204

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 201Ще видим като дойдат второто тримесичие милионите дози и от другите ваксини дали ще ревете че нямало избор. Не ти ли стана ясно че европейската комисия е разпределила доставките. Като искаш ходи си сключи сам договор за ваксини, ама няма да са на цена до 20 евро, а ще почват от 50 евро нагоре.

203

новост

преди 3 години

В Сърбия избират.

202

Анонимен

преди 3 години

Ама вие ,олигарсите и докторите Пфайзер ,а за стадото Зенека !- защо не обратното ? Че да не са по-хора от Мен ?Швейцария Изобщо не я удобриха , производителя каза До 55г ,а ?

201

мхм

преди 3 години

скоро ваксините базирани на РНК технологията ще се използват за борбата с рака и спина - пак ли няма да искате да ги използвате, за да не ви чипират

200

Анонимен

преди 3 години

Ще видим какви ще ги свърши неговия бивш ортак Цветанов.В момента е в щатите,има организирани срещи тук и там..и Вълнев е с него.

199

Анонимен

преди 3 години

Скрили са добрите ваксини за наши хора и са оставили само една ваксина по пунктовете хората се връщат от пунктоветел Не ви искаме ваксините вече, всички от щаба НОЩ са мошениници.

198

Иван

преди 3 години

както каза отговорен фактор, ако слагаме по 100 000 на ден , ще успеем ....

197

Анонимен

преди 3 години

Типично за България-едни са облагодетелствани за сметка на други,а на другите се вменява и вина, ако надигнат глава да попитат защо. Нямам думи.

196

Анонимен

преди 3 години

Как да не избират тука ти предлагат само Астра Зенека другите къде са Пфайзър и Модерна навсякъде по света избират, това е измама да ти предлагат само една ваксина. Оставка.

195

Анонимен

преди 3 години

Абе ***, креНвирши не ям, и евтин алкохол не пия... Ама и да се ваксинирам няма...

194

Анонимен

преди 3 години

Това за кренвиршите е абсолютно вярно.Карбовски вика , че сме държавата на кренвиршите ! - обаче кучетата и котките не ги ядат.Явно знаят нещо повече от нас !

193

Анонимен

преди 3 години

До 191нали знаеш тези ваксини не са създадени нито миналата година, нито по-миналата - създаени са на базата на вече изпробвани, стари технологии и ваксини, като са внесени някои подобрения

192

Анонимен

преди 3 години

До шопараТочно тия дето РУПАТ кремвирши се първите. Тях не ги интересува какво си слагат в тялото

191

Анонимен

преди 3 години

И най-близките на Бойко започнаха да му се подиграват, никъде не го искат. Ако има малко акъл останал, ще си търси местенце в някоя топла страна, без договори за екстрадиция с бели държави. Не може да е толкова ***, честно. Дори ограбеното не може да си опази...

190

Анонимен

преди 3 години

До до 143Напротив! Разбрах всичко, което ми е необходимо да знам за теб. Ти си човек, който определя дали хората са умни по образованието и по заплатата им т.е. не си "стока", която заслужава особено вниманието. Бил Гейтс (предполагам ти е идол, щом си ваксър) няма висше образование. Според твоята логика не би трябвало да го слушаме, понеже няма образование. Я сподели мнението ти за Бил Гейтс. Между другото се говори, че децата му не са ваксинирани с никакви ваксини. Това как ще коментираш?

189

Анонимен

преди 3 години

Щото никой не те агитира непрекъснато по телевизия и радио , компютри и телефони , че трябва спешно да се ваксинираш.И да ти говорят само за заразени , умрели и ковчези и черни чували с трупове.Има голяма разлика ! - това сега е някаква налудничава пропаганда.И марсоходи щъкат на Марс ! - и това са глупости.

188

шопара

преди 3 години

знаете ли че в кремвиршите има повече опасни вещества отколкото в ваксините - то оцветители, ароматизатори, набухватели ,е - нещо си, вътре мелят очи, копита, уши таш....ци, , крака, опашки, падат в казана някой път мишки, плъхове , змии - всичко минава през мелачката - рупай народе вкусните кремвирши, а се пази от ваксини - хахахааах

187

Анонимен

преди 3 години

Всичко се командва от един център и командите се отнасят за всички държави по света,ако му кажат - ковид, ще вика "Ковид", ако му кажат затвори - ще затвори, ако му кажат отвори - ще отвори, ако му кажат давай фалшиви данни - ще дава, ако му кажат ваксина - ще вика "ваксина", ако му кажат да пръ дне - ще пръ дне.......... и няма значение кой управлява България. И друга партия да е,пак ще получите същото.

186

До 190

преди 3 години

Защото са изпитани с години. Да не кажа десетилетия.

185

Анонимен

преди 3 години

аз да попитам - що си давате децата да се ваксинират против морбили, шарка, полиомиелит,хепатит,туберколоза, а защо си давате домашните любимци да ги ваксинират