12

Анонимен

преди 3 години

Двойни стандарти...

11

Рио мадридски

преди 3 години

Значи така? Излъчвате протестите , които са в ................Испания , а когато лятото нашите протестираха срещу Борисов , се чудехте как да го неглижирате и да покажете , че всичко е ок и не трябва да се протестира срещу БоЕкУ!?

10

Некъф

преди 3 години

Щом в Испания започнаха да вкарват в затвора за критики към властта, а в България Гешев затваря сайтове (zamunda.net е спрян по поръчка на Гешев), не ми се мисли какво ни очаква за в бъдеще !!!

9

Анонимен

преди 3 години

Къде са дипломатическите мисии? Защо не се включват в протеста? Защото това не Русия, това е демократична Испания!

8

aa

преди 3 години

къде е сега нашия гупак да се застъпи за него да го освободят?

7

Гарджока

преди 3 години

Всичко това, за което говоря е очеизвадната реалност и всеки, който го отрича е нищо друго , различно от маниполатор.

6

Гарджока

преди 3 години

Във Франция цяла година ченгетата и армията бухаха, че и убиваха жълтите жилетки, в сащ тъкмо преди протестите в Русия видяхме как силовите структури се справят с граждански действия на недоволство - 4 или 5 бяха жертвите.Ами случая с Асанж и Уикиликс, как се вписва в прокламираните стандарти за стремеж към свобода на словото, непримирима борба с корупция и човешките права , като цяло ?Това срещу руснаците е чисто и просто пропагандна война, която не е изключено да премине и в гореща фаза.

5

Анонимен

преди 3 години

Значи,когато откриха колко е корумпиран испанският крал,който се измъкна по терлици,за да не го разследват,тогава всичко беше наред.А когато,някой чрез творчеството си говори срещу корумпираната монархия,бива наречен терорист.Не ги е срам.....горкият човек.А биенето на протестиращи с палки се наричало според тях борба с тероризма

4

Анонимен

преди 3 години

Liberta!

3

Елемаг

преди 3 години

Няма възмущения от Англия,няма заплахи от Америка,няма санкции от Германия.Що така бе евроаталнтици?

2

Истината

преди 3 години

Сега да наложат санкции на Испания, че полицията нарушава гражданските права на хората.За една шепа протестъри в Русия ,защитавйки крадеца Навални/на 150 млн. население/ ЕС ореваха света , сега срещу цензура над певец/?!/ мълчат като бити г***зове.Отвратена съм от демагогия и двойни стндарти

1

Анонимен

преди 3 години

Рапъра е повод хората да кажат какво мислят за измислената пандемия.