284

Послепис:

преди 3 години

Включваме плюс два милиарда за ония птички. Като сте такива инати да не се отказваш пред човечност - два милиарда лихви!

283

Ще го кажа пак:

преди 3 години

Прекратете антимаршал плана за тая страна и върнете парите по класическия начин - влиза се в банката - внасят се парите на основание надплатени стоки и услуги. Не няма да ги връщаш с безлихвени заеми, ще ги върнеш истински, физически, материални. Нали икономиката ще изплува, ама това дето сме го свили пито платено, простено и забравено. ДРУГ ПЪТ! Не си оцелил страната и хората и народа!

282

За 45 години ...

преди 3 години

Някой хора строяха, унищожаваха неграмотност и религиозни глупости - това беше достойна война... други за тези 45 години мислеха как да вземат това, което бившите им съюзници са построили с идеята повече за нас по-малко за тия "гадни комунистически ***" - включително и си правите сметки за натрупаното от европейските племена и народи да им го вземете като разпаднете съюза и на всичкото отгоре водите скрита война срещу враг от Студената война, който обаче вече е част от Европейският съюз!

281

Целия свят ви гледа:

преди 3 години

Какви сте станали за 70 години САЩ доминация над света. Историята се пишела от победителите - като оная конференция в Ялта дето сте си разделили света знаейки, че това разделение в крайна сметка настоящите съюзници ще се превърнат в бъдещи врагове. И не случайно някой от вашите са дезертирали издали държавни тайни, че ако тия оръжия само вие ги имахте целия свят щеше да пее химна на САЩ като собствен досега. Победилите нацизма - взеха най-умните нацисти да работят за тях - Фон Браун, Сакскобурга

280

Открита война ...

преди 3 години

Открита война да имаше тук жертвите щяха да са по-малко и с презрението към тия "комунисти" отсега ти казвам, че щом не искате да възстановите страната както някога направихте по плана Маршал ще гледаме тия 10 милиарда да станат 50 милиарда щети, защото в крайна сметка тая наглост и това безочие си има природни сили дето ще ви го върнат с лихвите!

279

Аз съм ви казал ...

преди 3 години

Че с тая инвазия и с тая скрита омраза към българите и с тия давидови камъчета и с тия дяволски яйца дето сте ги излюпили си копате собствените гробове и като ви каже човек върнете парите бе гадове, че сме първи в света по смъртност на населението тия се подхилкват и казват трябваха ни за нова яхта. Каквото сме си го откраднали честно и почтено е свършена работа да сте действали навремето. Ако не сме действали навремето ще действаме в последствие и нали знаеш с кой е свързано това?

278

Ама виж сега ...

преди 3 години

Китовете принципно са едни такива нежните гиганти на океана в голямата си част изключваме косатки и кашалоти ... дето са много хищни понякога .... Ами племената на севера това е било нещо като годишния лов на бизони - трупа се храна за цялата зима така. И ако това е било разбираемо за онова време и става въпрос за нормална природна анархия, то ми обясни ама толкова много ли ви трябваха тия 10 милиарда от тоя миролюбив и кротък народ?

277

Като

преди 3 години

Като цяло всичко може ,но трябва доблест и да се поеме отговорност. Но у нас няма такива хора. Ако стане някакъв гаф, Европейската комисия ще бъде виновна ,а не Бойко или Меркел или Макрон. Това е причината да няма избор. Има още.много други причини. Но.е глупаво е да се твърди че не може. Просто така сте се разбрали поради много причини.

276

Може

преди 3 години

Просто трябва да купят дистрибутори(складовете за лекарства), а това ще стане ако предварително си платим желаната и поръчана ваксина. Може ако се иска,просто трябва организация и да се плати. Даже може да поръчате ваксина ,която си поискате Бойко извън Европейската Комисия,стига да искате.Може ,но като се подмазвате ,така става.Или.можеби не искате да поемете отговорност или можеби ИАЛ не иска да поеме отговорност.

275

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Пак го извади, ама ...

274

Случаен минувач

преди 3 години

А на генерала с удоволствие бих му ударил два шамара.

273

Тиквата и от

преди 3 години

ваксини разбира, черното генералче ли му каза това?

272

Анонимен

преди 3 години

Едно ме смущава при него - лъже без да мигне!

271

Случаен минувач

преди 3 години

Циркът ще продължава до установяване на нов световен ред.Това е по волята на тези, които имат претенции да управляват целия свят - Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те, юдео масоните, талмудистите, искат да предизвикат страшна световна икономическа криза, и най-богатите държави да обеднеят, тогава те ще управляват целия свят без проблеми! Тя, кризата започна - дори в Германия вече говорят, че ще има инфлация!

270

Случаен минувач

преди 3 години

Когато едно нещо е безплатно - стоката си ти!Еврейска поговорка.

269

Анонимен

преди 3 години

Аз си избрах Янсен ама още я няма ха -ха

268

Анонимен

преди 3 години

Лъжльо, да ти кажеме ли къде по-света избират. Човек на това ниво би трябвало да е информиран, а не да става жалък с лъжи и некомпетентност. Ако иска и снимки ще му изпратим на организация на ваксиниране. Хората не висят по улиците, а си седят на топлинно на столчета.

267

Анонимен

преди 3 години

Кво да избираш като у нас ваксини няма

266

Анонимен

преди 3 години

Ама аз не избирам ваксина но искам сма няма при личния лекар кео правим ходим при Борисов ли????

265

клм

преди 3 години

Значи ,и американците и австрийците казват че Руската е най-добра,но ТИКВАТА има свое мнение,астра зенека е спонсора на Гербаджийте,затова Тиквун знае само за тази ваксин,още малко остава и да изчезне от телевизора най-после