165

Диана

преди 3 години

Според мен, съдейки Божков трябва да се има впредвид условията в които се е подвизавал Божков и неговата формация-не можем да осъждаме някой защото е бил адекватен на условията в които е живеел!Според мен,ако Божков се съгласи да плати дължимите данъци+лихви към днешна дата,той би трябвало да попадне под някакъв вид мораториум върху другите си престъпления като убийства и изнудване в миналото - ако той не е убивал и изнудвал тогава,сам е щял да бъде изнудван и убит /макар че това е недоказуемо/

164

Анонимен

преди 3 години

Имаш милиони немаш милиони.

163

Анонимен

преди 3 години

Времето се затопля и лудите пак ще напъплят площадите за безплатна водка, сандвичи с кренвирши и бира. Затова и са тези превантивни мерки, да го сплашат.------А защо трябва да го сплашват, какво лошо има хората да протестират?

162

Анонимен

преди 3 години

"Това човече окраде България с измислените си лотарийни билети" ------- И как така е октал България, след като лотарията е съвсем законна, а хората си купуват талони по собствено желание?

161

Анонимен

преди 3 години

до 167 Нещо си доста прос. Гилотината е изобретена след падането на Бастилията.

160

Анонимен

преди 3 години

КНОПИииии, кнопи . А кой ще плаща милиардните обезщетения на Божков скоро ?

159

Анонимен

преди 3 години

в средновековието кралете за да поддържат високия си стандарт на живот взимали кредити от богатите . когато сумата набъбвала една нощ богаташите се оказвали в Бастилията със скалъпени обвинения и на следващия ден на площада организирали зрелище с гилотини за простолюдието .

158

SWAN

преди 3 години

Нарочно му се нахвърлят - това е системен слуга като всички останали показвани по телевизора, изграждам му позиция на враг на управляващите, за да гласуват подходящите телета за него! Накрая всички избират едни и същи - тези които поставят и контролират артистите в цирка :)

157

Анонимен

преди 3 години

Бях написал "м-ъ-р-ш-а", но цензурата в този сайт е тотална - и това изтриха!

156

Анонимен

преди 3 години

Нахвърлили се лешояди на ***...

155

Анонимен

преди 3 години

А на тия,на които Божков е давал,ще им вземат ли нещо?Питам за един приятел с пълно чекмедже.

154

Анонимен

преди 3 години

Да си плати - от където дошли там отишли паритетакъв е природния закон

153

Анонимен

преди 3 години

"Това човече окраде България с измислените си лотарийни билети" - Сериозно ли вярвате в това, че без държавна помощ - със закон и споделяне на печалбата(чекмеджета, апартаменти без наем и т.н.) - това е възможно да се случи? Ще бъде справедливо всички съучастници да са подсъдими и престъпно придобитите имущества да бъдат конфискувани и върнати на ограбените... Всичко останало е прах в очите...И пак прошляците ще плащат след осъдителни присъди от ЕС.

152

Think

преди 3 години

Лудко, тъкмо това щях да пиша :) ква е тая гумената лодка за 1 милион. Виж другата моторница по-може да е към милион :) пълен смях

151

Лудко

преди 3 години

Гумена лодка за милион и сто хилки, а???$27,720.00 The BRIG Falcon 420 Deluxe - цена от официалния сайт на производителя :)))АЛООООО ЦАЦАТААА да си оправиш ценоразписа, баце!

150

Анонимен

преди 3 години

До Див ПетелИ на мен ми мина през ума тази идея, ама да прескачаш от Уефски на ЦСКА и обратно е бая мурвенско.

149

Див Петел

преди 3 години

Попритоплят манджата с преследването му, защото службите са подочули че се интересува да купи чрез подставени лица Тирето и така би се сдобил с власт върху една малка армия лумпенизирани припознавачи, които да ползва за политически натиск чрез протести. Времето се затопля и лудите пак ще напъплят площадите за безплатна водка, сандвичи с кренвирши и бира. Затова и са тези превантивни мерки, да го сплашат.

148

Анонимен

преди 3 години

Браво. Мачкайте. Никой не е поголям от държавата. Не си научиха урока от 90те. Ако държавата ти каже скачай, ще скачаш.

147

пияница мистик

преди 3 години

Дрогаре, четете и се поучете който рита срещу Боко мафиота какво се случва! И не ми пишете за чекмеджета и кюлчета вече, че ето така се действа, не с чекмеджета, когато искаш да имаш нещо и да крадеш легално. Ама сте тъпигьози и не го разбирате, а вярвате на санжета

146

Гарбаджийски

преди 3 години

Страх лозе пази