162

Щерю

преди 3 години

Отишли американците на Марс, дошли марсианците и земляните ги заговорили:- Идвали ли са други хора от земята тука?- Абе идваха едни, ама се чуваше само майката, вратата, майката, майката и вратата и си отлетяха!

161

Анонимен

преди 3 години

Глупости!Там отдавна се разхожда въоръжен с уникални безаналогови хиперзвукови ракети руски марсоход и не е забелязал никакви кацания на някакв американски марсоход. Иначе веднага щеше да го гръмне. Значи американците лъжат.

160

Анонимен

преди 3 години

Сега ще дойде някой нов вирус от Марс.

159

Анонимен

преди 3 години

А рушката мисия за Марс на какво дередже е?

158

№161 до 4-те палчета

преди 3 години

Пъхнете ки палците в тлъстите си влажни дупки! Не помните ли случая с "Фобос"? Като не знаете, с каква съвест правите оценка на моето писание?

157

Анонимен

преди 3 години

На кой му пука за марс бе имаме си проблеми тука айде първо тях да гледаме пък после разни пустини някъде си...

156

Анонимен

преди 3 години

До Ано 166Мозъкът ти е болен. Има някакви застойни възбудни огнища в хипокампа. Нелечимо е. Тук се говори за ровер на NASA на Марс, то плямпа нещо за руски кораби, които трябвало да кацнат на земята, според него! ***, станаха стотици кацналите руски кораби! Сащам се какво си искал да кажеш, ама не ти се е удало. Тупица, как говорят русские!

155

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Къде го уцелиха този...пясък на Марс.Братчеда с който редовно се...чуваме от там,ми бе казал,че тамошната пустиня е по...малка от нашенската Сахара.Абе тези американци с техния...късмет;вместо да...цопнат сондата в някое райско кътче,те в...пущинака.

154

Анонимен

преди 3 години

Жестоко! НАСА са номер 1

153

Тео

преди 3 години

Не ви ли омръзна да политизирате бре! Браво на хората! Могат - кацат на Марс. Ако не можеха, щяха да цъкат с език и да лапат мухите!

152

Анонимен

преди 3 години

До 166Не обяснявай .... загуба на втеме е.

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Пореден фалстарт на SpaceX, "Starship" се взиви при кацанеKорабът успя да прекара 6 минути и 26 секунди във въздуха"А колко от руските кораби успяха да кацнат на земята? Май до сега няма нито един, но Рогозин обеща че Русия ще има по-добър кораб от тоя на Мъск след 2028 година т.е. някъде към 2051 година, когато никой няма да си спомня кой е Рогозин.

150

Анонимен

преди 3 години

Тия пък големи фукни ,а що не говорят за ракетите им как падат като круши още при излитане )мисля че бяха две за 2020г.

149

NASA

преди 3 години

Американските космически технологии никога не могат да бъдат достояние на феодалните диктаторски режими, защото за тези познания се изисква интелект. Иначе, най-високото научно достижение на руснаците е Запорожеца, като неговия двигател крепостните са взели от изоставен през войната немски агрегат, а всичките им леки автомобили са лиценз на ФИАТ.

148

Анонимен

преди 3 години

Краварите ми омръзнаха с тоя Пърсиъвънс. Дайте нещо което наистина вълнува хората, например как върви строежа на двореца на Путин и кога най-сетне ще бъде завършен за да може скъпия тов. Путин да влезе в имота си.

147

Анонимен

преди 3 години

Краварите показаха кадри от пустинята Мохаве в Калифорния,толкова са ходили и на луната.Подигравате се на Русия,но ако Путин искаше,даже вече щеше да е построил двореца си на Марс.Просто не му е приоритет,за какво да троши пари да ходи на пустинна планета на която няма нищо,дори и въздух.Американците ги бива в специалните ефекти.

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 156А ти не помниш ли за провалената от американците от DARPA експедиция "Фобос-грунт"? Малко по-трудно е да кацнеш на спътник на Марс, отколкото на планетата! Когато сондата излезе от зоната на радионаблюдние на Русия, бастардчетата ликвидираха електрониката й с мощен насочен радиоимпулс!

145

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е намерил плочка с надпис " Румбата форевър":))))))))))))))) и "Тук беше написана новата Конституция на България" с автор Румен Нищоправещия:)))))))))

144

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен 147 - Ползи много. Например суровини злато,платина и т.н. За сега е скъп транспорта , но не се знае. Другото важно нещо е който е първи то преварва. Та някой като си окупира Марс за другите може да няма място. Друга причина са когато китайците станат 5 милиарда и напъплят света ..... Да всичко това е за след 100 години , но както е казал Буров ... истинския държавник мисли за 100 години напред :)

143

Анонимен

преди 3 години

До каквиии....Прав си, и това, че е 21 век е лъжа, и че Земята не е плоска и то.Абе всичко, което не се вижда от вратата на Хоремага е ЛЪЖА!!!!!!!!!!!!!!