тексас и нямаше опашки значи!

97

Анонимен

преди 3 години

Нещо ... не разбрах. Значи това не е никакво постижение понеже в Тексас имат проблеми със снабдяването поради екстремни зимни условия, граничещо с природно бедствие? Ами защо не добавите и биенето на черни в Америка?

96

Анонимен

преди 3 години

До ОбективенКацнали на Луната... в Холивуд :)================Само че другарят Рогозин не мисли така.

95

Анонимен

преди 3 години

До a рафтовете празни!С празни рафтове трудно се живее, но без ток, вода и топлина посред зима в жилищата, офисите и производствените помещения, животът на пиндостанеца се изравни с живота на кроманьонеца.

94

Анонимен

преди 3 години

До ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНОАко бяха изобщо учени, те трябва да знаят, че видеосигнала, който стига до тях е на 30 минути!=============================Ти в час ли си? Мислиш, че не са наясно с такива елемeнтарни неща? Я пак се опитай да обясниш, че едва ли и сам разбираш какво си искал да кажеш. Разбирач)))

93

Анонимен

преди 3 години

Апаратът на НАСА носи още едно интересно устройство - синтезатор на кислород. Той трябва да създаде газ за дишане от атмосферата, съставена главно от въглероден двуокис. При успех това би означавало, че астронавтите няма да носят със себе си кислород, когато извършат планираното кацане около 2035 г. - голяма глупост. За да се създаде атмосфера на Марс, трябва поне 1000 години да работят милиони синтезатори на кислород. То така става, айде и кислородът идва. Все пак не сме в първи клас.

92

Анонимен

преди 3 години

На 12.02. Илон Мъск набра наглост и предложи на Государя Владимир Путин разговор в нова социална мрежа. Той толкова невеж ли е, че не знае, че руският президент не е Димата Айфончофф и не ползва социални мрежи?

91

ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО

преди 3 години

Това са поредните фалшификации на НАСА! Телекомуникационната връзка до Марс отнема 30 минути!Тоест, ако от тези много радващи се, свиркащи и аплодиращи учени, поне един е истински, щеше да каже на останалите това. Ако бяха изобщо учени, те трябва да знаят, че видеосигнала, който стига до тях е на 30 минути! Това означава, че ликуват със закъснение и би трябвало да знаят предварително дали апаратът се е приземил успешно или не, ако са такива големи учени и си вярват на изчисленията!

90

Обективен

преди 3 години

Кацнали на Луната... в Холивуд :)

89

Анонимен

преди 3 години

Чета ви коментарите и разбирам защо извънземните нямат желание да ни посещават. Те просто търсят интелигентен живот. Какъвто на Земята има толква малко, че на практика е незабележим. Айде, сипвайте си ракия, че стана почти обед, а като гледам повечето от вас едва издържат да са трезвени.

88

Анонимен

преди 3 години

А тук преди три дни имаше статия, че магаретата изчезвали и нямало кой вече да обработва нивите. Нерде Ямбол нерде Стамбул !

87

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли извънземното на 2:15 как прибяга и се скри

86

Анонимен

преди 3 години

Пандемията на земята я оправиха, че тръгнали за космоса.

85

Анонимен

преди 3 години

САЩ не могат на земята да се оправят, полицията разстрелва протестиращи хора в Капитолия, десетки милиони американци гладуват, но тръгнали шоу да правят на Марс. Циркаджии, Илон Мъск не е продал тесли като бройка и 0.1% от продажбите на Тойота, но копманията му струвала милиарди, абсолютен балон е всичко.

84

Анонимен

преди 3 години

И за Жан Виденов кажи, колко беше долара по времето на Жан Виденов, да се поуспокоиш малко злобата, но и това няма да ти помогне.

83

a рафтовете празни!

преди 3 години

А рафтовете в САЩ празни по магазините, и опашки, но иначе пратили желязо на Марс.Empty shelves & long lines outside stores as Texas runs out of food amid deadly cold snap (VIDEO)