27

Тикволандия

преди 3 години

Антони Гълъбов пак се е престарал да възхвалява Бойко и гербаджиите. Политолози като него са днешното издание на дружество Георги Кирков за политпропаганда от времето на Тодор Живков.Но времето на Бойко и ГЕРБ изтича. Патериците им се поизчерпаха и дори и да получат най-много гласове на изборите никой няма да поиска да прави коалиция с тях.

26

Хюстън

преди 3 години

НЯМА КОЙ ДА ТЕ УТЕПА,***!

25

Мяу

преди 3 години

Ще ги врътка, докато свят светува. Няма отърване. Гласове купуват, бюлетини возят в бусове с двойни дъна и още монолог други изненади.

24

Анонимен

преди 3 години

Убеден съм че БКП ще врътка българите в България още половин век! (БКП=Герб, БСП, ДПС, ПАТРИОТИ, ВОЛЯ, НЕЗАВИСИМИ, СЛАВЧОВЕ,АБВта, Атаки, Възраждане, Изправи се и прочие)

23

Край

преди 3 години

С убеждението че изборите които променят нещо са му забранени. Наричат се Мажоритарни в два тура.

22

Мяу

преди 3 години

С убеждението, че БКП/Герб+ДПС+БСП/ пак ще фалшифицират изборите, но все пак си струва да пробваме да се промени нещо. Че Борисов ще купи неговите противници.

21

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е БСП да бъде изхвърлена на бунището на историята.Както това стана с останалите компартии на бившите соц страни. Все вървим последни.

20

Праведен

преди 3 години

До АнонименС твоя пилешки мозък, си за никъде, защото си НЕГРАМОТЕН !

19

Праведен

преди 3 години

Например, АЗ се обеждавам все повече в следното: 1. ще гласувам за "Мутри вън", защото "Има такъв народ" и прочетох платформите им за светлото мое бъдеще. 2. Всичко което е построено и се строи, трябва все нещо, да е останало и за мен. 3. Важното е да сме вътре и да се говори, каквото ни падне......за сега толкоз...другите да го ду ха т.

18

Анонимен

преди 3 години

Пак са напълнили студиото с червени мумии. Второ качество телевизия, трето качество сайт. Става само за изхождане под коментарите.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Язе шъ гласувъм за БКП-ту оти казват дека шъ ми плаштът токъ и водътъ.И кибапчетъ давът!

16

Анонимен

преди 3 години

по-добре ГЕРБ с напъни да прочисти и корупцията отколкото бсп, готови да продадат народа за жълти стотинки.

15

Бий да те уважават

преди 3 години

Голям гандяр Борисов, отиде лично да пребие Нинова в Пловдивските избори. Да се види кой е предпочитания бъдещ премиер!

14

Анонимен

преди 3 години

За по-младите читатели на сайта ще е добре да видите "Подмяната 10-ти" - документален филм за първите 15 години от прехода България. Аз бях там. Видях и преживях всичко от онова време до сега.За това ви казвам те пак обещават промяна... но ще получите подмяна. Така излъгаха навремето и нас. Бях много млад. Бях студент. След това дойдоха фалитите на България.Дойде режима на тока и празните равтове. А те ни обещава промяна. Не вярвайте на стари партии и стари муцуни! Вижте им препраните биографии!

13

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Защо каните дъщерята на убиеца Боруджиев ???!!! Убиец на един генерал герой от войните ! Герой убит от комунистите пред децата му!!!

12

до 12

преди 3 години

Не са ***. За това ми харесва да чета в сайта ежедневно цялото съдържание.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Те това казаха гостите анализатори в студиото, не скриха нищо както сме свикнали да ги гледаме :)) Направо съм изненадан от Днес, не били *** както си мислехме :))

10

Анонимен

преди 3 години

Те не само не желаят промяна. Те само си въобразяват, че ще направят промяна. Това е проекция на залъгване на хората. Нищо не могат да направят тези партии. Те са продукт на системата, не са алтернатива.Продукта на системата е обременен и не може да види промяната. Това са закостенели мозъци. Те няма как да осъществят промяната. Няма я като представи и не е осъзната от тях. За това ще се върти колелото докато дойде нова фигура и поведе хората към промяна. Продукта на системата е калпав до брак

9

Анонимен

преди 3 години

Браво, за първи път гледам адекватни анализи а не някакви подлизурковци :))

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До Анонимен 1:Само Боко Банкянски не е...корумпиран.Чист е кат...сутрешен софийски въздух и цариградско шосе в час пик.