224

Анонимен

преди 3 години

Гледам, че Мутафчийски и той е тръгнал на разходка с джипката, разкарват го и него като панаирджийска мечка... Падението продължава. Това е и още едно доказателство, че т.нар. ЩАБ изпълнява само и единствено предизбори политически цели

223

Курти

преди 3 години

Е ати снимката..........Така гледаше и Шоуменът Живков, когато си отиваше. Мутрата знае, че е на Дуспата. Но за толкова е учил. П.С. България мрази русия!

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 218Ами не, не ми трябват... :) ... Когато бях дете даваха костенурките нинджа. Те имаха телефони, които по-късно нашето поколение започна да използва. Това по повод киното и как чрез него ни подготвят за бъдещето. По този повод може да изгледаш един доста интересен сериал, който също ни подготвя за едно евентуално бъдеще, ако "задълбаем" в някаква посока - Black Mirror ... Както се казва сериала "оставя за домашно" доста теми за размисъл... Не са за всеки и едва ли ще ти хареса,но..

221

Анонимен

преди 3 години

Никъде в ЕС ваксината на астразенека не се прилага на възрастни хора, има дори решение на комисията по лекарствата да не се прилага за хора на 55 години, и в повечето от страните в ЕС избора на ваксина на един и друг човек се прави от лекаря на база на здравословното състояние и възраста на хората

220

Анонимен

преди 3 години

лъжец

219

Продължават

преди 3 години

да ни лъготят.

218

Анонимен

преди 3 години

И ПРЕДИ И СЕГА МУТРИТА СА МАФИЯ

217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 218хахахах - щял да ти дръпне някой шалтера, след като те бил чипирал да чува, чувства и вижда каквото ти - жалко че закриват диспансера в РадневоМомче тебе ти не требе ваксина против ковид, требват ти други инжекции

216

Анонимен

преди 3 години

До "Децата на Бил Гейтс не са ваксинирани, защото баща им е милиардер и ако се наложи ще тги лекува на МКС." - Това не дава отговор на въпроса ми. Ако ваксините са безопасни и ефективни, тогава защо да му се налага да ги лекува примерно на МКС и защо да рискува да се разболеят (все пак и според него вируса е много опасен), след като могат просто да се ваксинират...? Защо? Ако знаеш на 100%, че една ваксина е безопасна и ефективна, защо да не ваксинираш децата си с нея, дори и да си милиардер?

215

агент

преди 3 години

рекламен агент

214

Алоо

преди 3 години

какво ще кажеш за Испания нали си много отворен.Големите бунтове.Защо ги криете.

213

Анонимен

преди 3 години

До мхмПрав си, ще стигнем и дотам, но първо трябва да минат експериментите с тази ваксина...:)...Ако знам със сигурност, че ще ме чипират, предпочитам да не си бия ваксина, дори и да е срещу рак или спин, защото чипиране означава, че някой ще може да вижда, чува, чувства и т.н. това, което аз и сигурно ще може да ми дръпне "шалтера" по всяко време. Аз лично предпочитам да съм човек, въпреки всички рискове произтичащи от този мой избор. И също знам, че 100% някой ден ще умра със или без ваксина!

212

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 210хахаха - ти си евреите ли искаш да се сравняваме--- хахах смех в залата - половината свят е техен - могат да си купят всичко и гражданите им да имат всичко без да работят дори. А даси чул че там започват да принуждават хората да се вакинират - нямаш ваксинина не можеш да отидеш никъде. Започнаха да слагат зелени отличителни значи на магазини на места, на хората дори които и където са ваксинирани

211

Анонимен

преди 3 години

Лъже това не е вярно и на много места отхвърлят АЗ ,настина ни мисли за *** лъжец долен.

210

Отвратен

преди 3 години

До АнонименТи пък кого лъжеш бе, как ЕК ще казва на коя държава колко и от коя ваксина да купува?! Ти не си в ред! Утре ще ни кажат купувай 200,000,000,000 по 1000 долара и ние ще купим ли? Всяка държава сама поръчва ваксината, като най-добре е тя да има разрешение за ползване на територията на ЕС и ЕИП. Това, че Буда поръчва милиони дози от Астра Зенека е ясно защо - бърза и дискретна комисионна. Зоя Паунова е майка на евродепутатката от ГЕРБ *** Паунова ГЕРБ. Не 18 млн а 18 млрд ще поръча!

209

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДецата на Бил Гейтс не са ваксинирани, защото баща им е милиардер и ако се наложи ще тги лекува на МКС.

208

Буци към ваксиниран

преди 3 години

Боли ли,бе....Казва се боли ли Ви,ама де образование,де...

207

Винету

преди 3 години

Абе всички знаем топлите отношения на Винету с шефката на българският клон на Астра Зенека и ...най-вече с щерка, която той направи от провалена манекенка Евродепутатки! За това и сега отречената в цял свят ваксина-менте на Астра Зенека пътува към България--народа натровен, а чекмеджето пълно! Голям праз, народа кучета го яли, все ще умре - дали в некачествен тунел, дали от лош, полиран асфалт, дали от токов удар в Европейска България - важно е чекмеджето да е пълно!

206

fenbg

преди 3 години

А на България какво и пречи да е първа във възможноста да се избира коя ваксина за конкретен човек да се приложи ?

205

Анонимен

преди 3 години

А Израел само Пфайзер за Всички ! -там са истински патриоти и Обичат Народа си !1 в здравиопазване ,там безработните Не плащат нзок , минималната пенсия стига за Достоен живот !