244

Анонимен

преди 3 години

Тия израелци дава ми някакви звезди когато си ваксинирал ,история голяма голям смях ,и конси мислят че си ваксиниран и няма да те хване вируса ли ,ай кви наивни ,то и затова поповете им на вярват )

243

ИдеКраятНаГроб-Чумат

преди 3 години

Да,но само някои ваксини пълнят нощните шкафчета с кюлчета и пачки.

242

Анонимен

преди 3 години

тук имали избор

241

Анонимен

преди 3 години

Нещо много услужливо-избирателно сте "спестили" част от изречението на Мутафчийски. А той каза това: "Само в България има полемика коя ваксина е по-добра, не и в цивилизования свят".В 1 изречение успя да събере 2 лъжи и 1 обида. Така става, когато наглостта не знае граници.

240

Анонимен

преди 3 години

Тоя да остави избора,ами да вземе да отговори кой натресе на България повече от половината ваксини да са от Astra Zeneca,случайно нечие "майче"да намесено в цялата процедура по избора?

239

шопендар

преди 3 години

вярно ли е че в германия не се слага астра зенека на хора над 65 год,в испания се слага до 55 год.защото няма достатъчно онформация за действието и над тази възраст.

238

Ха-ха

преди 3 години

Тоя още малко ще каже,че никъде по света не избират и премиери.Каквото им сложат...

237

Анонимен

преди 3 години

По думите му българите се ваксинират с най-добрите ваксини, които са утвърдени от Европейската агенция по лекарствата. И питам света други ваксини ли използва? Вируса на простотията върви само по хората и ваксина за нея няма.Има случаи в които се придава и генетически. А този дебелия на клипа е просто безнадежден случай.Той е обречен да е *** до края на живота си.Медицината също е безсилна срещу простотията.

236

Анонимен

преди 3 години

Премиера каквото каже е или лъжа или полуистина или се прави на неразбрал...

235

Анонимен

преди 3 години

Експерта по всички въпроси отново взе да ни поучава.Явно се мисли за много умен и прекалено хитър.Той сигурно си мисли, че света е Банкя???

234

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Никъде в света не избират ваксини.=== === ===Така ли?!?Я да вземе да палне Борисов джипката, да натовари двама-трима чувала с "картофи" и да иде на 50тина километра след Калотина. Там ще види чудо невиждано - сърбите ИЗБИРАТ от ПЕТ ВИДА ваксини. Явно му се струваме големи баламурници, че така смело пляска лъжи за нещо, което е току под носа ни, при комшиите.

233

Анонимен

преди 3 години

Да кажат кой е вносител на Астра Зенека, защо има само Астра Зенека и има ли роднински връзки вносителя на Астра Зенека със някой гробаджия чекмеджар.

232

Anonymous

преди 3 години

Има новина в Дойче Веле, и че в Гермяния хората предпочитам ваксината на Pfizer и избягват тази на Astra Zeneca...

231

Анонимен

преди 3 години

"По думите му само в България има спор коя ваксина е по-добра"............Мутафчийски, вЕрваме ти.Те в някои държави, без да има спор, направо забраняват Астра Зенека - Канада, ЮАР, Дания, Норвегия.... И в почти всички европейски държави, пак без да има спор, я забраняват за хора над 55 или 65 години.Мутафчийски ли е изнаглял дотам, че да ръси пълни небивалици, ние ли вече претръпнахме, че не му се връзваме... не знам.

230

Анонимен

преди 3 години

До "ваксинирай се и живей спокойно" - Предполагам визираш и мен, заради коментара ми по-долу. Живея си спокойно и без ваксина! Не ме е страх, че ще умра, защото само това е сигурно в живота ми! Също филми гледам рядко, но когато ги гледам "чета" между редовете. Живея тук и сега, защото тук и сега решаваме какво да е бъдещето ни и това на поколенията след нас... Чипирането вече е факт. Има чипирани хора, ако някой случайно не знае. Точно защото съм излезнал изпод чаршафа разсъждавам над темата...

229

Анонимен

преди 3 години

защо не се финансира от държавата българската ваксина???защото някой от кабинета е взел рушвет за да се купуват чужди ваксини.това е кабинета който не уж се грижи за народа.

228

Анонимен

преди 3 години

всеки има право да си избира ваксината.ваксините са различни така че трябва да имаме право да си избираме

227

Анонимен

преди 3 години

някой хора гладат много филми с това чипиране - хора живейте си живото сега и днес, не утре, след еди колко си години, чипиране и т.н. - излезте от къщи и слезте от дивана, излез изпод чаршава, животът е сега - ваксинирай се и живей спокойно

226

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 218И още нещо... Знаеш ли какво е тотален контрол над масите? Да решаваш кой кога да умре без съд и присъда и без последствия за теб самия. След като имаш всичкия лукс на света, какво е следващото нещо, което би пожелал? Може би да се правиш на Господ и да решаваш подобни въпроси... Според теб за какво мечтаят най-богатите хора на света? За пари ли? За яхти ли? За какво? ... Хайде със здраве... :) ...

225

Анонимен

преди 3 години

У изчезни...