125

Анонимен

преди 3 години

Ще се кефя като Божков осъди България за милиарди как ще реагират Бойко, Гешев и герберскатаИзмет

124

Анонимен

преди 3 години

С такова "приятелство", ако въобще има такова, рейтинга си смъкват канцлерката и президентът на Франция, да не говорим за Вебер,който застана като Матросов зад нашия Падишах. Другите лидери на държави го възприемат като несериозна личност. Президентът Ердоган пък го смята за премиер на "вратата" към Европа. След събитията и сетне протестите в края на август всеки разумен и отговорен държавник щеше да подаде оставка. ББ не я подаде...

123

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаБойко бил бандит:):):)Приятел с Меркел,Макрон и всички други президенти и премиери от Западна Европа:):):)-------Толкоз е "приятел",че се налага да им кеши,за да остане на власт,разбира се с парите на бедния българин,а не с неговите лични пари, толкова го "обичат",че Цецо фалшифицирал изборите ,за да се задържи ББ на власт и пак няма достатъчно депутати,все с патерици.

122

Тонката

преди 3 години

Бойко е бандит според Фигуранта,Мая Костинбродска,Бабикянов,Елена Йончева и Бесепето както и за Радан Кънев,Бойкикев и ДъБъ:):):):)Но за ПОВЕЧЕТО Българи както и за държавните глави на страните от Западна Европа Бойко е спасителят на България от Руските нашественици и техните Червени протежета от Бесепето:):):)На 4Април ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)Пак:):):)

121

Тонката

преди 3 години

Бойко бил бандит:):):)Приятел с Меркел,Макрон и всички други президенти и премиери от Западна Европа:):):)

120

Х

преди 3 години

А къде е Гриша Ганчев ??????

119

гръцки митничари

преди 3 години

За толкова месеца разследване - дали следствения не е ""изчистил"" всички имоти и ги е прехвърлил така,че да не могат да ги пипнат?!? Иначе всички адвокати край него трябва да хващат гората. . . . .

118

Анонимен

преди 3 години

https://youtube/watch?v=d1eiqfpg8GAВсички казват,че Божков е малко криминал,но е за предпочитане пред герберите и ББ, всички! Гледах изказвания и на политици и на хора,които познават мутренските среди и средата в България, казват - големия бандит Бойко, подгонил малкия бандит Божков ,никой не застава на страната на ББ!

117

Борисов АНТИ фен

преди 3 години

Прощавам на Баце чекмеджетата,ако успее да отнеме имуществото на тая гнида Черепахин! Ако Баце има 1, черепа има 1001!

116

Георги V.

преди 3 години

Най-смешно ми как едни бизнесмени тичаха с куфарите да финансират новата партия ГЕРБ маната небесна Бойко Борисов. Та след 10 годин почит всички са със занулелен или откраднат бизнес. Да ви е честито господа Бизнесмяни ***.

115

Анонимен

преди 3 години

Моторна лодка Brig Falcon 420 (пазарна стойност 1100000 лв.).........Аре бе 1100000лв.

114

Ст@м@т

преди 3 години

КПКОНПИ трябва да провери всички от 1989г. насам - кой как се е сдобивал с имоти и как се става милионер без да работиш. 89-та ни свари на едно ниво 99% от населението. 99% от "Бизнесмените" ще изгорят.

113

Анонимен

преди 3 години

Самолетът да се конфискува и да се даде на правителството.Точно такъв самолет искаха да купуват.

112

Анонимен

преди 3 години

Божков ,ами толкова ли са скъпи ???

111

Анонимен

преди 3 години

До парите на ЧерепаАбе ти не разбираш ли, че хората не ги интересува коя партия ще управлява, а при коя партия се чувстват по-спокойни и не се страхуват ежедневно от цецомобили или от престъпления и при която ще имат добро бъдеще с добро заплащане! Какво си мислите,че някой в България го интересува цвета на партия ли?

110

Анонимен

преди 3 години

и това седмица след интервюто на Цанов, за което никой не разбра, защото великите българскии медии са обективни и не са си заголили *** пред Биби и Шиши.

109

Анонимен

преди 3 години

Защо не отнемат апартаментите на Цветан Цветанов,на Цецка Цачева

108

Не извратен тип

преди 3 години

Само влиятелен човек със личен мотив може да ликвидира хунтата,за това аз подкрепям Божков,всичко друго е измама и позициониране за кражби

107

парите на Черепа

преди 3 години

не са негови, той е само бушонче което стои като параван на десетки червени номенклатура които от комунисти за една нощ станаха крупни капиталисти, но за да не се дразни пролетариата те останаха в сянка - като политици (в опозиция) и като бизнесмени те поставиха техните прислужници от ДС - като Черепа. С парите на Черепа се издържат стотици червени коппелета в българия и извън нея. Сега мутрата Бойко Борисов се намеси в борбата между мутренските груписовки на черените кхмери - Пеевски срещу Чере

106

тех червеното знаме

преди 3 години

роди ди - Черепа беше една от стотиците ДС мутри които БКП удостои с правото да се разпореждат с милиарди пари ограбени от червените кхмери при прехода - Делян Пеевски, Василев, Илия Павлов, и на подобни знайни и незнайни мутри бяха поставени задачите да стават бизнесмени (като Черепа) или политици и да основават партии като Желю Желев (агент на КГБ) и Филип Димитров (явочник в ДС), агентите Доган, Каракачанов, Симеонов и като доносника Сидеров. Бойко Борисов беше само един бухалкаджия от СИК