142

каквиии....

преди 3 години

американци какъв Марс,били кацнали на Марс,боже господи,смешници,забравиха ли за плъха който се появил на екрана на прожекцията за Марс ,пълен смях и цирк. Няма нищо лошо да не знаеш или да не можеш нещо.Запитайте се къде на нашата планета може да се снимат подобни картини и пейзажи,и ще видите че това са снимки правени от пустините на планетата ЗЕМЯ.Жалко че,им гласуваме доверие, но това ще е до известно време.

141

Анонимен

преди 3 години

Не виждам нищо за руски учени, руски апарати и т.н.?Шок. Путин не каза ли, че те са най-великите?

140

Анонимен

преди 3 години

Американците ни затрупаха със снимки и клипчета от Марс за тяхното достижение. Интересно защо официално руснаците не показаха нито една снимка, даже осъдиха човека позволил си да ни покаже филм за най-голямото руско достижение за последните 20 години двореца Геленджик. Не мога да ги разбера тия руснаци, защо скромничат с това с което трябва да се гордеят и ни заливат с пропаганда за това в което искат да им повярваме.

139

марсоход

преди 3 години

До АнонименПоправка: не са паднали с четвърт, а са четвърт от това, което бяха преди няколко години.

138

Анонимен

преди 3 години

Голям праз няколко снимки от Марс. Вижте какъв дворец е избарал тов. Путин в Геленджик и тогава ми хвалете САЩ. Дворец за чудо и приказ който никой американски президент не може да направи.

137

марсоход

преди 3 години

До Анонимен"Ангара" не е постижение от практична гледна точка. Сами си казаха, че е 40%-50% по-скъпа ракета от "Протон" и се надяваха да намалят цената, но май не им се е получило. Това щеше да мине преди 5-6 години, но SpaceX и други компании дръпнаха много цените надолу. Даже наскоро шефът на ULA (компанията, чиято ракета с въпросния руски двигател закара този ровър до Марс) се жалва, че за няколко години цените паднали с четвърт, пък търсенето не се покачило и имало "ракетен балон".

136

Анонимен

преди 3 години

Русия остава да се хвали единствено с постиженията на мъртвия СССР. Нищо ново не успя да направи Русия под мъдрото 20 годишно управление на гребеца от галерата Путин.

135

До 141

преди 3 години

Нали затова спят върху печката. За тях е нормално. А тексасците кога да иззидат печки, кога да ги напалят? Защото за тях беше аномалия.

134

Анонимен

преди 3 години

В "Евгений Онегин" има ария: "Сегодня ты, а завтра - я!".А дядо поп пее на приснопаметния: "Коя ли земна слава е вечна?".А след това ще има изпълнение на песента "Нас не догонят!"Още музика?

133

Анонимен

преди 3 години

Честно казано, аз се чудя защо все изкривявате темите в русофилство и американофилство. Каква е ползата от кацането на Марс за обикновените хора? НУЛЕВА. Мен това ме интересува, а не кой първи е излетял в космоса или е кацнал на Луната.

132

Анонимен

преди 3 години

Мъск се свърза с тов. Путин по Клъбхаус и разговаряха насаме 1 час. Според Мъск тов. Путин е предложил на Мъск да закара карго на Марс през 2022 година с планирания полет на Старшип до Червената планета. Каргото ще бъде подготвено от Роскосмос и ще представлява саморазгъващ се батут. Батутът е необходим за връщането на земята на руската експедиция до Марс. Елон Мъск сериозно обмисля предложението.

131

Анонимен

преди 3 години

Шефа на Байконур е получил нервна криза.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141"120, какви -16Ц? Тази нощ в Москва беше -20Ц. Студът се държи вече 20 дни, но няма проблеми."Така е защото руснаците са по-умни и слагат килимите си на стените вместо на пода.

129

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка Задна прашкаЕдинственият път, когато ще се съглася с теб. Рогозин е велик ... некадърник! Навремето той даде много висока оценка на суперпистолета Strike Оne (Черный стриж), който въпреки добрите си данни, се оказа ненадежден и бе отхвърлен от армията и полицията.Нищо, в Америка го продават за $1400.А "Ангара" е постижение! И "Восточный" щеше да върши вече много работа, ако не бяха краднали толкова!

128

Анонимен

преди 3 години

" свръхзвуков парашут"! Колко мъка има в НАСА ! Омръзнами от техните фалшиви кацания. То Луната, то Марс, то Венера

127

Анонимен

преди 3 години

120, какви -16Ц? Тази нощ в Москва беше -20Ц. Студът се държи вече 20 дни, но няма проблеми. В Сибир и Якутия температурите са полярни, но никой не се оплаква. Огромната Русия работи като швейцарски часовник.

126

До ано 133

преди 3 години

Колко бяха на брой луноходите? Даже в нашия Природонаучин музей има образци от лунен прах, подарен от СССР! Кой е абсолютен лидер в изследването но Венера със спускаеми апарати? Забравяте, че е по-удобно! А с МЧС, която още съществува, БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСКИТЕ РАКЕТИ, май нещата с тоалетните бяха точно обратните! Провери сам!

125

Анонимен

преди 3 години

Русия тепърва ще трябва да доказва че Гагарин е летял в Космоса. Доказателствата за измамата станаха прекалено много, а през 2032 година ще отворят и засекретените американски материали от неговия "полет".

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132Айде, и каналният плъх изплува!Остава Фандъкова да се амбицира и направи канализация не престижните райони на несравнимата ни по мръсотия столица. Но теб това не те интересува - във ваше село нужниците са навън!

123

марсоход

преди 3 години

До АнонименАртемис е международна програма и руснаците бяха поканени, и даже трябваше да изградят модул за лунната станция, но се отказаха под претекст, че всичко се върти около САЩ. Усетиха, че има шанс да ги заведат на Луната като туристи, освен ако не налеят бързо много пари в програмата си, и се отказаха. Вместо това тръгнаха с китайците, които планират роботизирано изследване и кацане на хора през 30те, белким до тогава руснаците имат нещо.