152

тинтириминтири

преди 3 години

Сега след като ваксинирането протича по план се очаква вируса да изчезне както се е появил.

151

Анонимен

преди 3 години

Американската ваксина е сигурна, колкото самолет Боинг с двигател Прат енд Уитни.Американската ваксина е сигурна, колкото енергийната система на Тексас.Не е вярно, че е опасен.И още една лъжа и конспирация - тексасците получават сметка от 17 хиляди долара за ток.

150

Нане

преди 3 години

На тая, някой, ще се прежали ли да и прелее малко антитела, преди да я ваксинира....

149

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефят тези, които агитират да се ваксинираме, защото видиш ли в белите държави правели така. В белите държави приемат нелегални мигранти, ние трябва ли да го правим? В белите държави *** политиката върви с пълна сила. Ние трябва ли да го правим? В белите държави вече еднополови двойки осиновяват деца, ние трябва ли да го правим? В белите държави 80% от хората живеят под наем. Ние трябва ли да го правим? ... и т.н. ... Я да кажат ваксърите, какво мислят по тези въпроси...

148

ее хайде де

преди 3 години

Облъчването с пропагандата продължава;) Искаме да ви спасим от короната на всяка цена.

147

Анонимен

преди 3 години

Този чироз да се изнизва в Америка. Нали е супергерой.

146

И ти ли ма

преди 3 години

започна да командваш. Отивай си.Не искаме да спасяваме икономиката на фащ.

145

Анонимен

преди 3 години

Теориите са верни само за турско-американската ваксина на Фазер.

144

Анонимен

преди 3 години

СТРАШНА ПРОПАГАНДА

143

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150Е като ми го каза така и изведнъж ми светна, ще се ваксам ама ме е страх че за мен няма да стигнат ваксините от толкова желаещи. Дали ще се класира, как мислиш? Е, и Херо малко помогна да си променя решението не само ти.

142

Анонимен

преди 3 години

На еврейн, американец и турчин НЕ СЕ ВЯРВА.

141

Анонимен

преди 3 години

По собствено желание едва ли ще се ваксинират голям брой хора.Истината е ,че имат всички средства да ни" убедят"."Со мило ,со благо и малко кютек"

140

Анонимен

преди 3 години

До AdolfЕми може бате, щом някой може да се казва Барак Обама да е американец та и президент на хамериката на всичко отгоре. Тая що па да не се казва Херо Мустафа? Тя и оная другата се казва Кампала нещо си ама им е вицепрезидент, те там са си така. С бирщайн.

139

Анонимен

преди 3 години

Бих казал на всички здрави хора под 70 г. - ваксинирайте се, ако сте си изгубили ума! Бъдете "социално отговорни" и си сложете ваксина, която е призведена от фирма, която не поема социална отговорност и ви я продава на ваш риск! Ваксинирайте се, защото медиите така казват! Ваксинирайте се, защото политиците така казват! Направете го, защото е важно! След година - две пак ще ви ваксинират - нова медийна кампания ще ви хипнотизира!! Ваксинирайте се, ако сте си изгубили ума!

138

ееее дааа

преди 3 години

Тaзи гoдинa пpeдизбopнитe кeбaпчeтa сe пpeвъpнaхa в пpeдизбopни вaксини. Имa зa всички, дo изчepпвaнe нa кoличeствaтa или пoнe дoкaтo бaцe e нa влaст. Нямa плaн, нямa opгaнизaция, нямa вpeмe, избopитe чyкaт нa вpaтaтa! Яжтe, пийтe, вaксиниpaйтe сe, бaцe ви чepпи.

137

Деса Общата

преди 3 години

Кой ли не се изреди да хвали ползите от тези ваксини ,то Байдън ,Тиквоний,щабните продажници ,всякакви псевдопрофесори ,доценти и обикновени *** и слугинаж ,Меркел ,Борис Джонсън ,даже и папата ,само не са сетили да пуснат едно сиво извънземно от зона 51 и то да хвали васкините .Хора щом като нещо се хвали толкова истерично значи е много яко нали ?Хората с мозък гладък като прическата на Евгени Минчев оставям сами да се сетят.Как пък един път не похвалиха рецептите на П.Димков !

136

Rossi

преди 3 години

Ти Херо Мусака няма да ни казваш какво да правим в нашата страна . Носи маска , ваксинирай се в г ....а и не ми давай наклон на шапката...

135

Adolf

преди 3 години

Всеки път като я видя тая се питам: как може да се казваш Херо в комбинация с Мустафа, после да си американка и за капак посланик в Бг? Няма такава карашик!!! На всичкото отгоре се опитва да ми дава и наклон на х*я.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Ами ако нямаше пандемия трябваше да плащат на хората които в тази фаза са станали тестови обекти.

133

Анонимен

преди 3 години

Херо Мустафа да се ваксинира ако ще с цялото си племе не само със семейството си. Българите това не ги интересува, тая да дава акъл на хората в неината държава не на нас.