29

Mangal'orian

преди 3 години

На снимката определено е Citroen DS с допълнително монтирани в завода фарове.Шарл дьо Гол е оцелял при атентат в подобен автомобил и многократно е заявявал, че тази кола е спасила живота му. Отдалечили са се, карайки на три колела. Само Citroen с хидро-пневматично окачване го може този номер. Обявява го за "национален автомобил" и дълги години президентите на Франция го използват за официална кола.За мен, истинското бижу е Citroen SM. P.S.***, колите не са твоята тема. Честно.

28

Не ни

преди 3 години

занимавайте с коли тарялясници колкото искаш. Кажете кой измисли тия големи данъци за коли.

27

Анонимен

преди 3 години

2. Всички гуми се сменят едновременноТова изобщо не е така. Наистина можете да замените само една гума, стига да е подобна на тези, които вече имате.===А, да, *** сега намери гума, която да е подобна, със същото износване. ***, пиши там за плетки и манджи, че всеки път като пишеш за автомобили се излагаш.

26

Щерю

преди 3 години

Че има по- хубав автомобил от Москвич 412 - ама няма. Това е принципно невъзможно...

25

Анонимен

преди 3 години

Номер 1 е неправилно формулиран. Октаново число и качествено гориво са две различни неща. Има смисъл да заредиш качествено гориво със същото октаново число дори и да е малко по-скъпо. Въздушните филтри в БГ трябва да се сменят по-често от смяната на маслото при този прашен въздух в големите градове.

24

Анонимен

преди 3 години

Много обичам, когато *** Христова пише за автомобили. Смея се с глас. В тази "статия" мит 5 просто ме хвърли в оркестъра. Написаното няма абсолютно никакъв смисъл. Три пъти го четох и се кръстих, как температурата на газа не се променяла сутрин, затова не се наливал повече бензин, Божке-е-е-е-е-е... А последното изречение за 7 е толкова, толкова, толкова, че чак толкова.

23

Анонимен

преди 3 години

Тоя който е писал тия глупости да се връща там откъдето е дошъл и да си кара каруцата, ясно е че нищо не разбира от коли.

22

GG

преди 3 години

Не съм чел коментарите, но със сигурност имат такива, които за 100 хил км са сменяли само течност за чистачки

21

GG

преди 3 години

Ауди може да завива

20

Анонимен

преди 3 години

Хайде и аз да се включа за Ситроен DS. Колата е от 1970г и има завиващи фарове следящи ъгъла на завоя, автоматични чистачки и тн. 1970г. Наистина е уникален автомобил, както е казал човекът преди мен. А кой какво е чувал.... говори зле само за него. Някои сме чували и други неща.

19

Анонимен

преди 3 години

Имам кола, купена от дилър (не на дрoга), та да отбележа, че и крушка на фара не мога да сменя. Камо ли нещо по-съществено.

18

Гумичка за триене

преди 3 години

Хахаха ха-ха ха ха ха хахаха , журналиста преди да ме изтриеш, искаш ли да прочетеш малко за новите коли и заповядай да ти сменя ЕДНА гума или да не ти сменя филтрите особено този на купето щот явно въздуха който( мани я колата) дишаш не е важен,ха ха ха малееее ЖУРНАЛИСТ!¡!!Трии сега да си доволен

17

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли, че в скоростната кутия на DS се налива масло, на базата на китова мас :)

16

Анонимен

преди 3 години

...ситроен ds, но си прав, може би е порше.

15

Анонимен

преди 3 години

Това ако е DS на снимката, да знаете, че това е един от върховете в автомобилостроенето! Невероятна кола....

14

Пешо

преди 3 години

"масло на всеки 5000 км"?!?Да, ако е на 30 години и го караш с масло от фритюрника

13

Анонимен

преди 3 години

Ми де да знам, аз си сменям маслото между 7 и 11к, зависи къде ме хване, че правя дълги преходи с парахода. Дертове няма.Имаше едно отворено лапе с VW дето слагаше някакво масло дето държало 15к, оригинално било, каквото сипвали във фабриката. Значи ако си спомням правилно: клапани, клапани втори път, турбина, клапани трети път, турбина втори път(уж калпав ремонт първия път), после вече основен ремонт и накрая окоти клапаните за четвърти път. Още си сменя маслото на 15к. Сигурно бая пести.

12

У

преди 3 години

Най-големият мит в България, а и по Зап.Балкани е, че няма по-здрава кола от дъртата германска кола. Даже съм сигурен, че веднага ще се намери някой да ни убеди. Не казвам, че не ги харесвам, но се чупят колкото и другите им връсници.

11

Анонимен

преди 3 години

Кажи би? Кво от това?

10

Анонимен

преди 3 години

Точка номер 3 ме кара да искам, да ударя някого ... в лицето.